9 daagse Ontdekking Nepal Afbeelding 9 daagse Ontdekking Nepal
9 daagse Ontdekking Nepal
Bestemming: Rondreizen Nepal - Rondreizen

9 daagse Ontdekking Nepal




Dag 01: Aankomst op de internationale luchthaven van Kathmandu en naar het hotel gebracht


Dag 02: 's Morgens rijden we naar de luchthaven en vliegen naar de bergvlucht. De vlucht duurt een uur en komt in de buurt van de Mount Everest (8848 meter of 28756 voet). Je ziet honderden met sneeuw bedekte bergen, toppen en prachtige bergdorpen. Het landschap is werkelijk adembenemend en prachtig. Het zal een van de belangrijkste en meest memorabele ervaringen in je leven zijn. Rijd dan terug naar het hotel en ontbijt. Na het ontbijt begint u met sightseeing en bezoekt u de prachtige tempels. Stupa's, kloosters en oude koninklijke paleizen zoals de Pashupatinath-tempel (de grootste en belangrijkste hindoetempel) inclusief crematieplaats, Bouddhanath-stupa en swyambhunath-stupa (beide zijn boeddhistische monumenten) .Tot slot bezoek je het oude Kathmandu-durbar-plein inclusief de levende godin Kumari. Rij dan terug naar het hotel.


Dag 03: Na het ontbijt begint de tour met sightseeing en bezoekt u Patan en het Bhaktapur durbar-plein. Je slaapt in het Himalaya high resort. Het ligt op ongeveer 40 minuten rijden van het stadsgebied en bevindt zich op de top van de heuvel, omgeven door een dicht dennenbos.


Dag 04: Ontbijt - Als u van een kleine wandeling houdt, kunt u een wandeling maken en vervolgens naar Pokhara rijden. Het is ongeveer 6 uur rijden. De weg is echt geweldig en loopt langs de rivier. De lunch wordt onderweg verzorgd in een restaurant aan het rivierstrand, genietend van de typisch Nepalese dorpjes in de heuvels. Als je aankomt in Pokhara, maak je een kleine rustpauze en loop je rond het prachtige Phewa-meer. Lunch wordt verzorgd in een leuk restaurant met grote ruime tuin vlakbij Phewa Lake.


Dag 05: Vroeg in de ochtend rijden we naar Sarangkot om de zonsopgang en het prachtige panoramische uitzicht op de Annapurna-bergketen, Dhoaulagiri en Fishtail Mountains te bekijken. Terug naar het hotel voor ontbijtvrije tijd tot lunch - varen in het Phewa-meer en bezoek de val van Devid, de Gupteshor Mahadev (Lord Shiva) -grot, vredesstoepa, het vluchtelingenkamp Tibbetean en het bergmuseum.


Dag 06: Na het ontbijt rijden we naar het Chitwan National park. Welkomstdrankjes en lunch in het hotel en rust - dorpstour in de avond.


Dag 07: Ontbijt - kanoën in de Rapti-rivier - junglewandeling en bezoek aan het olifantenfokcentrum –lunch - olifantenrit naar de jungle en olifantenbad –diner –cultuurprogramma.


Dag 08: Vogels kijken vroeg in de ochtend - ontbijt - vertrek naar geselecteerde bestemming. Afscheidsdiner met Nepalees cultureel (muziek en dans) programma.


Dag 09: Rijd naar de luchthaven en vlieg terug naar de geselecteerde bestemming



9 daagse Ontdekking Nepal 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203