Ontdek Nieuw Zeeland in 8 dagen Afbeelding Ontdek Nieuw Zeeland in 8 dagen
Ontdek Nieuw Zeeland in 8 dagen
Bestemming: Rondreizen Nieuw Zeeland - Rondreizen

Ontdek Nieuw Zeeland in 8 dagen




Dag 1 - Aankomst in Christchurch

Welkom in Christchurch City

Bekend als de tuinstad van Nieuw-Zeeland, is Christchurch een levendig grootstedelijk gebied. Het omvat een grote groene gordel en staat bekend om zijn brede lanen met bomen en weelderige tuinen. Neem de dubbeldekker hop on / hop off-bus voor een gemakkelijke manier om de bezienswaardigheden te zien, of rijd met een historische tram door de stad naar de beroemde botanische tuinen en de kartonnen overgangs kathedraal.


Uw tour documentatiepakket en ondersteuning

Zodra u landt in Nieuw-Zeeland, wordt uw gedetailleerde tourpakket met de hand bezorgd door een van onze vertrouwde vertegenwoordigers. Het pakket bevat alles wat u nodig heeft voor de duur van uw verblijf. Het bevat een uitgebreide, gedrukte en gebonden versie van uw reisschema, evenals duidelijke rij-instructies en kaarten voor elk deel van uw reis. Het bevat ook alle reserveringsdetails voor uw accommodatie en activiteiten - samen met relevante brochures en informatie. In Nieuw-Zeeland bieden we 24 uur per dag ondersteuning - details over hoe u op elk moment contact met ons kunt opnemen, zullen goed worden gedocumenteerd.


Privé transfer van de luchthaven van Christchurch naar uw accommodatie

Bij aankomst wordt u opgewacht door een privéchauffeur en afgeleverd bij uw accommodatie in Christchurch.


Uw accommodatie: Distinction Hotel Christchurch


Dit luxe hotel is centraal gelegen aan het gerevitaliseerde Cathedral Square in het hart van de stad, op korte loopafstand van de rivier de Avon, de botanische tuinen, Christchurch Casino, Cashel Mall en het nieuwe Christchurch Convention Center. Onderscheid Hotel Christchurch

 


A Taste of the South - Dag 2

Dag 2 - Haal vanochtend uw huurauto op en geniet van een mooie rit door Canterbury en MacKenzie Country

Kies uit ons grote aanbod van laatmoderne huurauto's voor uw vakantie

Vandaag ga je op pad voor je Self Drive-vakantie in Nieuw-Zeeland, dus neem een ​​kijkje door de grote selectie van laat beschikbare modellen en maak je keuze. Om u op weg te helpen, is GPS bij alle verhuur inbegrepen.


GPS-navigatiesysteem

Gebruik de nieuwste GPS-technologie terwijl u door Nieuw-Zeeland reist. Uw draagbare GPS heeft een eenvoudige touchscreen interface met automatische routeberekening en stapsgewijze gesproken aanwijzingen, inclusief aankondiging van straatnamen. De GPS-eenheid voor auto's is gemakkelijk te gebruiken en heeft meerdere taalopties.

Christchurch naar Mt. Cook National Park

Rijd vandaag door het hart van het Zuidereiland en steek de uitgestrekte vlaktes van Canterbury over. Stop voor een adempauze in Geraldine voordat je verder gaat naar Mackenzie Country. Als je over de Burkes-pas gaat, kom je bij het pittoreske stadje Tekapo aan het meer.


Volg de weg en geniet van het uitzicht op Aoraki Mt Cook (de hoogste berg van Nieuw-Zeeland) vanaf de oevers van Lake Pukaki, bekend om zijn ongelooflijke turquoise tint. Rijd langs de rand van het meer om op uw eindbestemming Mt Cook Village aan te komen.


AANBEVOLEN ACTIVITEIT - Glacier Explorers Mt. koken

Ervaar 500 jaar oude ijsbergen van dichtbij op het Mt Cook-terminal meer. De Glacier Explorers-tour is de enige in zijn soort in Nieuw-Zeeland - en een van de slechts drie ter wereld! Zeer weinig gletsjers eindigen in meren en nog minder zijn toegankelijk. Bekijk torenhoge ijskliffen en drijvende ijsbergen vanuit de veiligheid van een speciaal ontworpen boot. Deze boten bieden een veilige manier om ongeziene en ontoegankelijke gebieden van de grootste gletsjer van Nieuw-Zeeland, de Tasman, te bekijken.


