Ontdek Nieuw Zeeland in 21 dagen Afbeelding Ontdek Nieuw Zeeland in 21 dagen
Ontdek Nieuw Zeeland in 21 dagen
Bestemming: Rondreizen Nieuw Zeeland - Rondreizen

Ontdek Nieuw Zeeland in 21 dagen




Dag 1 - Aankomst in Auckland City

Persoonlijke meet & greet en privétransfer naar uw accommodatie

Bij aankomst wordt u opgewacht door een van ons team en naar uw accommodatie in Auckland gereden.


Uw tour documentatiepakket en ondersteuning

Zodra u landt in Nieuw-Zeeland, wordt uw gedetailleerde tourpakket met de hand bezorgd door een van onze vertrouwde vertegenwoordigers. Het pakket bevat alles wat u nodig heeft voor de duur van uw verblijf. Het bevat een uitgebreide, gedrukte en gebonden versie van uw reisschema, evenals duidelijke rij-instructies en kaarten voor elk deel van uw reis. Het bevat ook alle reserveringsdetails voor uw accommodatie en activiteiten - samen met relevante brochures en informatie. In Nieuw-Zeeland bieden we 24 uur per dag ondersteuning - details over hoe u op elk moment contact met ons kunt opnemen, zullen goed worden gedocumenteerd.


Welkom bij Auckland City

Auckland, de zelfbenoemde ‘City of Sails’ van Nieuw-Zeeland, is het grootste metrogebied van het land. Dit stadsparadijs ligt tussen de Stille Oceaan en de Tasmanzee en heeft voor elk wat wils. Omringd door inheemse bush, regenwouden en een overvloed aan stranden, is Auckland een speeltuin voor zowel de stadskunstenaars als mensen met oog voor avontuur. Verken de centrale musea en galerijen te voet of maak een rit door een van de meer dan 800 regionale nationale parken om verlaten stranden, watervallen en inheemse bossen te zien.


Uw accommodatie: CityLife Auckland

Het City Life Hotel is prachtig gelegen in het centrum van de zaken-, winkel- en uitgaanswijk van de stad en is perfect om Auckland te verkennen. Hun zelfstandige suites zijn uitgerust met alles wat u nodig heeft om van uw verblijf te genieten. CityLife Auckland

 


Dag 2

Dag 2 - Verken Auckland en omgeving en - als u de tijd kunt sparen - maak een rondleiding op Waiheke-eiland

Kies uit ons grote aanbod van laatmoderne huurauto's voor uw vakantie

Vandaag ga je op pad voor je Self Drive-vakantie in Nieuw-Zeeland, dus neem een ​​kijkje door de grote selectie van laat beschikbare modellen en maak je keuze. Om u op weg te helpen, is GPS bij alle verhuur inbegrepen.

GPS-navigatiesysteem

Gebruik de nieuwste GPS-technologie terwijl u door Nieuw-Zeeland reist. Uw draagbare GPS heeft een eenvoudige touchscreeninterface met automatische routeberekening en stapsgewijze gesproken aanwijzingen, inclusief aankondiging van straatnamen. De GPS-eenheid voor auto's is gemakkelijk te gebruiken en heeft meerdere taalopties.


Verken Auckland City

Het grootste metro gebied van Nieuw-Zeeland, dat een natuurlijke haven omringt, biedt het beste van twee werelden. Zandstranden, inheemse bush en weelderige regenwouden versmelten met een levendige stedelijke cultuur. Pak een kopje koffie in het centrum en kijk hoe de zeilboten vanaf het viaduct of de havenzijde glijden en het roer overneemt van een America's Cup Yacht.

Vang de Quickcat naar het nabijgelegen Waiheke-eiland voor een gastronomische eet- en wijnervaring. Maak de spinnenwebben schoon met een kleine oefening en wandel over de top van Mt Eden - de hoogste vulkaan van Auckland. Pak een picknick in en kies een van de 800 regionale nationale parken om te verkennen. Hunua Falls - gelegen binnen de Hunua Ranges - mag je niet missen. Als ontspanning meer jouw stijl is, zoek dan een goed boek en ga naar een verlaten strand. Probeer Orewa - een uur ten noorden van de stad - of blijf wat dichterbij en ga naar Cheltenham Beach in Devonport.

Maak tijd om de Sky Tower of The Harbour Bridge te beklimmen en je adrenaline op te krikken door bungy eraf te springen (of beide!). Sluit af met een diner in een van de vele trendy eetgelegenheden aan Ponsonby Road.


AANBEVOLEN ACTIVITEIT - Waiheke Island Explorer Hop On Hop Off Tour

De meest flexibele en kosteneffectieve tour optie op het eiland. U kennis laten maken met de beste plekken van het eiland; spring zo vaak als je wilt in en uit bij een van de 15 handige haltes, waaronder wijngaarden, stranden en restaurants. Als je wilt, blijf dan aan boord en geniet van een 1 1/2 uur durende rondrit over het eiland.

De bussen stoppen op enkele van de iconische plekken van het eiland, waaronder Oneroa Village, Onetangi Beach, Batch Winery, de nieuwe wijnmakerij / brouwerij Tantalus, Mudbrick Vineyard, Cable Bay Vineyard en meer.

Deskundige taxichauffeurs en de toevoeging van een gastheer aan boord zorgen ervoor dat u het meest informatieve commentaar krijgt terwijl u rondreist en dat u alle lokale tips en trucs kunt krijgen om te genieten van Waiheke!

De Explorer Hop on Hop off vertrekt de hele dag ongeveer elke 60 minuten vanaf elke hop on hop off locatie.


Uw accommodatie: CityLife Auckland

Het City Life Hotel is prachtig gelegen in het centrum van de zaken-, winkel- en uitgaanswijk van de stad en is perfect om Auckland te verkennen. Hun zelfstandige suites zijn uitgerust met alles wat u nodig heeft om van uw verblijf te genieten. CityLife Auckland

 


Dag 3

Dag 3 - Rijd naar het zuiden door de rijke landbouwgrond van de Waikato en als je een Lord of the Rings-fan bent, maak dan een korte omweg naar Hobbiton voordat je doorgaat naar geothermische Rotorua

Auckland naar Rotorua

De rit naar het zuiden vanuit Auckland brengt je langs de Bombay Hills en het glooiende boerenland en de rijke melk weiden van de Waikato in. De Bombay Hills markeren de buitengrens van het grotere gebied van Auckland en hier draai je landinwaarts naar het centrum van Waikato. Je zult snel door de stad Matamata gaan, waar je de volledig intacte Hobbiton-filmset kunt bezoeken die wordt gebruikt bij het fotograferen van de Lord of The Rings en Hobbit-trilogieën. Als je verder gaat, passeer je verschillende kleine boerengemeenschappen voordat de tekenen van stoom en andere geothermische activiteiten je aankomst in Rotorua signaleren.


