20 daagse Rondreis Nieuw Zeeland Afbeelding 20 daagse Rondreis Nieuw Zeeland
20 daagse Rondreis Nieuw Zeeland
Bestemming: Rondreizen Nieuw Zeeland - Rondreizen

20 daagse Rondreis Nieuw Zeeland




Dagen 1-2: Auckland

Bij aankomst transfer naar het SKYCITY Hotel voor 2 nachten. Vrije dag of neem een ​​optionele excursie. (N)


Dagen 3-4: Bay of Islands

Verzamel uw autoverhuur en rijd noordwaarts naar de Bay of Islands. Bij aankomst verblijft u 2 nachten in Copthorne Hotel and Resort Bay of Islands in de buurt van Paihia (of vergelijkbaar) in Russell. Voorgestelde excursies zijn onder meer een cruise op de Bay of Islands om dolfijnen te spotten of bezoeken aan de Waitangi Treaty Grounds en de historische stad Russell. (N)


Dag 5: Rotorua

Rijd zuidwaarts naar het vulkanische stadje Rotorua en verblijf 2 nachten in het Millennium Rotorua. Deze lange reis kan worden onderbroken door een lunchstop in het gezellige stadje Cambridge, met bomen omzoomde straten en vele goed bewaarde erfgoed gebouwen, of Matamata, de thuisbasis van de filmset van Hobbiton. U kunt ook de rit van uw dag verkorten door een overnachting in Auckland te nemen, ongeveer halverwege deze reis. (N)


Dag 6: Rotorua

Vrije dag om de vulkanische attracties van Rotorua te verkennen. (N)


Dagen 7-8: Wellington

Rijd zuidwaarts naar Wellington en verblijf 2 nachten in het Copthorne Hotel Wellington Oriental Bay. Vrije dag om de hoofdstad van Nieuw-Zeeland te verkennen, met tijd om het National Museum Te Papa te bezoeken of deel te nemen aan een begeleide wandeling. (N)


Dag 9: Blenheim

Geef uw autoverhuur af en ga aan boord van de Interislander-veerboot voor de reis naar Zuidereiland. Bij aankomst in Picton haalt u een nieuwe auto op en rijdt u zuidwaarts door het wijnbouwgebied van Marlborough naar Blenheim. Overnacht in het Scenic Hotel Marlborough. (N)


Dag 10: Kaikoura

Ga vanmorgen verder naar het zuiden langs de prachtige oostkust naar Kaikoura. Blijf 1 nacht in The White Morph. Middag whale watching cruise voor de kust van Kaikoura. (N)


Dagen 11-12: Christchurch

Rijd zuidwaarts naar Christchurch en verblijf 2 nachten in het Novotel Christchurch Cathedral Square. De volgende dag is vrij om Christchurch te verkennen. (N)


Dag 13: Aoraki / Mount Cook

Rijd naar Aoraki / Mount Cook National Park en overnacht in het Hermitage Aoraki Mount Cook Hotel. Breng de middag door met wandelen in het park of bezoek het Sir Edmund Hillary Alpine Centre. Optie om uw verblijf te verlengen en verder te verkennen. (N)


Dag 14: Te Anau

Rijd naar het stadje Te Anau aan het meer en overnacht in Distinction Luxmore (of vergelijkbaar). (N)


Dag 15: Milford Sound

Rijd naar Milford Sound, waar u aan boord gaat van de Milford Mariner † voor een nachtelijke cruise in deze spectaculaire fjord. (D)


Dagen 16-17: Queenstown

Rijd naar Queenstown en verblijf 2 nachten in het Millennium Hotel (of vergelijkbaar). De volgende dag is vrij om te genieten van een van de vele buitenactiviteiten die beschikbaar zijn. (B, N)


Dag 18: Franz Josef

Rijd noordwaarts door het Mount Aspiring National Park naar het stadje Franz Josef. Verblijf 1 nacht in het Scenic Hotel Franz Josef. Optionele begeleide wandeling naar het gezicht van de Franz Josef-gletsjer, of maak een rondvlucht voor een luchtfoto. (N)


Dag 19: Christchurch

Rijd noordwaarts langs de ruige westkust naar Greymouth, zet uw autoverhuur af en stap aan boord van de TranzAlpine-trein voor een reis door de Zuidelijke Alpen naar Christchurch. Bij aankomst wordt u voor 1 nacht naar het Commodore Airport Hotel gebracht. (B)


Dag 20: Verder reizen

Transfer naar de luchthaven om naar huis te vliegen of uw vakantie voort te zetten. (N)



20 daagse Rondreis Nieuw Zeeland 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203