VOORGESTELDE ACTIVITEIT - Tasman Valley 4WD Tour

Een ruig 4WD-avontuur op de weg met ontzagwekkende uitzichten over de Tasman-gletsjer en zijn gigantische morenemuur. Je stopt op verschillende uitkijkpunten en hebt de mogelijkheid om naar de top van de Tasman Glacier-morenemuur te lopen om enkele van de meest spectaculaire fotografische mogelijkheden in het Aoraki / Mt Cook National Park te bekijken. Uw professionele gids heeft een schat aan kennis van het Aoraki / Mt Cook-gebied. Leer meer over het gebied, de unieke geologie, de lokale flora en fauna en krijg een onderhoudend inzicht in de rijke baanbrekende geschiedenis en verhalen van de afgelopen 150 jaar.


Uw accommodatie: Hermitage Hotel, Wakefield Wing Superior Room


Het Hermitage Hotel wordt omringd door prachtige met sneeuw bedekte toppen van de Zuidelijke Alpen, is een wereldberoemde toeristische bestemming en is al sinds 1884 een icoon van superieure accommodatie en restaurants. Kamertype - Wakefield Wing Superior kamer met uitzicht op Aoraki / Mt. Koken.

Maaltijden inbegrepen: ontbijt

Hermitage Hotel, Wakefield Wing Superior Kamer

Reisafstand en tijd (bij benadering) voor deze etappe is: 350 km / 217 mijl: 4,1 uur

 


A Taste of the South - Dag 3

Dag 3 - Als u het MacKenzie-land verlaat, volgt u de Waitaki-rivier naar de kust, waar u naar het zuiden gaat voor Dunedin

Mt. Cook National Park naar Dunedin

Vandaag verlaat je Mt Cook National Park en reis je langs Twizel, een van de locaties voor de Lord of the Rings-films. Ga door Omarama - zweef hoofdstad van Nieuw-Zeeland - maar stop zeker bij The Wrinkly Ram, een geweldig lokaal café waar ook demonstraties worden gegeven voor het scheren van schapen. Als u door de Waitaki-vallei rijdt, volgt u het waterkrachtsysteem naar de oostkust.


Strek uw benen in Oamaru, bekend om zijn witte stenen gebouwen gebouwd met de lokale Oamaru-steen. Als je vanmorgen een beetje te laat was, krijg je misschien de kans om de blauwe pinguïns in de schemering aan land te zien komen.

Ga verder langs de kust naar Moeraki en maak een omweg naar het strand om de Moeraki Boulders te zien, een uniek geologisch kenmerk dat zeker een kijkje waard is. Als je aankomt in Dunedin, kun je het Edwardiaanse en Schotse erfgoed van de stad bewonderen, weerspiegeld in de gebouwen rond het stadscentrum - The Octagon.

Uw accommodatie: Onderscheid Dunedin Hotel

Onderscheid Dunedin Hotel is gevestigd in het grote hoofdpostkantoor dat in de jaren dertig is gebouwd. Dit op art deco geïnspireerde gebouw is onlangs omgetoverd tot een viersterrenhotel met een elegante inrichting in het hart van de stad.

Maaltijden inbegrepen: ontbijt


Onderscheid Dunedin Hotel

Reisafstand en tijd (bij benadering) voor deze etappe is: 318 km / 197 mijl: 3,7 uur



A Taste of the South - Dag 4

Dag 4 - Reis door de rijke landbouwgronden van South Otago en Southland om Te Anau te bereiken, de poort naar Fiordland

Dunedin naar Te Anau

Ga door het klassieke Southland-boerenlandschap terwijl je je een weg baant naar Te-Anau. Volg de kustlijn in plaats van de binnenlandse route voor een mooiere rit. Passeer het The Catlins-gebied en zorg ervoor dat u een omweg maakt naar Kaka Point voor een spectaculair uitzicht op majestueuze kliffen en beukende branding. Omzeil Invercargill onderweg naar Riverton en Colac Bay en ga dan noordwaarts naar Manapouri. Vanaf hier kunt u een dag- of nacht cruise maken naar de afgelegen Doubtful Sound - bekend om zijn natuurlijke schoonheid. Slechts een korte weg verder brengt u naar uw bestemming aan het meer, Te Anau, de toegangspoort tot Fiordland National Park en Milford Sound.


AANBEVOLEN ACTIVITEIT - Te Anau Glowworm Caves

Begin uw Te Anau Glowworm-ervaring met een mooie cruise over het Te Anau-meer aan boord van de luxe catamaran, Luminosa, naar de westkant van het meer. Bij aankomst betreed je de grotten via Cavern House, waar informatieve displays de geschiedenis van dit 12.000 jaar oude ondergrondse netwerk beschrijven.

Je verkent dan via een kalkstenen pad terwijl je gids wijst op verborgen draaikolken, gebeeldhouwde rotsformaties en een meeslepende ondergrondse waterval. Bekijk een magische weergave van duizenden glimwormen terwijl je door de duisternis glijdt in een kleine boot.

