Best of Costa Rica and Panama Afbeelding Best of Costa Rica and Panama
Best of Costa Rica and Panama
Bestemming: Rondreizen Panama - Rondreizen

Best of Costa Rica and Panama


In deze gecombineerde reis vindt u de hoogtepunten van Costa Rica en Panama inclusief de kanalen van Tortuguero National Park, de adembenemende actieve Arenal vulkaan, de ongerepte tropische stranden van Boscas del Toro, en de mistige nevelwouden van Boquete.

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Best of Costa Rica & Panama

11 dagen / 10 nachten

In deze gecombineerde reis vindt u de hoogtepunten van Costa Rica en Panama inclusief de kanalen van Tortuguero National Park, de adembenemende actieve Arenal vulkaan, de ongerepte tropische stranden van Boscas del Toro, en de mistige nevelwouden van Boquete.

Programma

Dag 1 - Aankomst San Jose

U komt aan op het internationale vliegveld van San Jose. Bij aankomst wordt u opgewacht door onze vertegenwoordiger deze zal u voorzien van een welkomstpakket en brengt u naar het El Rodeo Country Inn hotel.

Overnachting in El Rodeo Country Inn, Deluxe kamer, inclusief ontbijt.

Dag 2 - San Jose - Tortuguero

Vroeg in de ochtend vertrekt u naar Tortuguero. Geniet van een mooie rit door het nationale park Braulio Carillo en vervolgens van een 2 uur durende boottocht door de grachten van Tortuguero. Het ontbijt wordt onderweg geserveerd. Bij aankomst bij de lodge, kunt u van een welkomstcocktail en een stevige lunch genieten. S middags brengt u een bezoek aan het dorp Tortuguero en s avonds na een heerlijke maaltijd, kunt u ontspannen langs de rand van de grachten met een cocktail en genieten van de nacht geluiden van de jungle.

Overnachting in Mawamba Lodge, Standaard kamer, drie dagelijkse maaltijden inbegrepen.

Dag 3 - Tortuguero Canals

S Ochtends brengt u een bezoek aan het Mawamba Park, waar u een vlindertuin, ranarium en een bioverwerker zult bezichtigen. In de middag kunt u genieten van een geplande boottocht door de smalle grachten en wilde dieren observeren. De entree van het nationale park is inbegrepen. Dit is het jungle avontuur van uw leven! Tortuguero National Park heeft 21.000 hectare ongerept tropisch regenwoud en biedt een van de beste mogelijkheden om een uiteenspattende hoeveelheid tropische dieren in het wild te spotten.

Overnachting in Mawamba Lodge, Standaard kamer, drie dagelijkse maaltijden inbegrepen.

Dag 4 - Tortuguero - Arenal

Geniet van een prachtige boottocht terug naar de pier waarna u met de bus naar Guapiles gaat, waar de lunch wordt geserveerd. Hierna gaat u naar het Arenal gebied. Arenals perfecte symmetrische vorm maakt het de droom van elke toerist, terwijl de overvloed aan activiteiten in de buitenlucht zijn maakt het het een gemakkelijke plek om dingen van uw must- do in Costa Rica lijst af te schrappen. Bijvoorbeeld: bezoek de mooiste vulkanen in Costa Rica, nevelwouden, een meer wereldberoemd om het windsurfen en een ongelooflijk diverse bevolking van wilde dieren is slechts een deel van wat je in dit fantastische gebied van Costa Rica te vinden. In de middag komt u aan bij uw accommodatie, de Volcano Lodge & Gardens.

Overnachting in Volcano Lodge & Gardens, Superior kamer, inclusief ontbijt.

Dag 5 - Arenal Volcano Hike - San Jose

In de ochtend wordt u opgehaald en gaat u naar het uiterlijkste westerlijke stuk vn de Arenal vulkaan, Hier zult u een uur doorbrengen door de Silencio Trail te verkennen. Daarna gaat u terug met een pendeldienst naar San Jose.

Overnachting in El Rodeo Country Inn, Deluxe kamer, inclusief ontbijt.

Dag 6 - San Jose - Bocas del Toro

S morgens gaat u naar een lokale luchthaven om met een lokale vlucht naar Colon Island in Bocas del Toro te gaan. Bij de aankomst wordt u naar Playa Toruga gebracht. De rest van de middag heeft u de mogelijkheid om vrij te ontspannen en te genieten van de Caribische omgeving.