AANBEVOLEN ACTIVITEIT - Hobbiton Movie Set-tour vanuit Shires Rest

Ga op in de films van The Lord of the Rings en Hobbit wanneer je de filmset van Hobbiton bezoekt. Gelegen net buiten Matamata - in het hart van de weelderige landbouwregio Waikato, begint uw tour met een rit door een pittoreske schapenboerderij. Je wordt dan door Hobbit Holes, de Green Dragon Inn, de Mill en de Party Tree geleid terwijl je gids verhalen achter de schermen en inzicht in het maken van de films deelt.


Uw accommodatie: Bella Vista Rotorua

Bella Vista Rotorua biedt Qualmark 4-sterren motelaccommodatie op slechts 10 minuten lopen van het stadscentrum en dicht bij het meer. Moderne, goed uitgeruste units zorgen voor een comfortabel verblijf. Bella Vista Rotorua

Reisafstand en tijd (bij benadering) voor deze etappe is: 220 km / 136 mijl: 2,6 uur


 

Dag 4

Dag 4 - Een volledige dag in Rotorua om de lokale Maori-cultuur te ontdekken en interessante vulkanische monumenten te zien

Verken Rotorua

Opgepept met natuurlijke warmwaterbronnen, kokende modderpoelen en stomende geisers, ligt Rotorua in een van 's werelds meest actieve vulkanische regio's. Afgezien van geothermische bezienswaardigheden heeft deze stad van zwavel een rijke inheemse geschiedenis. De thuisbasis van verschillende prominente Maori-stammen, een bezoek aan een van de Maori-dorpen moet hoog op uw agenda staan, evenals een excursie naar de Polynesische Spa voor een verkwikkende duik in de natuurlijke minerale warmwaterbronnen.


Leef aan de rand wanneer je aan boord springt van een helikopter op weg naar White Island, de meest actieve vulkaan van Nieuw-Zeeland.

Geef je adrenaline een boost in Velocity Valley Adventure Park op adembenemende attracties zoals statisch parachutespringen of een gigantische schommel die 130 km per uur bereikt.

U kunt ook de Rotorua-gondel beklimmen voor een prachtig uitzicht op het meer en 's nachts door de rodel rijden voor een extra kick.

Fans van Lord of the Rings en The Hobbit moeten naar het nabijgelegen Matamata rijden en de filmset ‘Hobbiton’ ervaren. Haal het meeste uit je tijd in Rotorua met een excursie door het Wai-O-Tapu Thermal Wonderland, een van de kleurrijkste vulkanische attracties van het gebied.


VOORGESTELDE ACTIVITEIT - Rainbow Springs en Behind the Scenes Kiwi Encounter

Bij Rainbow Springs krijg je de kans om enkele van de inheemse flora en fauna van Nieuw-Zeeland te zien in de majestueuze bossen van Rotorua. Dwaal door het prachtige, met bomen omzoomde park en bewonder de bloeiende struik, varens, bloemen en planten. Kom oog in oog te staan ​​met en leer meer over de dierbare fauna van Nieuw-Zeeland. Bekijk het bronwater zwembad met regenboog-, bruin- en tijger forel en bezoek vervolgens de volières op het terrein - de thuisbasis van Nieuw-Zeelandse soorten zoals kea, kaka, tui, kereru en kiwi. De tuatara, bekend als de levende dinosaurus van Nieuw-Zeeland, is hier ook te zien.

Ga achter de schermen met het nationale dier van Nieuw-Zeeland in het speciaal gebouwde Kiwi Conservation Centre - uitsluitend gemaakt om te proberen het uitsterven van deze unieke soort te stoppen. Hier krijgt u uit de eerste hand inzicht in de inspanningen die worden geleverd om het aantal kiwi-eieren dat wordt uitgebroed en weer in het wild wordt uitgezet, te vergroten.


AANBEVOLEN ACTIVITEIT - Rotorua Canopy Tours: The Original Canopy Tour

Begin aan een avontuur van drie uur door het inheemse Nieuw-Zeelandse bos. Reis door de prachtige bosluifel via een ongelooflijk netwerk van paden, boom platforms, kabelbanen en draaibruggen. Bekijk adembenemende uitzichten over de bosdalen en heuvels terwijl je door nauwe openingen in de bomen vliegt.

Tussen de sensatie van de kabelbanen en hangende boombruggen delen uw gidsen hun passie en kennis voor het bos en de uitdagingen voor natuurbehoud om het te behouden.

AANBEVOLEN ACTIVITEIT - Mitai Maori Village

Een avond in Mitai geeft je een ontzagwekkende kennismaking met de inheemse Maori-cultuur. Bewonder de prachtige bushomgeving en zie krijgers in traditionele kleding die een oude krijgers kano (waka) door de Wai-o-whiro-stroom peddelen terwijl forel en paling onder de oppervlakte zwemmen. Geniet van een traditioneel gekookte hangi-maaltijd en sluit je avond af met een spectaculaire culturele voorstelling die het verhaal vertelt van de Maori-bevolking, hun verleden, houtsnijwerk en ta Moko -Tatoeagekunst. Laat u betoveren door de vertoning van wapens en gevechten en sta versteld van de wervelende tintelende Haka-finale. Echt een ervaring om nooit te vergeten.


Uw accommodatie: Bella Vista Rotorua

Bella Vista Rotorua biedt Qualmark 4-sterren motelaccommodatie op slechts 10 minuten lopen van het stadscentrum en dicht bij het meer. Moderne, goed uitgeruste units zorgen voor een comfortabel verblijf. Bella Vista Rotorua

 


Dag 5

Dag 5 - Geniet vandaag van een spectaculair landschap, waaronder Lake Taupo, The Desert Road en Kapiti Coastline terwijl u op weg bent naar Wellington

Rotorua naar Wellington

De rit van Rotorua naar Wellington brengt je via de gemeente Taupo, de thuisbasis van het grootste meer van Nieuw-Zeeland. Als u de oever van het meer volgt, passeert u Turani en stijgt u vervolgens het centrale plateau op naar de hoge land Rangipo-woestijn. Langs de rand van het Tongariro National Park bereik je de militaire stad Waiouru voordat je afdaalt door rijke landbouwgronden en de landelijke steden Taihape en Mangaweka. Volg de kust door Paraparaumu, Paekakariki en Plimmerton om op je bestemming Wellington aan te komen.