Uw accommodatie: Onderscheid Te Anau Hotel & Villas


Het Te Anau Hotel and Villas biedt een scala aan accommodatie, van hotelkamers en suites tot villa's. Dit hotel is ideaal gelegen aan het meer, op slechts een paar minuten lopen van de winkels, cafés en vele activiteiten die Te Anau te bieden heeft.

Maaltijden inbegrepen: ontbijt


Onderscheid Te Anau Hotel & Villas

Reisafstand en tijd (bij benadering) voor deze etappe is: 387 km / 240 mijl: 4,7 uur

 


A Taste of the South - Dag 5

Dag 5 - Reis door het glooiende landschap van Southland en volg Lake Wakatipu naar Queenstown

Te Anau naar Queenstown

Ga vandaag naar Queenstown via uitgestrekte tussocklands. Ga door Mossburn, de herten hoofdstad van de natie en ga dan verder door het glooiende landschap van Southland. Al snel loopt de weg langs de rand van het meer en het Remarkables-gebergte zorgt voor een indrukwekkend welkom in Queenstown, de avontuurlijke hoofdstad van Nieuw-Zeeland.


Ervaar de wonderen van Queenstown

Bekend als de ‘avonturen hoofdstad van Nieuw-Zeeland’, is Queenstown niet alleen een actie bestemming. Gelegen aan de oevers van Lake Wakatipu onder het (werkelijk opmerkelijke) Remarkables-gebergte, is deze bergstad een smeltkroes van historische, gastronomische en schilderachtige wonderen. Volg de wijnstokken door Gibbston Valley terwijl je de beste wijn uit de regio proeft. Stop bij de kelderdeur van Chard Farm, bezoek de bekroonde Peregrine-wijngaard of maak een rondleiding door de kelder grot bij Gibbston Valley Winery. Vaar naar het Walter Peak-station voor het diner aan boord van een 100 jaar oud stoomschip - de TSS Earnslaw. Terwijl je daar bent, is een boerderij tour een must voor degenen die niet bekend zijn met het leven op het platteland.


Neem de tijd om over het water te dwalen en lunch te lunchen in een van de vele geweldige cafés en restaurants die worden aangeboden. Probeer Vudu's voorraadkast en voorraadkast of ga voor een vakantie traktatie naar ‘Rata’ van chef-kok Josh Emett. Bekijk het nabijgelegen historische Arrowtown en verbeter uw ervaring met een rit met vierwielaandrijving naar Macetown - een in onbruik geraakte goudmijn nederzetting gebouwd in de jaren 1800. Maak een ontspannen wandeling langs het meer of rijd op de gondel voor een adembenemend uitzicht. Ga verder het Fiordland National Park in of ga over de Crown Range naar Wanaka. Rijd door Lord Of The Rings-land of spring voor de echte fanaticus aan boord van een van de vele speciale LOTR-tours. Nadat alles - als je echt de adrenalinestoot wilt waar Queenstown bekend om staat, kies dan uit de Shotover Jet, Nevis Bungy, Canyon Swing, Zipline, Luge of White Water Rafting.


VOORGESTELDE ACTIVITEIT - TSS Earnslaw-cruise naar Walter Peak inclusief gastronomisch barbecue diner en een rondleiding door de boerderij

Spring aan boord van het historische stoomschip TSS Earnslaw voor een iconische Queenstown-ervaring. Geniet van het lokale landschap terwijl u Lake Wakatipu vaart naar Walter Peak Station, een werk

schapenboerderij. Bij aankomst op Walter Peak wandel je door de prachtige tuinen aan het meer naar de woning voor een gastronomisch barbecue diner. Kijk hoe uw chef-kok uw maaltijd bereidt van een heerlijk seizoensmenu en kies uit een verleidelijke selectie van Nieuw-Zeelandse vlees en lokale producten. Maak uw maaltijd compleet met een heerlijk dessert, Nieuw-Zeelandse kazen en vers gezette thee en koffie. Geniet na het diner van een onderhoudende demonstratie van het leven op een hoge boerderij. De retour cruise biedt de kans om mee te zingen met de pianist van het schip of gewoon de frisse nachtlucht in te ademen op de maanverlichte dekken terwijl de lichten van Queenstown dichterbij komen.


Uw accommodatie: Millennium Hotel Queenstown


Het Millennium Hotel ligt midden in de actie, op slechts enkele minuten van de centrale winkel- en uitgaanswijk van Queenstown. Outdoor-activiteiten zoals bungeejumpen, wildwatervaren en jet-varen zijn slechts enkele van de gemakkelijk toegankelijke activiteiten in de buurt in de avontuurlijke hoofdstad van Nieuw-Zeeland.

