Rondreis van Kathmandu naar Delhi 24 dagen Afbeelding Rondreis van Kathmandu naar Delhi 24 dagen
Rondreis van Kathmandu naar Delhi 24 dagen
Bestemming: Rondreizen Nepal - Rondreizen

Rondreis van Kathmandu naar Delhi 24 dagen




Dag 1: Grensinformatie: Als u deelneemt aan de reis in Kathmandu, komt u hoogstwaarschijnlijk Nepal binnen op Kathmandu Tribhuvan International Airport (IATA-code: KTM). Het opmerkelijke land Nepal ligt rond het Himalaya-gebergte. Het is de geboorteplaats van de Boeddha en is een land van legende en schoonheid. Binnen zijn nauwe grenzen bevat Nepal een uiterst spectaculaire verscheidenheid aan cultuur en landschappen. Nepal heeft een adembenemende natuurlijke schoonheid en een simpele charme. Om 18.00 uur is er een belangrijke groepsbijeenkomst. Uw leider zal bij de receptie een briefje achterlaten waarin staat waar en wanneer deze belangrijke bijeenkomst zal plaatsvinden. Houd er rekening mee dat veel van de onderstaande opties alleen mogelijk zijn voor mensen met extra tijd in Kathmandu vóór het begin van uw reis bij ons - neem contact op met het verkoopteam als u pre-tour accommodatie bij ons wilt boeken om extra tijd te hebben Kathmandu verkennen. In Kathmandu overnachten we in een hotel van goede kwaliteit.


Dag 2: Vandaag begint onze reis met een rit naar het historische dorp Nuwakot, een van de verborgen juweeltjes van Nepal, genesteld in de centrale heuvels van het land. Vol met oude tempels en paleizen, heeft Nuwakot een prachtige serene sfeer en rustieke sfeer - perfect om het rustige tempo van het landelijke Nepalese leven te proeven. In Nuwakot overnachten we in een hotel in een oud herenhuis. Geschatte rijtijd - 4-6 uur (houd er rekening mee dat alle rijtijden die hier worden gegeven het geschatte aantal uren zijn dat de truck alleen in beweging zal zijn, en exclusief de tijd die nodig is voor koffie- of lunchstops, grensovergangen, fotostops) , activiteiten onderweg, comfortpauzes, winkelstops, toiletstops, enz. De gegeven tijden zijn slechts geschatte schattingen en hoewel ze met de beste bedoelingen worden gegeven, zijn de rijtijden sterk afhankelijk van het verkeer, de wegomstandigheden, het weer, wegversperringen van de politie en vele andere factoren - flexibiliteit is essentieel tijdens elke reis over land!).


Dag 3: Vandaag is een vrije dag om het prachtige dorp Nuwakot en omgeving te verkennen.


Dag 4: Vandaag brengen we wat meer tijd door met genieten van de rust van Nuwakot, voordat we een korte rit maken naar de tweede stad van Nepal - de avonturenstad Pokhara! In Pokhara overnachten we in een lokaal guesthouse. Geschatte rijtijd - 2-3 uur.


Dag 5: Vandaag hebben we een vrije dag in de fantastische stad Pokhara. Het gebied staat bekend om zijn talloze spectaculaire watervallen omringd door vruchtbare bossen en torenhoge bergen, om zijn fantastische keuze aan yoga- en meditatie-retraites, en om zijn overweldigende keuze aan avontuurlijke activiteiten, van wandelen tot raften tot ziplinen tot mountainbiken!


Dag 6: Vanmorgen maken we een korte rit uit Pokhara naar het kleine dorpje Dhampus, waar we onze 3 uur durende trektocht naar onze Annapurna eco-lodge beginnen. De lodge is dramatisch

gelegen in de uitlopers van de bergen van Annapurna en Manaslu, en is een paradijs voor wandelingen door het prachtige Nepalese landschap. De trektocht duurt in totaal ongeveer 3 uur en is relatief eenvoudig, maar gaat voornamelijk bergopwaarts. De trektocht kan indien nodig door elk individu worden overgeslagen. In de Annapurna regio overnachten we in een lokale eco-lodge. Geschatte rijtijd - 1-2 uur.


Dag 7: Vandaag verkennen we het gebied rond onze eco-lodge, ontmoeten we veel van de lokale bevolking en komen we in het hart van de gemeenschap. We zullen hopelijk een lokale school bezoeken en iets teruggeven aan de lokale gemeenschap door hun ingenieuze watersystemen te helpen onderhouden.


Dag 8-9: Vandaag beginnen we aan een prachtige wandeling langs de bergkam, met de ongelooflijke vergezichten van Annapurna en Machhapuchhare-bergen op de achtergrond! We stoppen bij een klein dorp voor de lunch en nemen vervolgens het steile afdalingpad om weer bij onze overlandtruck op de hoofdweg te komen. Vanaf daar rijden we naar het prachtige stadje Bandipur. De trektocht duurt in totaal ongeveer 5 uur en is gemakkelijk en relatief vlak tot het steile afdalingsgedeelte terug naar de hoofdweg, die een beetje uitdagender is. De trektocht kan indien nodig door elk individu worden overgeslagen. In Bandipur hebben we 2 nachten in een fantastisch lokaal hotel. Geschatte rijtijd - 3-4 uur. Op onze 2e dag in Bandipur hebben we vrije tijd om te ontspannen en de lokale omgeving te verkennen.