Uw accommodatie: CityLife Wellington

City Life Wellington is een hotel in suite-stijl met alle voorzieningen die nodig zijn voor een comfortabel verblijf, en het ligt op een uitstekende locatie om het compacte stadscentrum te verkennen. Gelegen aan Lambton Quay, vindt u de beste winkels, toeristische attracties en culturele bezienswaardigheden allemaal op loopafstand. CityLife Wellington

Rijafstand en tijd (bij benadering) voor deze etappe is: 441 km / 273 mijl: 5,3 uur

 


Dag 6

Dag 6 - Ontdek de charmes van Wellington City, inclusief de vele eigenzinnige cafés en musea

Wellington City

Wellington, de thuisbasis van het regeringscentrum van Nieuw-Zeeland, heeft een grotendeels kosmopolitische uitstraling. Vaak aangeduid als 'mini-Melbourne', is deze (zelf beschreven) winderige stad een smeltkroes van kunst, cultuur, eten en mode. Eigenzinnige straatbars, ondergrondse kunst shows en hipster-eetgelegenheden vormen de sfeer van de binnenstad, terwijl een groot aantal zandstranden buiten de stedelijke drukte een vrolijk vakantiegevoel geven.


Ga naar Te Papa Museum voor een geschiedenisles en een kaartje voor een van de vele internationale tentoonstellingen of spring aan boord van de Wellington Cable Car op Lambton Quay - de enige lopende kabelbaan in het land. Voor degenen die oog hebben voor boetiek mode, dwaal je door Cuba St om enkele van de beste vintage winkels van de stad te proeven. Pauzeer voor koffie in een hipstercafé en maak een foto buiten de 'Beehive', de parlementaire debat kamer van Nieuw-Zeeland.


Ga achter de schermen bij Weta Workshop, de Oscar-winnende ontwerpstudio achter Lord Of The Rings, The Hobbit en Avatar. We raden een rondleiding van 45 minuten aan door zowel de Workshop als de Weta-grot. Als je een fijnproever bent, is een rondreis van twee uur naar Martinborough een must. Neem de tijd terwijl je door een spectaculair wijnland slingert en stop zeker bij Martinborough Wines of Ata Rangi Martinborough. Voor een educatief dagje uit, leer meer over de inheemse soorten van Nieuw-Zeeland in Zealandia - 's werelds eerste volledig omheinde eco-reservaat en de thuisbasis van meer dan 40 soorten bedreigde en inheemse vogels.

AANBEVOLEN ACTIVITEIT - Midden-aarde filmlocaties halve dagtour

In een kleine groep ga je naar de vallei om de filmlocaties voor Rivendell te verkennen, waar Frodo herstelde van zijn mesaanval; de rivier de Anduin waar de Fellowship naar Amon Hen reisde; de tuinen van Isengard, waar Gandalf reed om Saruman te zien en de plaats van de orks die de bomen vellen; zie de groeve die is gebruikt voor het filmen van Helms Deep in Rohan en Minas Tirith in Gondor. Ga dan terug naar de stad om het uitkijkpunt Mount Victoria en Buckland Forest te bezoeken, waar je een "snelkoppeling naar paddenstoelen" kunt nemen, "de weg kunt opgaan" en je kunt verbergen waar de Hobbits zich verborgen hielden voor de Black Riders voordat ze naar de Buckleberry Ferry renden en onderweg het kampement Dunharrow Rohirrim ontdekken.


VOORGESTELDE ACTIVITEIT - Nachtelijke rondleiding door het Zeelandia Wildlife Sanctuary

Een avondtour maken door het ecologische reservaat van de natuur in Zeelandia is een onvergetelijke ervaring en wordt ten zeerste aanbevolen. Als een succes voor de instandhouding en een veilige haven voor enkele van de zeldzaamste inheemse dieren van Nieuw-Zeeland, herbergt Zealandia vele opmerkelijke vogelsoorten, reptielen en insecten die in het wild leven in een prachtige vallei van 225 hectare (slechts een vierkante mijl) - op slechts 10 minuten van de centrale stad.

Je tour begint met een interactieve tentoonstelling voordat je door de poorten van het hek voor roofdieren met uitsluiting van Zeelandia het heiligdom binnenloopt. Je gids leidt je vervolgens op een fakkelwandeling door de inheemse bush van Nieuw-Zeeland. Mogelijke bezienswaardigheden zijn onder meer kiwi-foerageren op de bosbodem, tuatara op jacht naar voedsel, glimmende glimwormen, kleine Maud Island-kikkers in hun verblijf, pateke (bruine wintertaling) eenden die 's nachts eten en kaka (papegaaien) die binnenkomen om te slapen.

Zealandia is een van de beste plekken om kiwi in het wild te zien. Meer dan 100 van deze nachtelijke vogels leven vrij in hun natuurlijke omgeving in de veiligheid van de vallei van het reservaat - dus je kans om er een te zien is erg goed.


Uw accommodatie: CityLife Wellington

City Life Wellington is een hotel in suite-stijl met alle voorzieningen die nodig zijn voor een comfortabel verblijf, en het ligt op een uitstekende locatie om het compacte stadscentrum te verkennen. Gelegen aan Lambton Quay, vindt u de beste winkels, toeristische attracties en culturele bezienswaardigheden allemaal op loopafstand. CityLife Wellington

 


dag 7

Dag 7 - Vandaag steekt u de Cook Strait over op de Interislander Ferry. Als u Picton nadert, vaart u door de spectaculaire Marlborough Sounds

Interislander Ferry Wellington naar Picton

De reis van 92 km tussen Wellington en Picton duurt ongeveer 3 uur en wordt omschreven als 'een van de mooiste veerboottochten ter wereld'. Als u Wellington Harbor verlaat, passeert u vele interessante punten, zoals Pencarrow Head, waarop de oudste vuurtoren van Nieuw-Zeeland staat (1859). Red Rocks is de thuisbasis van een zeehondenkolonie en Oterangi Bay is de site met de hoogste windsnelheid ooit van het land, 268 km / u.

