Ontdek Nicaragua selfdrive ***
Bestemming: Rondreizen Nicaragua - Rondreizen

Ontdek Nicaragua selfdrive

***

Familie vakantie Nicaragua, ontdek het Noorden van

Nicaragua.

Nicaragua heeft zoveel te bieden, als u geinteresseerd bent in het bezoeken van een interessant natuurpark, stranden en koloniale steden, kijk dan niet verder dan deze geweldige stad met mogelijkheden...dit zal een echte familie reis ervaring worden!

8dagen/ 7 nachten

Dag 1 Aankomst op Managua

Bij aankomst op het internationale vliegveld van Managua wordt u opgehaald door een van onze vertegenwoordigers , zij brengen u naar uw hotel voor uw eerste overnachting.

Overnachting:In her Contempo Hotel, standaard kamer, inclusief ontbijt.

Dag 2 Koloniaal Leon en Hot Spring

Deze tour geeft u de mogelijkheid om de ruines te zien van de eerste hoofdstad van Nicaragua. Deze stad is ontdekt in 1524 door de Spaanse kapitein Fransisco Hernandez de Cordoba. Anders dan bij Granada, heeft deze stad van locatie moeten veranderen in 1610 , door een vulkaanuitbarsting. De ruines van de oude stad Leon zijn door het Unesco wereld erfgoed op de lijst gezet in het jaar 2000. leon was 200 jaar lang de hoofdstad van Nicaragua, totdat de hoofdstad vervangen werdt door Managua in 1851. Leonss kathedraal is een van de grootste Koloniale en religieuze gebouwen in Centraal Amerika. De overblijfselen van de onsterfelijke en internationaal bekende dichter Ruben Dario zijn hier begraven. We zullen deze tour eindigen met een bezoek aan de San Jacinto Hot Springs, tijdens dit bezoek krijgt u een prachtig uitzicht over de idrukwekende vulkaan ketting van nicaragua.

Overnachting: In het el Convento Hotel, Standaard kamer , inclusief ontbijt.

Dag 3 Bezoek aan het Vanado eiland en het natuur reservaat

Wetende, dat het bezoeken en het bekijken van het natuur reservaat in Juan Venado is een van de meest unieke ervaringen die Nicaragua te bieden heeft. Tijdens de trip naar het eiland(met de moterboot) , kunt u een grote hoeveelheid verschillende excotische vogels, krabben en andere soorten zich voort zien bewegen tussen de Mangroven, dit is typisch voor dit gedeelte. U zult een prachtig maagden strand bezoeken , met de mogelijkheid om te zwemmen. Als u geluk heeft, kunt u misschien wel een krokodil of Paslama schildpad zien. (dit is alleen mogelijk in tussen de seizoenen Augustus tot Februari.

Overnachting in het El Covento hotel, standaard kamer , inclusief ontbijt.

Dag 4t/m 6 De stille kust van nicaragua

s ochtends vroeg wordt u naar de stille kust van Nicaragua gebracht.

Het Marina Puesta del sol Resort, is een ware unieke resort ervaring. Gelegen in het prachtige azuur meer in de Noordelijke stille kust van Nicaragua. Een korte wandeling brengt u naar een van de mooiste Nicaraguaanse stranden van de stille kust. Met negentien deluxe suites in twee charmerende koloniaal gestylde gebouwen, samen met de volle service van Marina, hebben we prachtige ontsnapping gebouwd...uw eiland.

Dag Managua

Na deze tour, wordt u opgehaald bij uw hotel en zult u door een prive transfer worden terug gebracht naar Managua.

Overnachting in het Contempo hotel, standaard kamer, inclusief ontbijt.

Dag 8 Vertrek

Vandaag wordt u terug gebracht naar het internationale vliegveld.

Bij de reis inbegrepen

  • Vervoer vanaf uw aankomst/ vertrek
  • 2 overnachtingen in het Contempo Hotel, met een standaard kamer
  • 2 overnachtingen in het El Convento Hotel,met een standaard kamer.
  • 3 overnachtingen in het Marina Puesta del Sol, junior suite.
  • Alle basis vervoerders.
  • Een trip naar de ruines van Leon,City tour en de Moder poelen.
  • Een trip naar het Juan Venado eiland,natuur reservaat en Mangrove bos.
  • Alle belasting en service kosten.





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.



E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203