14 daagse Rondreis Nicaragua Compleet Afbeelding 14 daagse Rondreis Nicaragua Compleet
14 daagse Rondreis Nicaragua Compleet
Bestemming: Rondreizen Nicaragua - Rondreizen

14 daagse Rondreis Nicaragua Compleet




Dag 1: Managua airport-Managua


Bij aankomst op de internationale luchthaven van Managua wordt u overgebracht naar Hotel Los Robles 3 *.


Dag 2: Managua- Selva Negra

'S Morgens ga je voor een geleid bezoek aan Managua, de hoofdstad van Nicaragua sinds 1852. De stad heeft een turbulente geschiedenis door oorlogen en natuurrampen en is tegenwoordig voortdurend in beweging. Bezoek plaatsen zoals Loma de Tiscapa, de historische site met de ruïnes van het Somoza-paleis en een geweldig uitzicht op Managua, het Nationaal Paleis, de oude kathedraal en de Mercado Huembes, een zeer grote populaire markt met allerlei soorten goederen en handwerk. Ga na je tour verder naar het noorden naar het bergachtige gebied Matagalpa en het frisse weer, de thuisbasis van beroemde koffieplantages. Bezoek Matagalpa snel met uw chauffeur, bezoek het koffiemuseum als het wordt geopend en overnacht in Hotel Selva Negra 2 *.


Dag 3: Matagalpa - Los Chiles Community - Matagalpa

Ochtend ophalen bij uw Lodge om de inheemse gemeenschap "El Chile", ten oosten van Matagalpa, te bezoeken. Tijdens deze tour bezoeken we de werkplaats van een groep vrouwelijke stoffenwevers, waar we het productieproces zullen zien, evenals de verschillende producten die ze maken, zoals: tassen, portemonnees en rugzakken (u kunt ter plaatse handwerk kopen). Loop door de gemeenschap en zie andere groepen ambachtslieden die ook stoffen produceren met oude technieken. Maak een wandeling (30 minuten) naar de "El Chile" -heuvel met een 360 graden uitzicht op alle omliggende bergen. Een typische lunch zal worden genoten in een van de dameshuizen die je een kijkje geven in hun manier van leven.

Overnachting in Hotel Selva Negra.


Dag 4: Matagalpa - San Jacinto - León

Geniet van het ontbijt in het nevelwoud! Geniet later van een Duurzaamheidstour in het gebied om het verschillende proces van de boerderij te leren kennen. Bezoek het arbeidersdorp, de schuren en de boerderijdieren, het laboratorium waar hun eigen biologische onkruid- en ongediertebestrijding wordt gemaakt en het kaashuis. Ga na dit interessante bezoek verder naar León en stop bij San Jacinto, een klein dorp tussen 2 vulkanen, waar de "Hervideros" worden verborgen, deze geisers waarvan de damp met 300 ° C de ingewanden van de grond permanent verlaat. Aankomst in Leon en heb wat vrije tijd om de stad te bezoeken. Overnachting in Hotel Flor de Sarta 2 * sup.





Dag 5: León- Managua-Caribische kust- Corn Island

Ochtend transfer Managua Airport om een ​​binnenlandse vlucht te nemen naar Corn Island in de Caribische kust van Nicaragua. Taxi bij aankomst een taxi naar de dokken en stap aan boord van een open boot (alleen) van Big Corn naar Little Corn om uw strandhotel te bereiken. De twee Corn Islands, Big Corn Island en Little Corn Island zijn weelderig met exotische fruitbomen, inheemse palmen en omgeven door witte zandstranden. Aankomst en inchecken bij Hotel Little Corn Beach & Bungalow. Maaltijden: -


Dag 6: Corn Island

Vrije tijd op Little Corn Island! Geniet van de turquoise wateren en de frisse bries van het Caribisch gebied. Optionele activiteiten zoals boottochten, snorkelen en duiken zijn beschikbaar. Hotel Little Corn Beach & Bungalow. -


Dag 7: Corn Island-Managua- Granada

Vandaag krijg je de open boot terug naar Big Corn Island, vanwaar je je lijnvlucht naar de internationale luchthaven van Managua neemt. Bij uw geplande aankomst wordt u begroet door uw chauffeur en naar uw hotel in Granada gebracht. Aankomst en inchecken in uw Hotel Patio del Malinche 2 * sup.


