Almhof Afbeelding Almhof
Almhof
Bestemming: Tirol - GALTUR

Almhof




Hotel o.b.v. Volgens programma



Dit sfeervolle appartementengebouw (onder Nederlandstalige leiding) ligt direct aan de piste, op ca. 650 m van de Maierl-skilift en de skischool. In het aparthotel bevindt zich een verwarmde skiopbergruimte. Voor kinderen is er een speelkamer met Nederlandstalige videos. Op ca. 5 minuten per skibus van de Pengelsteinlift in het Kitzbuhler skigebied met ca. 65 liften. Ca. 2 min. verder ben je bij de nieuwe Ki-West lift vanwaar je nog eens 90 liften tot je beschikking hebt. In zon 5 min. loop je naar de verlichte rodelbaan en de piste voor het nachtskien. Vanuit het appartement heb je hierop een schitterend uitzicht! In de bar kun je genieten van een levendige apres-ski sfeer met gezellige muziek. In het hotel aan de overkant kun je op verzoek en tegen een voordelig tarief, gebruikmaken van het zwembad en de welness-ruimte met oa. 3 saunas, zonnebank, stoombad en bubbelbad. Het gezellige Asados Steakhouse Restaurant & Bar, gelegen in het hotel, ontving een award als een van de beste steakrestaurants in Oostenrijk. Het levendige centrum van Kirchberg ligt op ca. 1 km. Je vindt hier alle mogelijke vormen van apres-ski-ontspanning. Appartementen Almhof scoort een 8,4 uit 10, op basis van 49 beoordelingen.

Ligging op ca. 900 m hoogte ca. 1 km van het levendige centrum van Kirchberg direct aan de skipiste ca. 100 m van skihuur ca. 650 m van de Maierl-skilift en de skischool met toegang tot het skigebied van de Kitzbuheler Alpen ca. 700 m van Gaisberg skigebied skibushalte bij de appartementen (o.a. naar Pengelsteinlift (ca. 2,5 km) en Ki-West-lift met toegang tot de skigebieden van Westendorf en Wilder Kaiser Brixental (ca. 4 km)) ca. 6 km van Kitzbuhel

Accommodatie netjes ingericht en voorzien van een woonkamer met zithoek, wifi (gratis), satelliet-tv met Nederlandstalig kanaal, radio, kluisje (gratis). Kitchenette met 2 elektrische kookplaten (4 in type 300), koelkast en koffiezetapparaat. Badkamer met bad of douche en toilet. Balkon met panoramisch uitzicht op de omringende bergen.

Eenkamerappartement / studio Met Douche, Toilet, Balkon.

2-kamerappartement Met Douche, Toilet, Balkon.

3-kamerappartement Met Douche, Toilet, Balkon.

4-kamerappartement Met Douche, Toilet, Balkon.

Faciliteiten - inbegrepen receptie met Nederlandstalige ontvangst centrale wifi (gratis) verwarmde skiopbergruimte parkeerplaats (gratis) Faciliteiten - tegen betaling verkoop van skipas (via de receptie) Sport & Ontspanning - tegen betaling in de omgeving: zwembad verlichte rodelbaan nachtskien (op ca. 5 min. loopafstand) ontspanningsruimte: zonnebank sauna stoombad bubbelbad

Eten & Drinken uitstekend Argentijns a-la-carterestaurant gezellige bar en apres-skibar snackbar en terras



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Almhof 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203