7 daagse Rondreis Nicaragua Afbeelding 7 daagse Rondreis Nicaragua
7 daagse Rondreis Nicaragua
Bestemming: Rondreizen Nicaragua - Rondreizen

7 daagse Rondreis Nicaragua




Dag 1 Aankomst in Granada

Hotels

Aankomst in Managua, waar u wordt opgehaald en 45 minuten wordt overgebracht naar de stad Granada. De oudste stad van heel Midden-Amerika, Granada, werd voor het eerst gesticht in 1524. De geplaveide straten en oude kloosters en gebouwen vertellen een verhaal over de Spanjaarden, piraten en een uitgebreide geschiedenis van oorlog en vrede. Neem plaats in uw hotel nabij het hoofdplein.

Dag 2 Granada City en Isletas Kayaking

Hotels1 Ontbijt

Deze ochtend ging je op wandeltocht door de stad Granada. Granada, de oudste koloniale stad van heel Midden-Amerika, werd in 1524 voor het eerst gesticht door Francisco Hernandez de Cordoba. Hoewel het meerdere keren door piraten is geplunderd en vele burgeroorlogen heeft ondergaan, heeft Granada prachtige Spaanse architectuur, waardoor het de must-see van Nicaragua is. Verken het San Francisco Convento Museum, een van de beste in de regio. Oorspronkelijk gebouwd in 1585, werd het verbrand door piraten en later weer door William Walker en werd onlangs gerestaureerd in 1989. Binnenin kun je primitivistische kunst zien, beeldjes van papier-maché die het inheemse leven weergeven, evenals de Zapatera-beeldhouwwerken, met zwarte basaltstandbeelden die tussen 800 en 1200 na Christus. Verken ook de La Merced-kerk, misschien wel de mooiste van de stad. Geniet van een klim naar de klokkentoren voor een extra dollar! Bezoek ook La Fortaleza, een oud Spaans fort gebouwd in 1748 met het beste uitzicht over de stad!


Maak tot slot een korte kajaktocht langs de kleine eilandjes voor de kust. Meer dan 365 kleine eilanden zijn ontstaan ​​door de uitbarsting van Mombacho en zijn nu onbewoond of de plaats van vakantiehuizen. Houd je ogen open voor vogels en andere dieren in het wild terwijl je elk eiland passeert. Kajak naar Fort San Pablo en verken deze oude structuur, gebouwd op een eiland door inheemse bewoners om zichzelf te beschermen tegen aanvallen van piraten. Keer vanavond terug naar Granada City.

Dag 3 Mombacho Volcano & Zip Line

Hotel1 Ontbijt, 1 lunch

Ga vanmorgen naar de nabijgelegen Mombacho-vulkaan, een actieve vulkaan die voor het laatst uitbarstte in 1570. Spring in een legervrachtwagen die je de steile klim op de stenen weg naar de top brengt, waar je een klein biologisch station vindt. Ga gerust naar buiten en verken de kleine tentoonstellingen in het station. Het bovenste deel van deze vulkaan herbergt een wolkenwoud, met enkele soorten flora en fauna die alleen hier te vinden zijn. Je kunt over de paden lopen om naar dieren in het wild te kijken, en ook uitkijken waar je naar de nu beboste kraters hieronder kunt kijken.


Op weg naar beneden van de vulkaan, stop om de zipline-tour te maken aan de voet van Mombacho! Rit over deze 1500 meter lange zipline-baan die is opgehangen aan luifelplatforms. De tour biedt een fantastisch uitzicht op het nevelwoud van Mombacho en het nabijgelegen meer van Nicaragua. Het parcours bevat vijftien platforms en een 25 meter lange touwbrug!


Na het zipline-avontuur gaat u verder naar de Pacifische kust. Neem plaats in uw boomtopsuite en geniet van het geluid van het bos en kabbelende golven terwijl u vanavond in slaap valt.

Dag 4-6 Aqua Wellness Resort Vrije tijd

Hotel3 Ontbijt

Aqua Wellness Resort ligt aan een zandstrand dat bekend staat als Redonda Bay. Onlangs uitgeroepen tot een van de mooiste stranden van Latijns-Amerika, is het het perfecte contrast tussen wit zand, blauw water en rotsachtige kliffen, waardoor het een spectaculaire natuurlijke omgeving is voor de reiziger die op zoek is naar uitstel van de buitenwereld. Door de boomtopconstructie slaapt u hoog in het bladerdak van het regenwoud en de biologische gastronomie trakteert uw smaakpapillen.

Uw dagen op dit strandresort zijn aan u om te besteden zoals u dat wilt. Het resort kijkt uit over Redonda Bay met witte zandstranden beschermd tegen grote deining door de omliggende baai. Geniet hier van zwemmen, snorkelen of kajakken. Door de beperkte toegang voelt het als een privéstrand. Je kunt zelfs lederschildpadden, karetschildpadden of groene schildpadden zien nestelen tijdens het juiste seizoen! Probeer de bekende surfplekken van Colorados en Manzanillo in de buurt. Boottochten met dolfijnen en walvissen spotten kunnen ook geregeld worden met ophalen en afzetten bij het resort.

Dag 7 Terug naar huis

1 ontbijt

Transfer terug naar Managua voor je vlucht naar huis. Kies tegen een meerprijs voor een helikoptertransfer van 25 minuten terug om Nicaragua in vogelvlucht te bekijken!



7 daagse Rondreis Nicaragua 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203