Dag 8: Granada- Boottocht in het meer van Nicaragua en Isletas

Vrije ochtend om te ontspannen en deze prachtige koloniale stad te bezoeken. Je kunt ook een chocoladeworkshop volgen of het nevelwoudreservaat van de Mombacho-vulkaan bezoeken. Informeer voor meer informatie!

Rond de middag rijden we je naar het meer van Nicaragua. Geniet eerst van een heerlijke typische lunch in een "palapa-stijl" restaurant aan het water en geniet vervolgens van een boottocht in Lake Nicaragua, een kleine archipel van prachtige eilanden bedekt met weelderige vegetatie en de thuisbasis van lokale vissersgemeenschappen en vele soorten vogels . De inwoners ("Isleños") leven vredig onder eenvoudige maar fatsoenlijke omstandigheden en zetten zich in voor visserij en kleine landbouw, en nu ook voor toerisme. Overnachting in Hotel Patio del Malinche.


Dag 9: Granada-Ometepe-eiland

'S Ochtends wordt u overgebracht naar San Jorge, waar u de veerboot neemt naar Ometepe Island,' s werelds grootste vulkanische eiland in een meer. De dubbele vulkanische toppen, die oprijzen uit het meer van Nicaragua, hebben tot de verbeelding gesproken van iedereen, van prekoloniale Azteken tot Mark Twain tot hedendaagse reizigers. U wordt bij aankomst op het eiland opgehaald bij de veerboot en overgebracht naar Hotel San Juan de La Isla 2 * sup. 


Dag 10: Ometepe Island

Vrije dag op Ometepe Island! Er zijn optionele rondleidingen beschikbaar, zoals wandelen in het regenwoud, een actieve vulkaan beklimmen, een rondleiding over het eiland, de rotstekeningen bekijken, paardrijden en nog veel meer. Neem voor meer informatie contact met ons op. Overnachting in Hotel San Juan de La Isla. 


Dag 11: Ometepe-San Juan del Sur

Ontbijt in uw hotel en transfer naar de haven, stap aan boord van een veerboot naar het vasteland. Transfer naar San Juan del Sur, een kleine en erg leuke typische vissersgemeenschap in het zuidwesten, en 70 km van de grens van Costa Rica. Bij aankomst in San Juan, check in bij Hotel La Posada Azul (3 *) en geniet van vrije tijd in de stad. 


Dag 12: San Juan del Sur

Vrije dag in San Juan om te genieten van de verschillende tours en mogelijke activiteiten in de omgeving:

Rijd rond om de omliggende stranden te ontdekken, zoals Maderas, Majagual, Marsella, El Coco. Geniet van uw tijd in dit aangename dorp met zijn talrijke bars en restaurants aan het water, boetieks en souvenirs, discotheken.

Sportvissen van wereldklasse vanuit San Juan (neem contact met ons op).

Paardrijden - Canopy tours - Zeiltochten

Overnachting in Hotel La Posada Azul. Maaltijden: B


Dag 13: San Juan del Sur- Handwerkmarkt - Witte dorpen - Masaya Actieve vulkaan - Managua

Vrije ochtend in San Juan del Sur. In de vroege namiddag wordt u overgebracht naar Managua, onderweg bezoekt u het Masaya-gebied. Bezoek enkele typische witte dorpen, geniet van een panoramisch uitzicht op de Apoyo-lagune, Granada en het meer van Nicaragua; neem later deel aan het maken van prachtig handgemaakte souvenirs met een lokaal gezin. Geniet in Masaya van de Handicraft Market; de creativiteit van lokale ambachtslieden en misschien zelfs souvenirs kopen tegen redelijke prijzen. Deze geweldige dag is compleet met een bezoek aan de imposante Masaya-vulkaan en zijn zeer actieve krater (momenteel met een lavameer!). Neem een ​​kijkje in de krater en observeer dit unieke natuurlijke fenomeen! U kunt ook een bezoek brengen aan het museum met interessante geschiedenis en legendes. Aankomst in Managua en inchecken bij Hotel Camino Real 3 * sup.


Dag 14: Managua-Managua luchthaven

Vandaag wordt u per shuttlebus naar Managua Int. Luchthaven voor vertrek.



14 daagse Rondreis Nicaragua Compleet 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203