Roompot Beach Resort Afbeelding Roompot Beach Resort
Roompot Beach Resort
Bestemming: ZEELAND - KAMPERLAND

Roompot Beach Resort


De perfecte ligging maakt het park tot een waar paradijs voor gezinnen met kinderen, actieve vakantievierders en watersportliefhebbers.

Hotel o.b.v. Volgens programma



De perfecte ligging maakt het park tot een waar paradijs voor gezinnen met kinderen, actieve vakantievierders en watersportliefhebbers.

Ligging aan het veilige, zuivere zwemwater van de Oosterschelde en het kindvriendelijke Roompotstrand temidden van de landelijke rust van Noord-Beveland uniek en gevarieerd uitzicht

Faciliteiten receptie parkeerplaats in de buurt (gratis)

Faciliteiten tegen betaling centrale wifi wasserette

Bars en restaurants a-la-carte-restaurant buffetrestaurant pizza- en pannenkoeken restaurant met terras snackbar

Sport en Ontspanning gratis jeu de boules sport- en speelvelden jachthaven Roompot Marina met o.a. watersportwinkel vrijetijdscentrum: subtropisch zwemparadijs

Sport en Ontspanning tegen betaling sauna trampolines kuurbad zonnebank squash- en tennisbanen (water-)sportcursussen (alleen in het hoogseizoen) fietshuur bolderwagenverhuur minigolf bowlingbanen poolbiljarts speelautomaten boogschietbaan strandhuisjesverhuur surf- en kanocentrum (mei t/m september). (N.B. In het voor- en naseizoen gelden aangepaste openingstijden)

de bungalows zijn prachtig gelegen rondom de jachthaven, direct aan een wandelboulevard. De stacaravans liggen in 'De Zeeuwse duintjes', een maritiem thema deel van Roompot Beach Resort.

driekamerchalet-RP4 (max. 4 pers.): opp. ca. 34 m2. Vrijstaand. Magnetron. Koffiezetapparaat of Senseo®-apparaat. CV. Twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden. Badkamer met douche en toilet.

3-kamerbungalow-NT max. 4 personen: 40 m2. Geschakelde woning (4 onder een kap). Keuken met 2-pitsgasstel en magnetron. Badkamer met douche op de begane grond. Apart toilet en sauna of jacuzzi. Op de verdieping een slaapkamer met een 2-persoonsbed en een slaapkamer met een stapelbed. 3e en 4e persoon t/m 12 jaar.

4-kamerstacaravan-SCR max. 6 personen: ca. 40 m2. Vrijstaand. 2 slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden en een slaapkamer met een 2-persoonsbed. Badkamer met douche en toilet.

4-kamerchalet-RP6A max. 6 personen: ca. 36 m2. Vrijstaand. Magnetron en afwasmachine. Koffiepadapparaat of Senseo®-apparaat. Verwarming. 2 slaapkamers met elk twee 1-persoonboxspringbedden, 1 slaapkamer met stapelbed. Badkamer met douche en toilet. Veranda met loungeset en parasol.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Roompot Beach Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203