Rondreis Nepal en Bardia National Park 12 dagen Afbeelding Rondreis Nepal en Bardia National Park 12 dagen
Rondreis Nepal en Bardia National Park 12 dagen
Bestemming: Rondreizen Nepal - Rondreizen

Rondreis Nepal en Bardia National Park 12 dagen




DAG 01: KOM KATHMANDU AAN, NEPAL

Onze vertegenwoordiger zal u ontmoeten op de luchthaven van Kathmandu en samen rijdt u naar het hotel. U kunt 's avonds kennismaken met een wandeling naar het oude Kathmandu en het toeristische centrum van Thamel.


DAG 02: KATHMANDU SIGHTSEEING

Na het ontbijt neemt een deskundige gids je mee voor sightseeing in Kathmandu. Je wordt begeleid door de Heritage Sites van Kathmandu. We hebben alternatieve activiteiten / bezienswaardigheden voor tweede bezoekers. Sightseeing-punten worden gekozen op basis van uw interesse.


DAG 03: RIJ NAAR DAMAN (overnachting)

Daman is met 2.320 m het hoogste bergstation in het centrum van Nepal. De plaats biedt het breedste uitzicht op de Himalaya vanaf Daulagiri in het westen tot aan de Mount Everest in het oosten. Daman ligt langs de oude snelweg die Kathmandu met Terai verbindt. Hoewel de weg smal en bochtig is, is het verkeer minder en is de rit schilderachtig.


DAG 04: RIJ NAAR LUMBINI - geboorteplaats van Boeddha

Rijd naar Hetaunda en verder naar Chitwan langs de oost-west-snelweg. Het duurt ongeveer 8 uur om bij Lumbini te komen. Lumbini is nu ontwikkeld in het gebied van 3 vierkante mijl onder het masterplan. De pelgrimstocht begint bij 'New Tourist Village', dat wordt ontwikkeld tot een boeddhistisch informatiecentrum met logistiek voor toeristen. Kloosterzone is waar kloosters van verschillende boeddhistische gemeenschappen over de hele wereld worden gevestigd. Ten slotte bewaart de Heilige Tuin 'Marker Stone', ruïnes van de oude Mayadevi-tempel en stoepa's en de Ashokan-pilaar.


DAG 05: RIJ NAAR NATIONAAL PARK BARDIA

Vanuit Lumbini rijden we westwaarts over de oost-west snelweg (Mahendra Highway) naar Bardia National Park. Het is ongeveer 230 km en duurt ongeveer 6 uur. De Mahendra-snelweg is de langste snelweg in Nepal (1.024 km) over de hele lengte van Nepal langs de Terai-vliegtuigen.


DAG 6-7: NATIONAAL PARK BARDIA

Bardia is ongerepter dan het Chitwan National Park. Er wordt gezegd dat de kans op ‘Tiger Sighting’ hoger is in Bardia dan in Chitwan. Bardia geeft het gevoel van Chitwan van ongeveer 3 decennium geleden. We zullen verschillende activiteiten uitvoeren, zoals olifantensafari, junglewandeling, jeepsafari, culturele tour, junglewandeling enz. Om te genieten van de natuur van het Bardia National Park.


DAG 08: RIJ NAAR TANSEN, PALPA (230 km / 8 uur)

Na weer een mooie ochtend in Bardia National Park rijden we terug naar Butwal op de oost-west snelweg. Vanaf Butwal klimt de kronkelende weg van de Siddhartha-snelweg naar de Srinagar-heuvel van Tansen. De Srinagar-heuvel van Tansen is het meest schilderachtige heuvelstation in het westen van Nepal. Vaak worden luifels met sneeuwtoppen boven de mistige valleien gezien.

DAG 09: TANSEN TOUR en RIJ NAAR POKHARA

Het uitzicht vanaf de Srinagar-heuvel, Tansen, verschijnt als een gigantische trap met diepe valleien en glooiende heuvels met op de achtergrond de hoogste bergen ter wereld. Tansen was een handelsknooppunt langs de trans-Himalaya-handelsroute. Men kan nog steeds herinneringen opdoen aan de middeleeuwse stad Newari. De stad is populair vanwege ‘Dhaka’, Nepalees kledingstuk en koper- en kopergietwerk. Rijd 4 uur naar Pokhara. Loop later langs de Phewa-markt aan het meer.


DAG 10: GRATIS DAG IN POKHARA

Pokhara heeft tegenwoordig meerdere dagwandelingen en comfortabele hotels / resorts in de buitenwijken. Als het je tweede keer in Pokhara is, plan dan een gemakkelijke tot matige dagwandeling met overnachting op surrealistische plaatsen zoals Himalayan Deurali (Naudanda), Raniban Retreat, Begnas Resort, Tiger Top Pokhara Lodge of maak een gemakkelijke wandeling.


DAG 11: RIJ TERUG NAAR KATHMANDU



Rondreis Nepal en Bardia National Park 12 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203