Verken Noord Namibie in 12 dagen Afbeelding Verken Noord Namibie in 12 dagen
Verken Noord Namibie in 12 dagen
Bestemming: Rondreizen Namibie - Rondreizen

Verken Noord Namibie in 12 dagen




DAG 1

Vertrek vanaf London Heathrow met een nachtvlucht naar Windhoek, via Johannesburg.


Dag 2

Windhoek

Bij aankomst rond de lunch haalt u uw huurauto op en rijdt u naar Olive Grove Guest House voor een verblijf van 1 nacht in een standaardkamer inclusief ontbijt.

Deze middag is ter vrije besteding om van de stad te genieten en een self drive briefing te houden.

Accommodatie: Olive Grove


DAGEN 3-4

Swakopmund

Vroeg in de ochtend vertrek in oostelijke richting, ongeveer 4 ½ uur rijden naar de kustplaats Swakopmund voor een verblijf van 2 nachten in Villa Margherita inclusief ontbijt. Er zijn zoveel dingen te bieden van adrenaline-activiteiten zoals zandstralen en quadrijden, boottochten om het onderwaterleven te zien en attracties in het binnenland, zoals de oude Welwitchia-planten.

Accommodatie: Villa Margherita


DAGEN 5 - 7

Damaraland

Een 5-6 uur rijden naar het noorden door de rotsachtige Damaraland-woestijn brengt u naar Damara Mopane voor een verblijf van drie nachten, inclusief ontbijt. Hoogtepunten zijn onder meer de rotsgravures, de orgelpijp-rotsformaties en het Petrified Forest. Kijk onderweg uit naar woestijn-aangepaste olifanten.


DAGEN 8-10

Etosha National Park

Reis ongeveer 4½ uur noordwaarts naar Etosha Safari Lodge voor een verblijf van 3 nachten, inclusief ontbijt. Deze lodge is een ideale uitvalsbasis voor dagelijkse uitstapjes naar het nationale park, de hele dag met lunchpakket of ochtend- en middagritten, om overdag terug te keren om te ontspannen in de lodge.

Accommodatie: Etosha Safari Lodge


DAG 11

Okonjima, Afrikat

Rijd ongeveer drie uur naar het zuiden naar je laatste basis, waar je meer te weten komt over het praktische werk van het Africat Project om cheeta's, leeuwen en luipaarden te redden. Verblijf een nacht in Okonjima Main Lodge in een Vew Room, inclusief ontbijt en diner.

Accommodatie: Okonjima Collection


DAG 12

Keer terug naar Windhoek voor een middagvlucht terug naar Londen via Johannesburg, deze laatste rit duurt ongeveer 3 uur.



Verken Noord Namibie in 12 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203