Vanaf de Cook Strait heb je een spectaculair uitzicht op de Kaikoura Ranges op het Zuidereiland en worden dolfijnen en veel zeevogels vaak gezien. Ongeveer een uur van de cruise voert u door de Marlborough Sounds en deze regio van met struiken bedekte bergen, kleine eilanden, kristalhelder water en afgelegen baaien biedt opmerkelijke fotografische mogelijkheden. De laatste etappe van uw cruise reist door Queen Charlotte Sound voordat deze eindigt in het pittoreske stadje Picton.


Kies uit ons grote aanbod van laatmoderne huurauto's voor uw vakantie

Vandaag ga je op pad voor je Self Drive-vakantie in Nieuw-Zeeland, dus neem een ​​kijkje door de grote selectie van laat beschikbare modellen en maak je keuze. Om u op weg te helpen, is GPS bij alle verhuur inbegrepen.


Uw accommodatie: Picton Yacht Club Hotel

Gelegen in het hart van Picton, op slechts een korte wandeling van de jachthaven, het winkel- en eetgebied en de veerbootterminal. Omdat het zich in de regio Marlborough bevindt, is het de toegangspoort tot de top van het pittoreske Zuidereiland en Queen Charlotte Sound. Picton Yacht Club Hotel

 


Dag 8

Dag 8 - Vandaag naar Kaikoura rijden op de schilderachtige route langs de Pacifische kust

Picton naar Kaikoura

Rijd vanuit Picton in zuidelijke richting over State Highway One richting Blenheim en de wijnproducerende regio Marlborough. Ideaal gelegen om te genieten van een middag met het proeven van de lokale producten, stop voor een begeleide wijntour met Sounds Connection Wine Tours.

Als u de droge heuvels van de Marlborough-reeksen oversteekt, gaat u naar een van de meest spectaculaire kustlijnen van het Zuidereiland, de Kaikoura-kust. De weg loopt ongeveer 50 kilometer langs de kust en biedt veel kansen om de inheemse flora en fauna zoals zeevogels en Nieuw-Zeelandse pelsrobben te bekijken. In het oosten ligt de Stille Oceaan en in het westen volg je de Kaikoura Ranges voordat je aankomt in het bruisende Kaikoura Township.


Kaikoura

De Kaikoura-kust staat bekend om zijn overvloedige zeeleven en dit is een enorm bezoekerskaartje. Vanwege de krioelende voedselvoorziening in de ijskoude zeeën, worden walvissen, zeehonden en dolfijnen het hele jaar door vaak in het gebied gezien. Bekijk de pelsrobbenkolonie die in de zon ligt aan de punt van het schiereiland en maak een boottocht om de walvissen te bekijken.

Als je wilt, spring dan aan boord van een rondvlucht van 30 minuten en bekijk de kust door de lucht. Maar als je echt avontuurlijk bent, neem dan een duik met de inwonende zeehondenpopulatie op een reis over land of per boot. Kaikoura township heeft een charmante uitstraling en na een dag vol maritieme avonturen is het de perfecte plek om een ​​hapje te eten. niet te missen is een maaltijd van verse rivierkreeft - het kenmerkende gerecht van de stad. Bezoek voordat je vertrekt het historische Fyffe House voor inzicht in het walvis verleden van de regio.


Uw accommodatie: The White Morph, Kaikoura

The White Morph ligt aan de Esplanade in Kaikōura en biedt een indrukwekkend uitzicht op de oceaan en de bergen. Op slechts 10 minuten lopen van de stad is The White Morph prachtig gelegen, zodat u kunt genieten van het spectaculaire landschap van Kaikoura terwijl u geniet van de verscheidenheid aan attracties die worden aangeboden. The White Morph, Kaikoura

Rijafstand en tijd (bij benadering) voor deze etappe is: 157 km / 98 mijl: 2,1 uur

 


Dag 9

Dag 9 - Doe een optionele activiteit in Kaikoura voordat je verder zuidwaarts gaat over de Hawkswood-reeks en dan de Canterbury Plains oversteekt om in Christchurch City aan te komen

VOORGESTELDE ACTIVITEIT - Dolphin Encounter Swimming with the Dolphins

Beleef een magische zwemervaring met schemerige dolfijnen voor de kust van Kaikoura. Je wordt meegenomen in de catamaran en krijgt de kans om in het water te zwemmen met deze wilde zoogdieren in een volledig natuurlijke omgeving. De schemerige dolfijn leeft het grootste deel van het jaar in de wateren rond Kaikoura, waardoor het een van de weinige plaatsen ter wereld is waar dolfijnen dagelijks te zien zijn.


VOORGESTELDE ACTIVITEIT - Whale Watch Kaikoura

Ervaar het enige walvisobservatie bedrijf van Nieuw-Zeeland. Whale Watch Kaikoura biedt een once-in-a-lifetime, ontmoeting van dichtbij met de gigantische potvis. U zult waarschijnlijk ook Nieuw-Zeelandse pelsrobben, schemerige dolfijnen en albatrossen tegenkomen. Afhankelijk van het seizoen zie je mogelijk ook grienden, blauwe en zuidkapers en migrerende bultruggen. Vaak zijn hier orka's te zien en soms verschijnt de kleinste dolfijn ter wereld, de Hectors.

Vaar in stijl op moderne catamarans, speciaal ontworpen om walvissen te spotten - Met grote passagiershutten en uitkijkplatforms buiten. Passagiers Nummers voor elke tour worden onder het laadvermogen van het schip gehouden om ervoor te zorgen dat uw tourervaring een persoonlijke ervaring blijft.


Kaikoura naar Christchurch

Vandaag ga je verder langs de kust voordat je landinwaarts trekt door het wijngebied North Canterbury - de Waipara Valley. Terwijl je door dit gebied rijdt, word je begroet door een van de beruchtste dieren van Nieuw-Zeeland, de schapen. Als u de tijd heeft, raden we u aan een omweg te maken naar Hanmer Springs voor een ontspannen duik in de thermale baden. Aangekomen in Christchurch ziet u een nieuwe en verbeterde stad, die gestaag oprijst uit de ruïnes van de aardbeving in 2011.


