16 dagen Nieuw Zeeland en Eilanden Ontdekken Afbeelding 16 dagen Nieuw Zeeland en Eilanden Ontdekken
16 dagen Nieuw Zeeland en Eilanden Ontdekken
Bestemming: Rondreizen Nieuw Zeeland - Rondreizen

16 dagen Nieuw Zeeland en Eilanden Ontdekken




Dagen 1-2: Christchurch

Bij aankomst transfer naar The George voor 2 nachten. Breng de volgende dag ontspannen door na uw vlucht, of boek een excursie om de omgeving te verkennen, zoals een Lord of the Rings-landschap tour of een reis naar de voormalige Franse nederzetting Akaroa. (N)


Dag 3: Kaikoura

Haal uw auto vanmorgen op en rijd noordwaarts naar de kustplaats Kaikoura. Overnacht in de Fyffe Country Lodge. Cruises om walvissen te spotten kunnen vooraf worden gereserveerd. Upgrades beschikbaar voor de Hapuku Lodge & Treehouses, een luxe eco-toevluchtsoord in de Kaikoura-bergen. (N)


Dagen 4-5: Blenheim

Rijd naar Blenheim in het hart van de wijnproducerende regio Marlborough en bezoek enkele van de uitstekende lokale wijnhuizen. Verblijf 2 nachten in Chateau Marlborough in Blenheim. (B), (N)


Dagen 6-7: Nelson

Rijd naar Nelson in de Tasman Bay, de toegangspoort tot Abel Tasman National Park. Tijdens uw verblijf raden we u aan vooraf een dagtour naar Abel Tasman National Park te boeken of een bezoek te brengen aan het prachtige Museum van draagbare kunst en klassieke auto's van Nelson. Blijf 2 nachten in Cambria House. (N), (B)


Dag 8: Punakaiki

Rijd in zuidwestelijke richting naar het kleine kustplaatsje Punakaiki, vooral bekend om zijn 'pannenkoek'-kalkstenen rotsformaties en blaasgaten. Overnacht in Punakaiki Resort. (B)


Dagen 9-10: Franz Josef

Ga verder naar het zuiden langs de ruige westkust naar de stad Franz Josef en verblijf 2 nachten in het Te Waonui Forest Retreat. Begeleide wandelingen naar het gezicht van de gletsjer terminal of een schilderachtige helikoptervlucht worden aanbevolen. (D), (B)


Dagen 11-12: Queenstown

Ga verder naar het zuidwesten door de spectaculaire Zuidelijke Alpen naar Queenstown en verblijf 2 nachten in het Rees Hotel. Vrije dag voor een cruise op het meer of een helikoptervlucht naar een bergtop voor een romantische picknick. (B), (N)


Dag 13: Milford Sound

Rijd Fiordland National Park in en passeer het stadje Te Anau aan het meer voordat je doorgaat naar Milford Sound. Bij aankomst stapt u aan boord van de Milford Mariner * voor een nachtelijke cruise op deze dramatische fjord. (D)


Dagen 14-15: Dunedin


16 dagen zuider eiland ontdekken Ochtend cruise door Milford Sound, op zoek naar zeehonden en dolfijnen, voordat u naar het oosten rijdt naar Dunedin, een stad met sterke Schotse invloeden en geschiedenis. Verblijf 2 nachten in Fletcher Lodge of betaal de toeslag voor een verblijf op het Camp Estate in Larnach Lodge op het schiereiland Otago. Vooraf te boeken optionele excursies zijn onder andere een wildlife cruise en een bezoek aan het enige kasteel van Nieuw-Zeeland - Larnach Castle. (B)


Dag 16: Verder reizen

Breng uw autoverhuur terug naar de luchthaven en vlieg naar huis. Of ga verder met uw vakantie in Nieuw-Zeeland; Bekijk hier het reisschema van North Island Explorer of spreek met een van onze Nieuw-Zeelandse experts voor meer informatie en suggesties. (B)



16 dagen Nieuw Zeeland en Eilanden Ontdekken 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203