Overnachting in Playa Tortuga Hotel & Beach Resort, Standaard kamer, inclusief ontbijt.

Dag 7 - Dolphin Bay, Crawl Cay and Red Frog Beach Tour

Vandaag begint het avontuur in het centrum van Bocas del Torro met een korte boottocht naar Dolphin Bay om spelende dolfijnen in hun natuurlijke omgeving te observeren. Het vaste land en de berggebieden van Panama dienen als een prachtige achtergrond voor de fotos. Dan gaat u naar Coral Key om te snorkelen en krijgt u een lunch in een over-the-water restaurant waar u mooi kunt genieten van het uitzicht van de archipel eilanden van Boscas del Toro. ( lunch niet inbegrepen ) De middag zal worden besteed bij de Red Frog Beach, een van de beste stranden van de regio. U brengt een paar uur bij deze oceaanstranden met golven, zand en zon door. Laat in de middag gaat het avontuur weer terug naar Bocas Town.

Overnachting in Playa Tortuga Hotel & Beach Resort, Standaard kamer, inclusief ontbijt.

Dag 8 - Bocas del Toro - Boquete

Na aankomst op Almirante kunt u genieten van een overdracht tot het nevelwoud bergen in Boquete . Dit is een klein en charmant bergdorp bekend om een ??aantal van de zoetste sinaasappelen en rijkste koffie in Panama te produceren. De stad is de thuisbasis van een groot aantal vogels. Een van de meest bekende is de Quetzal, de nationale vogel van Guatemala. Deze vogel is bijna uitgestorven, maar heeft een toevlucht in dit gebied gevonden. Halverwege de middag komt u aan in het Finca Lerida Hotel gelegen op een koffieplantage. De rest van de dag bent u vrij om de stad te verkennen.

Overnachting in Finca Lerida Coffee Plantation & Boutique Hotel, Deluxe kamer, inclusief ontbijt.

Dag 9 - Nature Walk in Finca Lerida

Vandaag kunt u gaan genieten van een wandeling in het natuurreservaat van Finca Leridas , een unieke plek om te bestuderen , het nevelwoud milieu en de verborgen flora en fauna in te ontdekken. Veel van de vogels in Panama zijn te zien in Estate Finca Leridas, evenals vele soorten bomen en planten. Een wandeling door het bos naar een verborgen waterval of lekker ontspannen luisteren naar het geluid van de vogels. De routes varieren in moeilijkheidsgraad en een is toegankelijk voor mindervaliden. Na de tour, zal een heerlijke lichte lunch wordt geserveerd in het restaurant van het hotel.

Overnachting in Finca Lerida Coffee Plantation & Boutique Hotel, Deluxe kamer, inclusief ontbijt.

Dag 10 - Terug naar San Jose

Vanaf David neemt u een lokale vlucht terug naar San Jose.

Overnachting in Hotel El Rodeo Country Inn, Deluxe kamer, inclusief ontbijt.

Dag 11 - Terugreis

Een vertegenwoordiger zal u ophalen bij het hotel en naar de internationale luchthaven brengen voor een vlucht vanaf San Jose naar Nederland.

Inbegrepen

  • Verwelkoming op de luchthaven.
  • Trasfers gedurende het hele traject.
  • 3 Nachten El Rodeo, Deluxe Kamer
  • 3 dagen / 2 nachten Pakket aan Mawamba Lodge, Standaard kamer
  • 1 Nacht Volcano Lodge, Superior kamer
  • 2 Nachten Playa Tortuga Hotel , Standaard kamer
  • 2 Nachten Hotel Finca Lerida , Deluxe Kamer
  • Deel Tours in Tortuguero
  • Deel Arenal vulkaan Hike
  • Deel Dolphin Bay , Crawl Cay & Red Frog Beach Tour
  • Delen Nature Walk in Finca Lerida
  • lokale vluchten San Jose - Bocas del Toro / David - San Jose
  • Alle belastingen en servicekosten.

Niet inbegrepen

  • San Jose de vertrekbelasting
  • Toeristenkaart
  • Optionele tours
  • Vrijwillige fooien
  • Dranken
  • Extra maaltijden
  • Al het extras in de hotels



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Best of Costa Rica and Panama 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203