Uw accommodatie: Merivale Manor Motel

Oorspronkelijk gebouwd in de jaren 1880, is Merivale Manor omgetoverd tot elegante motel- en appartementen. Minder dan 200 meter van het centrum van Merivale met zijn belangrijkste winkels, restaurants, cafés en bars. Merivale Manor Motel

Reisafstand en tijd (bij benadering) voor deze etappe is: 178 km / 111 mijl: 2,5 uur



Dag 10

Dag 10 - Verken de zich ontwikkelende stad Christchurch of maak een dagtocht naar het charmante Franse stadje Akaroa.

Verken Christchurch City

Na de aardbeving in 2011 die het centrum en een groot deel van de buitenwijken verwoestte, is Christchurch goed bezig met een make-over van een miljard dollar. In het midden van de Canterbury Plains, grenzend aan de Stille Oceaan, is de nieuwste stad van Nieuw-Zeeland een ideale toegangspoort tot het verkennen van het midden van het zuiden.

Ga punteren op de rivier de Avon, maak een historische tramrit, pak de gondel naar de rand van een uitgedoofde vulkaan of doe alle drie! Bekijk 's werelds enige kartonnen kathedraal en voor natuurliefhebbers - dwaal door de beroemde Christchurch Botanic Gardens.

Rijd een uur in elke richting om te skiën, mountainbiken, wijn proeven, walvissen kijken, bungeejumpen of golfen. Bezoek het International Antarctic Centre of ga op safari in het Orana Wildlife Park. Neem de kronkelende weg van Port Hills naar de Franse nederzetting Akaroa en maak een tocht door de wijnstokken in Waipara voor een authentieke wijnproeverij uit Nieuw-Zeeland.


VOORGESTELDE ACTIVITEIT - Christchurch Grand Tour

Spring aan boord van de Grand Tour luxe touringcar voor een interactieve begeleide reis door Christchurch. Zie het beste van deze havenstad met prachtige parken, tuinen, buitenwijken aan de kust en heuvels. Je leert over zijn geschiedenis en toekomstige plannen voor de wederopbouw van meerdere miljarden dollars na de verwoestende aardbevingen van 2010 en 2011. Inbegrepen in de tour zijn vier van de belangrijkste attracties van Christchurch - punteren op de Avon, de Caterpillar Botanic Gardens-tour, de Christchurch Gondola en een hop on, hop off-ticket voor de Heritage Tram.


Uw accommodatie: Merivale Manor Motel

Oorspronkelijk gebouwd in de jaren 1880, is Merivale Manor omgetoverd tot elegante motel- en appartementen. Minder dan 200 meter van het centrum van Merivale met zijn belangrijkste winkels, restaurants, cafés en bars. Merivale Manor Motel

 


Dag 11

Dag 11 - Vandaag geniet u van een mooie rit door Canterbury en MacKenzie Country

Christchurch naar Mt. Cook National Park

Rijd vandaag door het hart van het Zuidereiland en steek de uitgestrekte vlaktes van Canterbury over. Stop voor een adempauze in Geraldine voordat je verder gaat naar Mackenzie Country. Als je over de Burkes-pas gaat, kom je bij het pittoreske stadje Tekapo aan het meer.

Volg de weg en geniet van het uitzicht op Aoraki Mt Cook (de hoogste berg van Nieuw-Zeeland) vanaf de oevers van Lake Pukaki, bekend om zijn ongelooflijke turquoise tint. Rijd langs de rand van het meer om op uw eindbestemming Mt Cook Village aan te komen.

AANBEVOLEN ACTIVITEIT - Glacier Explorers Mt. koken

Ervaar 500 jaar oude ijsbergen van dichtbij op het Mt Cook-terminal meer. De Glacier Explorers-tour is de enige in zijn soort in Nieuw-Zeeland - en een van de slechts drie ter wereld! Zeer weinig gletsjers eindigen in meren en nog minder zijn toegankelijk. Bekijk torenhoge ijskliffen en drijvende ijsbergen vanuit de veiligheid van een speciaal ontworpen boot. Deze boten bieden een veilige manier om ongeziene en ontoegankelijke gebieden van de grootste gletsjer van Nieuw-Zeeland, de Tasman, te bekijken.


VOORGESTELDE ACTIVITEIT - Tasman Valley 4WD Tour

Een ruig 4WD-avontuur op de weg met ontzagwekkende uitzichten over de Tasman-gletsjer en zijn gigantische morenemuur. Je stopt op verschillende uitkijkpunten en hebt de mogelijkheid om naar de top van de Tasman Glacier-morenemuur te lopen om enkele van de meest spectaculaire fotografische mogelijkheden in het Aoraki / Mt Cook National Park te bekijken. Uw professionele gids heeft een schat aan kennis van het Aoraki / Mt Cook-gebied. Leer meer over het gebied, de unieke geologie, de lokale flora en fauna en krijg een onderhoudend inzicht in de rijke baanbrekende geschiedenis en verhalen van de afgelopen 150 jaar.


Uw accommodatie: Mt Cook Lodge & Motels

Mt Cook Lodge and Motel ligt in het centrum van Mt. Cook dorp. De zelfstandige eenheden zijn ruim en ze zijn allemaal omgeven door uitzicht op de bergen. Als u geen zin heeft om te koken, bezoek dan de Chamois Bar and Grill ter plaatse of neem de gratis pendeldienst naar Hermitage Hotel. Mt Cook Lodge & Motels

Reisafstand en tijd (bij benadering) voor deze etappe is: 350 km / 217 mijl: 4,1 uur


 

Dag 12

Dag 12 - Verlaat het MacKenzie-land en volg de Waitaki-rivier Verlaat MacKenzie-land en volg de Waitaki-rivier naar de kust, waar u naar het zuiden gaat naar Dunedinto de kust, waar u naar het zuiden gaat richting Dunedin

Mt. Cook National Park naar Dunedin

Vandaag verlaat je Mt Cook National Park en reis je langs Twizel, een van de locaties voor de Lord of the Rings-films. Ga door Omarama - zweef hoofdstad van Nieuw-Zeeland - maar stop zeker bij The Wrinkly Ram, een geweldig lokaal café waar ook demonstraties worden gegeven voor het scheren van schapen. Als u door de Waitaki-vallei rijdt, volgt u het waterkrachtsysteem naar de oostkust.

Strek uw benen in Oamaru, bekend om zijn witte stenen gebouwen gebouwd met de lokale Oamaru-steen. Als je vanmorgen een beetje te laat was, krijg je misschien de kans om de blauwe pinguïns in de schemering aan land te zien komen.

