8 dagen Authentiek Nicaragua  Afbeelding 8 dagen Authentiek Nicaragua
8 dagen Authentiek Nicaragua
Bestemming: Rondreizen Nicaragua - Rondreizen

8 dagen Authentiek Nicaragua




Dag 1: Aankomst in Managua Airport - Transfer naar hotel

Bij aankomst op Managua Airport wordt u met de gratis pendeldienst naar uw hotel gebracht. Rust na je vlucht. Overnachting in Hotel Camino Real 3 * sup. Maaltijden: -


Dag 2: Managua - Matagalpa City Tour - Selva Negra Nature Tour - Selva Negra

Wacht in de lobby van je hotel om naar het noorden te worden overgebracht naar de hooglanden van Matagalpa. U zult het verschil in klimaat voelen wanneer u de stad nadert en ook genieten van een indrukwekkend uitzicht op de bergketen. Bij aankomst in Matagalpa kunt u genieten van een rondleiding door de stad om de cultuur, sociaal-economische activiteiten, tradities en het dagelijks leven van de "Matagalpinos" (mensen uit Matagalpa) te leren kennen. Bezoek onder andere het museum van Carlos Fonseca, het koffiemuseum. Ga dan verder naar je berghotel: Selva Negra. Geniet 's middags van een begeleide wandeling op een van de paden van de Lodge om in contact te komen met de natuur!

Overnachting in Hotel Selva Negra 2 *. Maaltijden: B


Dag 3: Selva Negra - Arenal Reserve - Esteli

Vandaag draait alles om de natuur in deze prachtige regio! Begin met je lokale gids een wandeling van 3 uur vanaf je lodge langs oude bomen en luisterend naar de geluiden van de natuur (brulapen en vogels) door het mistige bos tot je het El Arenal-reservaat bereikt. Dit reservaat is gelegen tussen Matagalpa en Jinotega, een dicht nevelwoud met een verscheidenheid aan flora en fauna, zoals orchideeën en bromelia's. Bekijk met wat geluk verschillende soorten exotische vogels, waaronder kolibries, klokvogels en probeer de ongrijpbare Quetzal te spotten. Na deze natuurwandeling ga je verder met overnachten in Estelí.

Overnachting in Hotel Selva Negra. Maaltijden: B


Dag 4: Esteli - Miraflor Reserve - Esteli

Ga vandaag met een lokale tweetalige gids naar het mysterieuze nevelwoud van het Miraflor-reservaat, een uniek natuurreservaat op ongeveer 1.30 uur rijden van de stad Estelí. Het park meet 254 km² en er zijn drie verschillende klimaten in de zone: droog, gemiddeld en vochtig. Naast de ongerepte natuur wordt Miraflor ook bewoond door boeren die gewassen verbouwen en vee houden. Veel soorten wilde orquids groeien daar en zijn te zien in een van de verschillende paden van het reservaat.

Opmerking: u kunt van Miraflor genieten door een paardrijtocht te maken. Vraag het ons verkoopteam!

Overnachting in uw hotel Los Arcos 2 *. Maaltijden: B-L

Dag 5: Esteli - Tobacco Tour - Chocoyero / El Brujo Natural Reserve - Montibelli Reserve

'S Morgens bezoek je een sigarenfabriek, een interessant bezoek omdat Estelí bekend staat om het produceren van enkele van' s werelds beste merken sigaren. Tijdens deze tour zul je het hele proces van de fabrieken zien, van het kweken van tabaksplanten en hoe ze worden geoogst tot mannen en vrouwen die de sigaren selecteren, snijden, rollen en inpakken. Verlaat vervolgens de hooglanden en ga de weg op totdat je Chocoyero / El Brujo Natural Reserve bereikt, dat tussen Managua en Masaya ligt. Bekijk onderweg naar het reservaat veel velden met ananas-, koffie- en bananenplantages. We maken een wandeling over een van de paden om “chocoyos” te observeren, groene parkieten die allemaal vlak naast een waterval nestelen. Verlaat het reservaat en overnacht in Montibelli private reserve 1 * (Rustic). Maaltijden: B


Dag 6: Montibelli Reserve - Birdwatching Tour - San Juan del Sur

Vroeg in de ochtend wordt u wakker om te genieten van een vogelspottocht in het reservaat. Geniet met uw lokale gids van de liedjes, vormen en kleuren van meer dan 168 soorten vogels, zoals spechten, kolibries, papegaaien en Motmots (de nationale vogel). Verlaat later Montibelli en ga verder naar de Pacifische kust via Granada, de mooiste van Nicaraguaanse steden! Geniet van een kort bezoek aan de oudste nederzetting van Amerika met zijn geplaveide straten, neoklassieke koloniale gebouwen en vriendelijke mensen. Aankomst en overnachting in San Juan del Sur.

Overnachting in Hotel La Posada Azul 3 *. Maaltijden: B


Dag 7: San Juan del Sur

Vrije dag in San Juan del Sur om te genieten van de zon en de golven van de Stille Oceaan. Optionele activiteiten (niet inbegrepen) zijn beschikbaar zoals paardrijden langs de kust, zeiltochten ...

Overnachting in Hotel La Posada Azul. Maaltijden: B


Dag 8: San Juan del Sur - Managua Airport

Vandaag verlaat u de Pacifische kust en wordt u teruggebracht naar het vliegveld in Managua om uw vlucht naar huis of naar uw volgende bestemming te halen.



8 dagen Authentiek Nicaragua  0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203