Individuele Rondreis Oman 9 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Oman 9 dagen
Individuele Rondreis Oman 9 dagen
Bestemming: Rondreizen Oman - Rondreizen

Individuele Rondreis Oman 9 dagen




Dag 1 Internationale heenvlucht

 Internationale heenvlucht

Vandaag begint u aan uw reis door aan boord te gaan van uw internationale heenvlucht naar Muscat.

Dag 2 Muscat

 Muscat

U wordt bij aankomst op de luchthaven opgewacht door uw chauffeur en naar uw hotel gebracht, waar u de rest van de dag kunt ontspannen. Als je eenmaal hersteld bent, kun je eropuit gaan om de souks van de stad te verkennen of wat van het lokale eten te proeven in een van de vele restaurants.


Dag 3 Muscat

 Muscat

 Uw privéchauffeur ontmoet u vanochtend in uw hotel, klaar voor een rondleiding door de stad. Dit zal je helpen je te oriënteren terwijl je de belangrijkste bezienswaardigheden en attracties van Muscat ontdekt, inclusief een bezoek aan de Sultan Qaboos Grand Mosque. Dit is een van de grootste moskeeën ter wereld, met een capaciteit tot 20.000 mensen. Je bezoekt ook het Royal Opera House, de vissouq en Muttrah Souq, waar je een scala aan handwerk, kruiden en stoffen vindt.


Dag 4 Nizwa

 Muscat, Nizwa

Uw autoverhuur begint vandaag - u kunt uw 4WD-voertuig vanmorgen ophalen, klaar voor uw eerste rit naar het binnenland van Oman. Onderweg wil je misschien de kuststad Seeb bezoeken, het historische fort Nakhal en Wadi Bani Awf, waar canyons, rotsformaties en rivieren voor een prachtig landschap zorgen.


Dag 5 Nizwa

 Nizwa

Een vrije dag om Nizwa en de bergen en forten van de omgeving te verkennen. We raden aan om het 17e-eeuwse Jabrin Fort te bezoeken en het labyrintische interieur te verkennen, evenals Wadi Nakheer, bekend als de Grand Canyon van Oman vanwege zijn enorme omvang en steile wanden.


Dag 6 The Wahiba Sands

 Nizwa, The Wahiba Sands

De rit van vandaag naar je woestijnkamp in het Wahiba Sands is een avontuur op zich terwijl je over zandpaden navigeert in je 4WD. Onderweg naar de woestijn wil je misschien de stad Izki bezoeken, de thuisbasis van de oudste falaj (irrigatiekanaal) van het land en de overblijfselen van een fort. Je kunt ook stoppen om door de souk van Sinaw te bladeren, die alles verkoopt, van groenten tot sieraden.


Dag 7 Ras Al Jinz

 The Wahiba Sands, Ras Al Jinz

Vandaag kun je stoppen bij de prachtige Wadi Bani Khalid als onderdeel van je reis van de woestijn naar de kust. Je hebt tijd om uit te rusten in je accommodatie en te dineren voordat je met een gids naar het strand gaat. Hier kun je, afhankelijk van de tijd van het jaar, groene schildpadden bekijken

leg hun eieren onder het zand, of zie babyschildpadjes uitkomen en hun weg vinden in de zee.


Dag 8 Muscat

 Ras Al Jinz, Muscat

 Keer terug naar Muscat en rijd ongeveer drie uur langs de kustweg, langs prachtige witte zandstranden. Pas op voor haaien in het water en gazellen die over het landschap sprinten. Er zijn tal van schilderachtige plekken om te stoppen voor een picknicklunch, waaronder de mooie badplaats Sur. De stad heeft een lange geschiedenis van het maken van dhow (boten) en is de thuisbasis van twee forten. Breng de laatste avond van je reis door in Muscat, bezoek plaatsen die je misschien hebt gemist tijdens je eerste bezoek en geniet van een laatste Midden-Oosterse maaltijd.


Dag 9 Internationale terugvlucht

 Muscat, internationale terugvlucht

Je maakt vandaag een korte rit naar de luchthaven en zet je voertuig op tijd af voor je verdere vlucht. Uw terugvlucht komt dezelfde dag aan.



Individuele Rondreis Oman 9 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203