Ga verder langs de kust naar Moeraki en maak een omweg naar het strand om de Moeraki Boulders te zien, een uniek geologisch kenmerk dat zeker een kijkje waard is. Als je aankomt in Dunedin, kun je het Edwardiaanse en Schotse erfgoed van de stad bewonderen, weerspiegeld in de gebouwen rond het stadscentrum - The Octagon.


Uw accommodatie: Motel on York

Motel on York ligt in het hart van de stad Dunedin. Het biedt superieure luxe accommodatie op slechts 300 meter afstand van cafés en restaurants. Qualmark 5 sterren beoordeeld. Motel aan York

Rijafstand en tijd (bij benadering) voor deze etappe is: 318 km / 197 mijl: 3,7 uur



Dag 13

Dag 13 - Breng een volledige dag door met het verkennen van Dunedin en het schiereiland Otago

Verken Dunedin en het schiereiland Otago

Bekend als het Edinburgh van het zuiden, heeft Dunedin City een zware Schotse invloed. Omringd door ruige kustvlakten en winderige stranden herbergt het een eclectische mix van historische en moderne architectuur en industriële technologie. Deze universiteitsstad staat bekend om zijn Vlaams barok geïnspireerde treinstation 'peperkoekhuis' en bruist van het leven. Ga naar de zaterdagse boerenmarkt op het eerder genoemde spoorwegterrein voor een voorproefje van biologische producten, handgemaakte pannenkoeken en lokale honing. Verken de vele cafés en wijnbars in The Octagon en ga verder met een zelfgeleide wandeling door de internationaal geprezen Street Art verspreid over de stad. Rijd naar de kust en kijk hoe de vrachtschepen in de verte passeren terwijl u zonnebaadt, of huur een mountainbike en test uw benen op een van de vele paden in de omgeving. Volg voor een meer meeslepende historische ervaring de kust naar het enige kasteel van Nieuw-Zeeland, Larnach Castle. Ga op de terugweg naar het Otago-schiereiland om de grootste Albatross-kolonie op het vasteland ter wereld te zien.


AANBEVOLEN ACTIVITEIT - Monarch Wildlife Cruise vanaf Wellers Rock

Een onvergetelijke ervaring met zeldzame en fascinerende dieren in het wild. Stap aan boord van de Monarch Boat en geniet van de fascinerende aanblik van de Northern Royal Albatross terwijl deze binnenkomt om te nestelen op spectaculaire kliffen van Taiaroa, het schiereiland Otago. Je ziet ook acht andere vogelsoorten, waaronder roetzwarte pijlstormvogels en stormvogels, maar ook zeeleeuwen en pelsrobben - en als je echt geluk hebt - dolfijnen en walvissen.


AANBEVOLEN ACTIVITEIT - Penguin Place Yellow Eyed Penguin Conservation Reserve - Avondtuur

Kom meer te weten over de bedreigde Yellow Eyed Penguin wanneer u Penguin Place bezoekt, een privéreservaat dat is gewijd aan het overleven van deze unieke soort. Het project wordt volledig gefinancierd door rondleidingen, waardoor het conserveringsteam zich kan bezighouden met het herstel van habitats, roofdierbestrijding, een onderzoeksprogramma en revalidatiezorg ter plaatse voor de zieke hongerige en gewonde vogels.

Tijdens een rondleiding leer je over de problemen waarmee de Yellow Eyed Penguin wordt geconfronteerd, hun levenscyclus en hoe het project wordt uitgevoerd. Je maakt een korte busreis over het reservaat en wordt te voet geleid door je gids door een systeem van overdekte loopgraven naar het bekijken van huiden die toegang geven tot de leef- en broedgebieden van deze zeer verlegen vogel zonder ze te storen.

AANBEVOLEN ACTIVITEIT - Kasteel en tuinen van Larnach

Larnach is het enige kasteel van Nieuw-Zeeland, gebouwd in 1871 door politicus en koopman, William Larnach, een man met een grote visie die de vroege geschiedenis van Nieuw-Zeeland heeft helpen vormen. Het werd gebouwd voor William's geliefde eerste vrouw Eliza, het kostte 200 arbeiders drie jaar om de schaal te bouwen en nog eens twaalf jaar werd besteed door meestervakman om het interieur te verfraaien. Het ligt hoog op het schiereiland Otago en kijkt neer op de stad Dunedin met een prachtig uitzicht. De tuinen hebben de status International Garden of Significance en hebben een unieke verzameling gespecialiseerde gebieden die u kunt verkennen. Het Ballroom-café is een fantastische plek om uit te rusten en na te denken over alles wat je hebt gezien terwijl je geniet van een heerlijk aanbod aan drankjes. Zoals met het hele kasteel, had de balzaal een interessante en gevarieerde geschiedenis voorafgaand aan de prachtige restauratie, het gebruik ervan varieerde van een gekkenhuis, antiekverkoopruimte tot het ophangen van schapen.


Uw accommodatie: Motel on York

Motel on York ligt in het hart van de stad Dunedin. Het biedt superieure luxe accommodatie op slechts 300 meter afstand van cafés en restaurants. Qualmark 5 sterren beoordeeld. Motel aan York

 


Dag 14

Dag 14 - Reis door de rijke landbouwgrond van Southland naar Te Anau, de poort naar het Fiordland National Park

Dunedin naar Te Anau

Ga door het klassieke Southland-boerenlandschap terwijl je je een weg baant naar Te-Anau. Volg de kustlijn in plaats van de binnenlandse route voor een mooiere rit. Passeer het The Catlins-gebied en zorg ervoor dat u een omweg maakt naar Kaka Point voor een spectaculair uitzicht op majestueuze kliffen en beukende branding. Omzeil Invercargill onderweg naar Riverton en Colac Bay en ga dan noordwaarts naar Manapouri. Vanaf hier kunt u een dag- of nachtcruise maken naar de afgelegen Doubtful Sound - bekend om zijn natuurlijke schoonheid. Slechts een korte weg verder brengt u naar uw bestemming aan het meer, Te Anau, de toegangspoort tot Fiordland National Park en Milford Sound.



