15 daagse Rondreis Nepal Tibet Afbeelding 15 daagse Rondreis Nepal Tibet
15 daagse Rondreis Nepal Tibet
Bestemming: Rondreizen Nepal - Rondreizen

15 daagse Rondreis Nepal Tibet




Dag 01: Aankomst in Kathmandu

Bij aankomst op de Tribhuvan International Airport in Kathmandu, ontmoet onze vertegenwoordiger en transfer naar het hotel, na aankomst in het hotel, briefing over reis en avond gratis / overnachting in hotel. (BB Basis)


 Dag 02: Kathmandu Sightseeing

Volledige dag begeleide sightseeing door de stad Kathmandu - Historisch Durbar Square-gebied, Pasupatinath-tempel, Boudhanath Stupa & Swyambhunath Stupa, die je meeneemt naar de populairste attracties van Nepal en lunchpauze tijdens de tour in Halal restaurant. / overnachting in hotel. (BB Basis)


Dag 03: Kathmandu naar Chitwan

Ontmoet uw gids in het hotel in Kathmandu na het ontbijt en rijd naar Chitwan National Park. Bij aankomst een welkomstdrankje voor een verfrissing, informatie over het middagprogramma; neem een ​​lunch mee voor de safari-activiteiten - olifantensafari en avond Tharu culturele dansshow en diner. Overnachting in het resort (volpension)


Dag 04: Chitwan naar Pokhara

Jungle activiteiten in de vroege ochtend zoals; Bezoek aan het centrum voor olifantenvogels en na het ontbijt rijden we naar Pokhara. Check in bij het hotel na een verfrissend boottochtje in het Phewa (ook wel Fewa genoemd) meer voor een uur en bezoek de Taal Barahi-tempel en 's avonds vrije tijd. / overnachting in hotel. (BB Basis)


Dag 05: Pokhara Sightseeing - terug naar Kathmandu

Vroeg in de ochtend rijden we naar Sarangkot (1590 m) om de zonsopgang te bekijken, na zonsopgang weer terug naar Pokhara, bezoek onderweg Davi's herfst en na het ontbijt in het hotel rijden we terug naar Kathmandu (6 uur) en de rest van de avond is gratis in Kathmandu. / overnachting in hotel. (BB Basis)


Dag 06: Kathmandu Sightseeing

Begeleide sightseeing van een hele dag door het oude Patan en Bhaktapur-stad - Historisch Durbar-plein met vele andere beroemde monumenten van de omgeving - Krishna-tempel, Gouden Tempel, Kumbheswor-tempel en Bhaktapur's oude plaats, populaire Nyatapola-pagode, tempels, uniek pauwvenster en middeleeuwse stad. / overnachting in hotel. (BB Basis)


Dag 07: Kathmandu naar Lhasa (3650 m) Gonggar Airport

Bij aankomst op Gonggar Airport ontmoet u onze officiële vertegenwoordiger van de Tibet-tour, voltooit u de douane- en immigratieformaliteiten en rijdt u naar de stad Lhasa (3650 m). Het duurt ongeveer 45 minuten om het stadscentrum te bereiken. Inchecken in uw hotel, verfrissen, rusten voor acclimatisatie om fit te worden met de grote hoogte van Lhasa. (Hotel BB Basis)


Dag 08: Rondleiding met gids in Lhasa

'S Morgens vroeg na het ontbijt een korte beschrijving van het programma van de dag door uw gids en vervolgt u de tour naar Sera Monastery, Norbulingka en het Barkhor-plein. In het beroemde Sera-klooster krijgt u inzicht in de belangrijke aspecten van het Tibetaans boeddhisme. Rijd naar het Norbulingka-paleis, het zomerverblijf van de Dalai Lama. De bouw van het paleisgebouw werd voltooid in 1956 en het is rijkelijk versierd met Tibetaans houtsnijwerk en schilderijen. Na een bezoek aan dit historische monument gaat u naar de Jokhang-tempel en ontdekt u het rijke Tibetaanse culturele erfgoed van deze site, bezoekt u het stadscentrum van de Barkhor-markt en na een bezoek aan de dag terug naar het hotel. (Hotel BB Basis)