Dag 10: Vandaag rijden we door een prachtig landschap naar de laaglanden van Nepal en de Terai-graslanden. Onze bestemming is Chitwan National Park, waar we de komende 2 nachten zullen verblijven. Als we op tijd aankomen, brengen we een bezoek aan Bis Hajaar Tal, ook wel bekend als 20.000 meren, een moerasgebied nabij het Royal Chitwan National Park. Hier krijgen we de kans om pauwen, wilde zwijnen, herten te zien en is er ook een kleine kans om tijgers en neushoorns te zien. Als we het 20.000 merengebied vandaag niet kunnen bezoeken, zullen we morgen ons bezoek brengen. In Chitwan overnachten we in een lokale guest lodge. Geschatte rijtijd - 2-4uren.


Dag 11: Vandaag brengen we de dag door met het kanoën en te voet verkennen van het Nationaal Park, en er is de mogelijkheid om een ​​jeepsafari te maken! 'S Avonds is er gelegenheid om een ​​traditionele Nepalese dansdemonstratie te zien. In Chitwan overnachten we in een lokale guest lodge.


Dag 12: Grensinformatie: Verlaat Nepal bij Belhiya, ga India binnen bij Sonauli. Vandaag gaan we het legendarische land India binnen. India heeft zoveel te bieden, van de prachtige landschappen van de Himalaya tot de verbazingwekkende tempels en kusten, de rijke cultuur en natuurlijk het eten! Vanmorgen hebben we een vroeg ontbijt voordat we inpakken en naar de grens rijden. We zullen de grens met India oversteken en een korte rit maken naar de stad Gorakhpur. We verblijven in een lokaal hotel in Gorakhpur. Geschatte rijtijd - 8-10 uur.


Dag 13-14: Vandaag rijden we verder en bereiken we 's avonds de heilige stad Varanasi. Geschatte rijtijd - 9-10 uur. De volgende dag staan ​​we heel vroeg op voor een boottocht over de Ganges. Dit is een magisch moment van de dag om de beroemde ghats te zien en de ochtendrituelen te bekijken van de duizenden mensen die hier komen om zichzelf te zuiveren in de heilige rivier. We zullen de rest van de dag auto-riksja's hebben om de rest van de stad te verkennen - we zullen de gelegenheid hebben om ze te gebruiken om een ​​traditionele zijdewerkplaats en de Mother India-tempel te bezoeken. In Varanasi overnachten we in een comfortabel lokaal hotel.


Dag 15-17: Vandaag hebben we een volledige dag rijden naar de stad Khajuraho. Geschatte rijtijd - 9-10 uur. De volgende dag gaan we op pad voor een inbegrepen geleid bezoek aan de Khajuraho Erotische tempels. De volgende dag is vrij om de omgeving te verkennen, te ontspannen aan de oevers van de rivier of een optionele jeepsafari te maken naar het nabijgelegen Panna National Park op zoek naar dieren in het wild. In Khajuraho overnachten we op een camping met goede voorzieningen.


Dag 18-19: Na het ontbijt verlaten we onze camping en gaan we naar de stad Agra. Het grootste deel van de dag wordt besteed aan reizen en we komen 's avonds aan. Geschatte rijtijd - 9-11 uur. De volgende dag hebben we een inbegrepen dagtour door de belangrijkste bezienswaardigheden van Agra, te beginnen met zonsopgang bij het wereldberoemde iconische mausoleum van de Taj Mahal, gevolgd door een bezoek aan het Agra Fort. In Agra overnachten we in een lokaal hotel.


Dag 20-21: We verlaten Agra vandaag en gaan over land naar de roze stad Jaipur en stoppen onderweg bij Fatehpur Sikri (de oude hoofdstad van het Mughal-rijk). Geschatte rijtijd - 5-6 uur. De volgende dag zullen we een volledige dag hebben om de sites van Jaipur op riksja's te verkennen

met onze lokale gids. In Jaipur is er ook de mogelijkheid voor een ballonvaart over de stad in de vroege ochtend of late namiddag. In Jaipur overnachten we in een comfortabel lokaal hotel.


Dag 22: Vandaag verlaten we Jaipur en reizen naar de chaotische Indiase hoofdstad New Delhi. Geschatte rijtijd - 6-7 uur. In New Delhi overnachten we in een vriendelijk lokaal hotel.


Dag 23: Vandaag hebben we een rondleiding door Old Delhi, op weg naar de Mughal Jama Masjid-moskee, een lokale theemaker, een Sikh-tempel en de lokale kruidenmarkten. We hebben ook wat vrije tijd om 's middags de bezienswaardigheden van Delhi vrij te verkennen.


Dag 24: Grensinformatie: Als u vertrekt in Delhi, verlaat u India waarschijnlijk vanaf de internationale luchthaven Indira Gandi in Delhi (IATA-code: DEL). Vandaag is de einddag voor passagiers die hun reis in Delhi beëindigen. Houd er rekening mee dat er vanavond geen accommodatie is inbegrepen bij de reis - neem contact op met het verkoopteam als u geïnteresseerd bent in het boeken van extra nachten accommodatie om volledig te verkennen en deel te nemen aan enkele van de onderstaande optionele activiteiten.



Rondreis van Kathmandu naar Delhi 24 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203