Uw accommodatie: Lakefront Lodge

Stijlvolle zelfstandige moteleenheden op minder dan een minuut lopen van Te Anau Lakefront. Dicht bij winkels, cafés en restaurants. Lakefront Lodge

Rijafstand en tijd (bij benadering) voor deze etappe is: 387 km / 240 mijl: 4,7 uur



dag 15

Dag 15 - Neem de spectaculaire weg naar Milford Sound - zodat u onderweg voldoende tijd heeft voor fotostops

Te Anau naar Milford Sound en terug naar Te Anau

Bekijk vandaag enkele van de mooiste en meest iconische landschappen van het land wanneer u de weg naar Milford Sound neemt. Met kristalheldere meren, torenhoge bergen en weelderige door gletsjers gevormde weiden, is dit gebied rijk aan perfecte scènes en talloze fotomomenten. Maak de Chasm Walk, een korte wandeling door het inheemse beukenbos om verschillende krachtige watervallen te zien. Vervolg uw weg door de Homer-tunnel, een technisch wonder van 1219 meter lang. Aangekomen in het dorp Milford, wordt u begroet met een geweldig uitzicht op Mitre Peak. Een dagtocht naar het hart van het geluid met Real Journeys mag u niet missen. Je leert hoe dit prachtige gebied is gevormd en ervaart het wonder van de watervallen langs de Fiord.


Milford Sound Nature Cruise

Een twee uur durende natuurcruise van het spectaculaire Milford Sound. Aan boord van een van de drie speciaal gebouwde schepen ervaar je tuimelende watervallen, torenhoge pieken, weelderig regenwoud en inheemse flora en fauna. Leer meer over de regio, de geschiedenis en de natuurlijke omgeving terwijl u geniet van een heerlijke picknicklunch. Let tijdens het varen op dolfijnen, zeehonden en pinguïns - regelmatige bezoekers van de fjord. Inclusief picknick lunchpakket.


Uw accommodatie: Lakefront Lodge

Stijlvolle zelfstandige moteleenheden op minder dan een minuut lopen van Te Anau Lakefront. Dicht bij winkels, cafés en restaurants. Lakefront Lodge

Rijafstand en tijd (bij benadering) voor deze etappe is: 233 km / 145 mijl: 3,6 uur


 

Dag 16

Dag 16 - Reis door het platteland van Southland en volg de rand van Lake Wakatipu naar Queenstown

Te Anau naar Queenstown

Ga vandaag naar Queenstown via uitgestrekte tussocklands. Ga door Mossburn, de hertenhoofdstad van de natie en ga dan verder door het glooiende landschap van Southland. Al snel loopt de weg langs de rand van het meer en het Remarkables-gebergte zorgt voor een indrukwekkend welkom in Queenstown, de avontuurlijke hoofdstad van Nieuw-Zeeland.


Uw accommodatie: Garden Court Suites and Apartments

De Garden Court Suites and Apartments bevinden zich op slechts zeven minuten lopen van het hart van Queenstown. Zelfstandige appartementkamers bieden alles wat u nodig heeft voor uw verblijf. Garden Court Suites en appartementen

Rijafstand en tijd (bij benadering) voor deze etappe is: 164 km / 102 mijl: 1,9 uur

 


Dag 17

Dag 17 - Een volledige dag om van de vele geneugten in Queenstown te genieten

Ervaar de wonderen van Queenstown

Bekend als de ‘avonturenhoofdstad van Nieuw-Zeeland’, is Queenstown niet alleen een actiebestemming. Gelegen aan de oevers van Lake Wakatipu onder het (werkelijk opmerkelijke) Remarkables-gebergte, is deze bergstad een smeltkroes van historische, gastronomische en schilderachtige wonderen. Volg de wijnstokken door Gibbston Valley terwijl je de beste wijn uit de regio proeft. Stop bij de kelderdeur van Chard Farm, bezoek de bekroonde Peregrine-wijngaard of maak een rondleiding door de keldergrot bij Gibbston Valley Winery. Vaar naar het Walter Peak-station voor het diner aan boord van een 100 jaar oud stoomschip - de TSS Earnslaw. Terwijl je daar bent, is een boerderijtour een must voor degenen die niet bekend zijn met het leven op het platteland.

Neem de tijd om over het water te dwalen en lunch te lunchen in een van de vele geweldige cafés en restaurants die worden aangeboden. Probeer Vudu's voorraadkast en voorraadkast of ga voor een vakantietraktatie naar ‘Rata’ van chef-kok Josh Emett. Bekijk het nabijgelegen historische Arrowtown en verbeter uw ervaring met een rit met vierwielaandrijving naar Macetown - een in onbruik geraakte goudmijnnederzetting

in de jaren 1800. Maak een ontspannen wandeling langs het meer of ga met de gondel voor adembenemende uitzichten. Ga verder het Fiordland National Park in of ga over de Crown Range naar Wanaka. Rijd door Lord Of The Rings-land of spring voor de echte fanaticus aan boord van een van de vele speciale LOTR-tours. Na dat alles - als je echt de adrenalinestoot wilt waar Queenstown bekend om staat, kies dan uit de Shotover Jet, Nevis Bungy, Canyon Swing, Zipline, Luge of White Water Rafting.


AANBEVOLEN ACTIVITEIT - Skyline Gondola Queenstown en 3 rodelbanen

In het hart van Queenstown, 450 meter boven de stad in Ben Lomond Scenic Reserve, ligt het Skyline Complex. Vang een gondel naar de top voor adembenemende uitzichten en heerlijke lokale gerechten met uitzicht. Berijd de fantastische rodelbanen voor de spanning van je leven.


AANBEVOLEN ACTIVITEIT - Jet Boat de Shotover River

Maak een ritje op ‘Big Red’ door de spectaculaire kloofwanden van de bovenste Shotover River. Shotover Jet Boat is het enige bedrijf dat op deze opmerkelijke locatie mag opereren en hun bekwame chauffeurs nemen je mee op een natte en wilde rit die je nooit zult vergeten.


VOORGESTELDE ACTIVITEIT - TSS Earnslaw-cruise naar Walter Peak inclusief gastronomisch barbecuediner en een rondleiding door de boerderij

Spring aan boord van het historische stoomschip TSS Earnslaw voor een iconische Queenstown-ervaring. Geniet van het lokale landschap terwijl je over Lake Wakatipu vaart naar Walter Peak Station, een werkende schapenboerderij. Bij aankomst op Walter Peak wandel je door de prachtige tuinen aan het meer naar de woning voor een gastronomisch barbecuediner. Kijk hoe uw chef-kok uw maaltijd bereidt van een heerlijk seizoensmenu en kies uit een verleidelijke selectie van Nieuw-Zeelandse vlees en lokale producten. Maak uw maaltijd compleet met een heerlijk dessert, Nieuw-Zeelandse kazen en vers gezette thee en koffie. Geniet na het diner van een onderhoudende demonstratie van het leven op een hoge boerderij. De retourcruise biedt de kans om mee te zingen met de pianist van het schip of gewoon de frisse nachtlucht in te ademen op de maanverlichte dekken terwijl de lichten van Queenstown dichterbij komen.


