Rondreis Kathmandu en Lumbini 9 dagen Afbeelding Rondreis Kathmandu en Lumbini 9 dagen
Rondreis Kathmandu en Lumbini 9 dagen
Bestemming: Rondreizen Nepal - Rondreizen

Rondreis Kathmandu en Lumbini 9 dagen




Dag 01: Ophalen van de internationale luchthaven en transfer naar het hotel.


Dag 02: Vroeg in de ochtend gaat u naar de bergvlucht om de hoogste Mount Everest ter wereld en honderden sneeuwtoppen te bekijken. Daarna terug naar het hotel en ontbijt. Na het ontbijt start tour Bouddhanath 's werelds grootste stupa. Rijd vervolgens naar Pashupatinath, de prachtige pagodetempel met elke dag honderden pelgrims. De Baghmati-rivier is erg populair en belangrijk voor de crematie en toeristen kunnen deze bekijken. Na het bezoeken van pashupatinath rijdt u naar Bhaktpur, de traditionele stad Kathmandu. In Bhaktpur kunnen toeristen het oude koninklijke paleis zien met een groep tempels, een aardewerkplein en handwerk. Rij dan terug naar het hotel.


Dag 03: Na het ontbijt rijden we naar Pokhara en lunch wordt onderweg voorzien in een prachtig restaurant.

De hele weg loopt bijna langs de berg en even verderop kunnen mensen de prachtige rivieren bekijken. En de eerste dag varen we in Phewa Lake.


Dag 04: Vroeg in de ochtend rijden we naar Sarangkot om de zon op te komen en de prachtige sneeuwberg en rijden terug naar het hotel. Na het ontbijt begint u met sightseeing en bezoekt u de Binde basini-tempel, de val van Devid, de gupteshor mahadev-grot en het Tibetaanse vluchtelingenkamp.


Dag 05: Rijd naar het Chitwan National Park en ontspan in de Rapati-rivier om de zonsondergang met dicht bos te bekijken.


Dag 06: Na het ontbijt beginnen jungle activiteiten. In Chitwan National Park zijn de volgende activiteiten inbegrepen. Kanotocht, Junglewandeling, Olifantenrijden, vogels kijken, Tour naar olifantenfokcentrum, Tharu-dorpstour, Thau-dorp en Tharu-museumtour en cultuurprogramma.


Dag 07: Na het ontbijt rijden we naar Lumbini, de geboorteplaats van Lord Buddha. Na vier uur rijden komen we aan in Lumbini. Word fris in het hotel en kijk rond om verschillende soorten kloosters te zien.


Dag 08: Na het ontbijt bezoekt u de voetafdruk van de Boeddha en de Ashoka-pilaar en de vijver waar de Boeddha het eerste bad kreeg. Daarna terug naar het hotel en rij naar Kathmandu. 'S Avonds is er een afscheidsdiner voorzien van een cultuurprogramma.


Dag 09: Rijd naar de internationale luchthaven en vlieg verder.



Rondreis Kathmandu en Lumbini 9 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203