Maaltijden inbegrepen: ontbijt

Millennium Hotel Queenstown

Reisafstand en tijd (bij benadering) voor deze etappe is: 164 km / 102 mijl: 1,9 uur

 


A Taste of the South - Dag 6

Dag 6 - Neem de Crown Range Road naar Wanaka voordat u de spectaculaire Haast Pass naar de westkust aflegt

Queenstown naar Franz Josef Glacier (via Wanaka)

Als u Queenstown verlaat, steekt u de Crown Range over - de hoogst afgesloten weg in Nieuw-Zeeland - en passeert u Wanaka, de toegangspoort tot het nationaal park Mt Aspiring. Volg de kustlijn van zowel Lake Wanaka als Hawea en je komt naar het kleine stadje Makarora. Stop bij Blue Pools, een wandeling van tien minuten door inheems beukenbos naar een ijzig met gletsjer gevoed zwemgat. Vervolg uw weg door de afgelegen kustplaats Haast voordat u de westkust opgaat - een 600 km lang stuk bos en inheems regenwoud. Fox Glacier heet u eerst welkom, daarna komt uw bestemming voor de nacht - Franz Josef township.


AANBEVOLEN ACTIVITEIT - Scenic Glacier-helikoptervlucht met dubbele gletsjer met de helikopterlijn

Maak een spectaculaire rondvlucht over twee van de beroemdste gletsjers van Nieuw-Zeeland. Land aan het hoofd van één en bekijk de ongelooflijke aanblik van deze bevroren rivier terwijl deze zich een weg baant door oude gebeeldhouwde valleien. Mocht het weer niet geschikt zijn om deze vlucht te nemen, dan kunt u uw boeking overzetten op een soortgelijke tour met een van de helikoptervluchten in Queenstown of Mt Cook.

Uw accommodatie: Scenic Hotel Franz Josef Glacier


Het Scenic Hotel ligt op een steenworp afstand van de Franz Josef-gletsjer, in het hart van Franz Josef Village. Hier vindt u alle voorzieningen die u mag verwachten, maar ook dichtbij de winkels, restaurants en activiteiten in het prachtige Westland.

Maaltijden inbegrepen: ontbijt


Schilderachtig hotel Franz Josef Glacier

Reisafstand en tijd (bij benadering) voor deze etappe is: 350 km / 217 mijl: 4,6 uur

 


A Taste of the South - Dag 7

Dag 7 - Rijd noordwaarts langs de prachtige West Coast Road en neem de TranzAlpine-trein naar Christchurch

Franz Josef naar treinstation Greymouth

Je rit vandaag brengt je naar het noorden door de historische goudmijn regio Hokitika. Deze badplaats heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1860 en staat bekend om zijn Greenstone (Pounamu). Geniet van het eindeloze uitzicht op zee vanaf de kust en koop een souvenir bij een van de vele ambachtelijke winkels voordat je verder gaat naar Greymouth, de grootste stad aan de westkust en het startpunt voor de volgende etappe van je reis - de Tranz Alpine Schilderachtige trein. Geef uw huurauto af bij het treinstation van Greymouth


TranzAlpine Scenic Train: Greymouth naar Christchurch

De Tranz Alpine steekt het zuiden over van Greymouth naar Christchurch en wordt beschouwd als een van 's werelds grootste treinreizen. Je reist van oost naar west van het zuidereiland door Arthur's Pass National Park.

Bekijk vanuit uw comfortabele koets weelderig beukenbos, diepe riviervalleien en de spectaculaire toppen van de Zuidelijke Alpen. Daal af naar de winderige Canterbury Plains voordat je aankomt in de stad Christchurch.


Privé transfer Christchurch treinstation naar uw accommodatie

Bij aankomst in het treinstation van Christchurch wordt u opgewacht door een privé-chauffeur en naar uw accommodatie gebracht.


Uw accommodatie: Distinction Hotel Christchurch


Dit luxe hotel is centraal gelegen aan het gerevitaliseerde Cathedral Square in het hart van de stad, op korte loopafstand van de rivier de Avon, de botanische tuinen, Christchurch Casino, Cashel Mall en het nieuwe Christchurch Convention Center.

Maaltijden inbegrepen: ontbijt


Onderscheid Hotel Christchurch

Reisafstand en tijd (bij benadering) voor deze etappe is: 170 km / 106 mijl: 2,1 uur

 


Dag 8 - Vertrek vandaag uit Christchurch

Privévervoer naar de luchthaven van Christchurch

Een privétransfer haalt u op bij uw accommodatie en brengt u op tijd voor uw vertrekkende vlucht naar Christchurch Airport.



Ontdek Nieuw Zeeland in 8 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203