Uw accommodatie: Garden Court Suites and Apartments

De Garden Court Suites and Apartments bevinden zich op slechts zeven minuten lopen van het hart van Queenstown. Zelfstandige appartementkamers bieden alles wat u nodig heeft voor uw verblijf. Garden Court Suites en appartementen



Dag 18

Dag 18 - Neem de Crown Range Road naar Wanaka voordat u door de spectaculaire Haast Pass naar de westkust reist

Queenstown naar Franz Josef Glacier (via Wanaka)

Als u Queenstown verlaat, steekt u de Crown Range over - de hoogst afgesloten weg in Nieuw-Zeeland - en passeert u Wanaka, de toegangspoort tot het nationaal park Mt Aspiring. Volg de kustlijn van zowel Lake Wanaka als Hawea en je komt naar het kleine stadje Makarora. Stop bij Blue Pools, een wandeling van tien minuten door inheems beukenbos naar een ijzig met gletsjer gevoed zwemgat. Vervolg uw weg door de afgelegen kustplaats Haast voordat u de westkust opgaat - een 600 km lang stuk bos en inheems regenwoud. Fox Glacier heet u eerst welkom, daarna komt uw bestemming voor de nacht - Franz Josef township.


Uw accommodatie: Punga Grove Motel & Suites

Punga Grove ligt in het hart van het dorp Franz Josef Glacier en biedt betaalbare en stijlvolle accommodatie in een prachtige regenwoudomgeving. Punga Grove Motel & Suites

Rijafstand en tijd (bij benadering) voor deze etappe is: 350 km / 217 mijl: 4,6 uur

 


dag 19

Dag 19 - Verken Franz Josef en de wildernis van het Westland National Park

Verken Franz Josef Glacier

Franz Josef, gelegen in het hart van de westkust, is een kleine maar levendige stad. Bekend om zijn 12 km lange gletsjer en omgeven door weelderige met regenwoud bedekte bergen, heeft de gemeente een levendige en bruisende sfeer. Om dicht bij het ijs te komen, loop je langs de vallei naar de terminal zonder gids. Als u echter op de gletsjer zelf wilt gaan of binnen 100 meter wilt komen, moet u een gelicentieerde tour maken. Doe wat stijgijzers om en probeer het eens met Franz Josef Glacier Guides of neem de gemakkelijkere optie en boek in plaats daarvan een helikopterlanding. Welke kant je ook kiest om te stijgen, eenmaal bovenop heb je de kans om de spleten, grotten en ijsstromen te verkennen.

AANBEVOLEN ACTIVITEIT - Scenic Glacier-helikoptervlucht met dubbele gletsjer met de helikopterlijn

Maak een spectaculaire rondvlucht over twee van de beroemdste gletsjers van Nieuw-Zeeland. Land aan het hoofd van één en bekijk de ongelooflijke aanblik van deze bevroren rivier terwijl deze zich een weg baant door oude gebeeldhouwde valleien. Mocht het weer niet geschikt zijn om deze vlucht te nemen, dan kunt u uw boeking overzetten op een soortgelijke tour met een van de helikoptervluchten in Queenstown of Mt Cook.


AANBEVOLEN ACTIVITEIT - Glacier Hot Pools

Genesteld in het weelderige regenwoud, is de Glacier Hot Pools een oase van rust. Kom tot rust in een van de drie grote zwembaden. De temperaturen variëren van 36 tot 40 graden en het water komt rechtstreeks uit een gletsjerstroom. Was de dag af en verjong in dit unieke bosparadijs.


Uw accommodatie: Punga Grove Motel & Suites

Punga Grove ligt in het hart van het dorp Franz Josef Glacier en biedt betaalbare en stijlvolle accommodatie in een prachtige regenwoudomgeving. Punga Grove Motel & Suites

 


Dag 20

Dag 20 - Rijd noordwaarts langs de prachtige West Coast Road en neem de TranzAlpine-trein naar Christchurch

Franz Josef naar treinstation Greymouth

Je rit vandaag brengt je naar het noorden door de historische goudmijn regio Hokitika. Deze badplaats heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1860 en staat bekend om zijn Greenstone (Pounamu). Geniet van het eindeloze uitzicht op zee vanaf de kust en koop een souvenir bij een van de vele ambachtelijke winkels voordat je verder gaat naar Greymouth, de grootste stad aan de westkust en het startpunt voor de volgende etappe van je reis - de Tranzalpine Schilderachtige trein. Geef uw huurauto af bij het treinstation van Greymouth


TranzAlpine Scenic Train: Greymouth naar Christchurch

De Tranzalpine steekt het zuiden over van Greymouth naar Christchurch en wordt beschouwd als een van 's werelds grootste treinreizen. Je reist van oost naar west van het zuidereiland door Arthur's Pass National Park.

Bekijk vanuit uw comfortabele koets weelderig beukenbos, diepe riviervalleien en de spectaculaire toppen van de Zuidelijke Alpen. Daal af naar de winderige Canterbury Plains voordat je aankomt in de stad Christchurch.

Privé transfer Christchurch treinstation naar uw accommodatie

Bij aankomst in het treinstation van Christchurch wordt u opgewacht door een privé-chauffeur en naar uw accommodatie gebracht.


Uw accommodatie: Merivale Manor Motel

Oorspronkelijk gebouwd in de jaren 1880, is Merivale Manor omgetoverd tot elegante motel- en appartementen. Minder dan 200 meter van het centrum van Merivale met zijn belangrijkste winkels, restaurants, cafés en bars. Merivale Manor Motel

Reisafstand en tijd (bij benadering) voor deze etappe is: 170 km / 106 mijl: 2,1 uur



Dag 21 - Vertrek vandaag uit Christchurch

Privévervoer naar de luchthaven van Christchurch

Een privétransfer haalt u op bij uw accommodatie en brengt u op tijd voor uw vertrekkende vlucht naar Christchurch Airport.



Ontdek Nieuw Zeeland in 21 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203