Dag 09: Rondleiding met gids in Lhasa

Na het ontbijt ontmoet je je gids voor een bezoek aan Potala Palace. Dit is voor altijd de belangrijkste attractie van Tibet en het is een indrukwekkende structuur van de Tibetaanse architectuur. Het Potala-paleis heeft verschillende soorten Tibetaanse kunst- en handwerkcollecties die enkele eeuwen oud zijn. Na een bezoek aan deze uitstekende transfer van het paleis van Dalai Lama om het populaire Drepung-klooster te bezoeken, waar je nonnen en monniken kunt zien zingen en samen religieuze toespraken houden en terug naar het hotel. (Hotel BB Basis)


Dag 10: Rijd Lhasa naar Gyantse (3950 m) - de eerste dag van een reis over land 261 km

Haal je op bij het hotel en sluit je aan voor een dag over land, de reis gaat verder via de hoofdweg via Khamba La Pass (4795 m). Geniet van een prachtig uitzicht op het Yamdrok-Tso-meer en de Nazing Kang Sa (7252 m) piek. Na deze pas draait de weg naar het westen en komt nog een Karo La Pass (5045m) tegen, en na een lange dag rijden kom je eindelijk aan in Gyantse stad. Bij aankomst wordt u naar het hotel gebracht om op te frissen, uit te rusten en te genieten van het verkennen van prachtige aangelegde Tibetaanse dorpen en culturele activiteiten. (Hotel BB Basis)


Dag 11: Verkenning van bezienswaardigheden en rit naar Shigatse (3900m) 90 km

Na het ontbijt sluit u zich aan voor een dag over land, u bevindt zich onderweg in Gyantse Dzong en Kumbum en verkent het 14e-eeuwse oude historische fort in Gyantse en de gouden stupa van Kumbum. Deze twee plaatsen hebben ook een enorme collectie traditionele kunst en kunstnijverheid uit de Tibetaanse cultuur. Na het bezoek gaat de reis weer verder en uiteindelijk ben je in de stad Shigatse, het is de op één na grootste in Tibet. Bezoek het oudste Tashilhunpo-klooster van Tibet en andere Tibetaanse monumenten daar. (Hotel BB Basis)


Dag 12: Verkenning van bezienswaardigheden en rijden Shigatse (3900 m) naar Xegar (Shegar) (4050 m) 244 km

Na een bezoek aan deze nomadische stad gaat je reis over land verder door het pittoreske landschap via het kleine stadje Lhatse en Gyamtso La Pass 5220m. Vandaag steekt de hele rijweg ongeveer 224 km afstand over en komt uiteindelijk aan in Xegar. Deze Tibetaanse stad heeft ook prachtige stoepa's en een klooster. Verken de belangrijkste bezienswaardigheden en verblijf in het hotel. (Hotel BB Basis)


Dag 13: Rijd Xegar (4050m) naar Zhangmu (2300m) 181km

Nadat u hebt ontbeten voor de dagtocht, steekt u vandaag Tingri, Lalung La Pass 5124m en Shung La Pass 5200m over langs de weg van 181 km rijden. Onderweg kunt u genieten van een panoramisch uitzicht op verschillende met sneeuw bedekte bergen van de omliggende gebieden - Gauri Shankar, Shishapangma, Cho Oyu en Menlungtse en komen uiteindelijk aan in het kolossale grensstadje Zhangmu 2300m. (Hotel BB Basis)


Dag 14: Rijd Zhangmu (2300m) naar Kathmandu (1400m) 123km

Vandaag, na een paar kilometer rijden van Zhangmu, bevindt u zich op de grenslijn Friendship Bridge. Hier moet je trainen voor inklaring en immigratieformaliteiten en vervolgens de officiële vertegenwoordiger van Himalayan Mentor ontmoeten en de coach pakken om Kathmandu te besturen. Het is ongeveer 5-6 uur rijden in Kathmandu en transfer naar het hotel.


Dag 15: Transfer naar luchthaven voor internationaal vertrek



15 daagse Rondreis Nepal Tibet 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203