16 daagse Rondreis van India naar Nepal Afbeelding 16 daagse Rondreis van India naar Nepal
16 daagse Rondreis van India naar Nepal
Bestemming: Rondreizen Nepal - Rondreizen

16 daagse Rondreis van India naar Nepal




Dag 1: Grensinformatie: Als u deelneemt aan de reis in Kathmandu, komt u hoogstwaarschijnlijk Nepal binnen op Kathmandu Tribhuvan International Airport (IATA-code: KTM). Het opmerkelijke land Nepal ligt rond het Himalaya-gebergte. Het is de geboorteplaats van de Boeddha en is een land van legende en schoonheid. Binnen zijn nauwe grenzen bevat Nepal een uiterst spectaculaire verscheidenheid aan cultuur en landschappen. Nepal heeft een adembenemende natuurlijke schoonheid en een simpele charme. Let op: als je lid wordt van Kathmandu, word je op de eerste dag opgewacht door een lokale gids, waar je om 18.00 uur een korte vergadering hebt. Op de tweede dag wordt u met privévervoer naar Chitwan National Park vervoerd, waar u zich bij uw leiders en vrachtwagen voegt! Houd er rekening mee dat veel van de onderstaande opties alleen mogelijk zijn voor mensen met extra tijd in Kathmandu vóór het begin van uw reis bij ons - neem contact op met het verkoopteam als u pre-tour accommodatie bij ons wilt boeken om extra tijd te hebben Kathmandu verkennen. In Kathmandu overnachten we in een hotel van goede kwaliteit.


Dag 2: Vandaag verlaten we Kathmandu na het ontbijt en rijden we door een prachtig landschap naar de Terai-graslanden. Onze bestemming is Chitwan National Park, waar we de komende 2 nachten zullen verblijven. Geschatte rijtijd - 5-6 uur (houd er rekening mee dat alle rijtijden die hier worden gegeven het geschatte aantal uren zijn dat de truck alleen in beweging zal zijn, en exclusief de tijd die nodig is voor koffie- of lunchstops, grensovergangen, fotostops) , activiteiten onderweg, comfortpauzes, winkelstops, toiletstops, enz. De gegeven tijden zijn slechts schattingen en hoewel ze met de beste bedoelingen worden gegeven, zijn de rijtijden sterk afhankelijk van het verkeer, de wegomstandigheden, het weer, wegblokkades van de politie en vele andere factoren - flexibiliteit is essentieel tijdens elke reis over land!). Als we op tijd aankomen, brengen we een bezoek aan Bis Hajaar Tal, ook wel bekend als 20.000 meren, een moerasgebied nabij het Royal Chitwan National Park. Hier krijgen we de kans om pauwen, wilde zwijnen, herten te zien en is er ook een kleine kans om tijgers en neushoorns te zien. Als we vandaag geen 20.000 meren kunnen bezoeken, dan wel

zal ons bezoek morgen maken. In Chitwan overnachten we in een lokale guest lodge.


Dag 3: Vandaag brengen we de dag door met het kanoën en te voet verkennen van het Nationaal Park, en er is de mogelijkheid om een ​​jeepsafari te maken! 'S Avonds is er gelegenheid om een ​​traditionele Nepalese dansdemonstratie te zien. In Chitwan overnachten we in een lokale guest lodge.


Dag 4: Grensinformatie: Verlaat Nepal bij Belhiya, ga India binnen bij Sonauli. Vandaag gaan we het legendarische land India binnen. India heeft zoveel te bieden, van de prachtige landschappen van de Himalaya tot de verbazingwekkende tempels en kusten, de rijke cultuur en natuurlijk het eten! Vanmorgen hebben we een vroeg ontbijt voordat we inpakken en naar de grens rijden. We zullen de grens met India oversteken en een korte rit maken naar de stad Gorakhpur. We verblijven in een lokaal hotel in Gorakhpur. Geschatte rijtijd - 8-10 uur.


Dag 5-6: Vandaag rijden we verder en bereiken we 's avonds de heilige stad Varanasi. Geschatte rijtijd - 9-10 uur. De volgende dag staan ​​we heel vroeg op voor een boottocht over de Ganges. Dit is een magisch moment van de dag om de beroemde ghats te zien en de ochtendrituelen te bekijken van de duizenden mensen die hier komen om zichzelf te zuiveren in de heilige rivier. We zullen de rest van de dag auto-riksja's hebben om te verkennen

de rest van de stad - we zullen de gelegenheid hebben om ze te gebruiken om een ​​traditionele zijdewerkplaats en de Mother India-tempel te bezoeken. In Varanasi overnachten we in een comfortabel lokaal hotel.


Dag 7-9: Vandaag hebben we een volledige dag rijden naar de stad Khajuraho. Geschatte rijtijd - 9-10 uur. De volgende dag gaan we op pad voor een inbegrepen geleid bezoek aan de Khajuraho Erotische tempels. De volgende dag is vrij om de omgeving te verkennen, te ontspannen aan de oevers van de rivier of een optionele jeepsafari te maken naar het nabijgelegen Panna National Park op zoek naar dieren in het wild. In Khajuraho overnachten we op een camping met goede voorzieningen.


Dag 10-11: Na het ontbijt verlaten we onze camping en gaan we naar de stad Agra. Het grootste deel van de dag wordt besteed aan reizen en we komen 's avonds aan. Geschatte rijtijd - 9-11 uur. De volgende dag hebben we een inbegrepen dagtour door de belangrijkste bezienswaardigheden van Agra, te beginnen met zonsopgang bij het wereldberoemde iconische mausoleum van de Taj Mahal, gevolgd door een bezoek aan het Agra Fort. In Agra overnachten we in een lokaal hotel.


Dag 12-13: We verlaten Agra vandaag en gaan over land naar de roze stad Jaipur en stoppen onderweg bij Fatehpur Sikri (de oude hoofdstad van het Mughal-rijk). Geschatte rijtijd - 5-6 uur. De volgende dag zullen we een volledige dag hebben om de sites van Jaipur op riksja's te verkennen met onze lokale gids. In Jaipur is er ook de mogelijkheid voor een ballonvaart over de stad in de vroege ochtend of late namiddag. In Jaipur overnachten we in een comfortabel lokaal hotel.


Dag 14: Vandaag verlaten we Jaipur en reizen naar de chaotische Indiase hoofdstad New Delhi. Geschatte rijtijd - 6-7 uur. In New Delhi overnachten we in een vriendelijk lokaal hotel.


Dag 15: Vandaag hebben we een rondleiding door Old Delhi, op weg naar de Mughal Jama Masjid-moskee, een lokale theemaker, een Sikh-tempel en de lokale kruidenmarkten. We hebben ook wat vrije tijd om 's middags de bezienswaardigheden van Delhi vrij te verkennen.


Dag 16: Grensinformatie: Als u vertrekt in Delhi, verlaat u India waarschijnlijk vanaf de internationale luchthaven Indira Gandi in Delhi (IATA-code: DEL). Vandaag is de einddag voor passagiers die hun reis in Delhi beëindigen. Houd er rekening mee dat er vanavond geen accommodatie is inbegrepen bij de reis - neem contact op met het verkoopteam als u geïnteresseerd bent in het boeken van extra nachten accommodatie om volledig te verkennen en deel te nemen aan enkele van de onderstaande optionele activiteiten.



16 daagse Rondreis van India naar Nepal 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203