Caribbean Paradise Getaway Afbeelding Caribbean Paradise Getaway
Caribbean Paradise Getaway
Bestemming: Rondreizen Panama - Rondreizen

Caribbean Paradise Getaway


Tijdens deze reis zult u de betovering van het Caribisch gebied, de San Blas eilanden, evenals de magie van Panama City ervaren. U krijgt wat u nodig heeft: uw welverdiende rust terwijl u geniet van de ongerepte stranden en de lokale Kuna cultuur en tradities.

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Caribbean Paradise Getaway

5 dagen / 4 nachten

Tijdens deze reis zult u de betovering van het Caribisch gebied, de San Blas eilanden en de magie van Panama City ervaren. U krijgt wat u nodig heeft: uw welverdiende rust terwijl u geniet van de ongerepte stranden en de lokale Kuna cultuur en tradities.

Programma

Dag 1 - Aankomst Panama City

Bij de aankomst in Panama City wordt u opgewacht door onze vertegenwoordiger en naar uw hotel gebracht. Panama City is de hoofdstad en grootste stad van het land. Het is de thuisbasis van een gevarieerde mix van culturen met een historische deel in de oude stad. De levendige en bruisende financiele wijk aan de andere kant, is zeer modern en wordt vaak vergeleken met Miami. Panama City is een spannende locatie. U zult zeker genieten tijdens uw bezoek aan dit prachtige land.

Overnachting in Bristol Panama Deluxe Kamer, inclusief ontbijt.

Dag 2 - San Blas Islands

In de vroege ochtend zal u naar de nationale luchthaven worden gebracht, waar u een korte vlucht naar de ongerepte San Blas-eilanden in de Caribische Zee zal nemen. Hier verblijft u in een afgelegen en rustig lodge, waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht op de oceaan terwijl u in uw hangmat ligt. De ongerepte San Blas Archipel bestaat uit foto-perfecte tropische eilanden met wit zand en kokos. Het aantal eilanden varieert tussen 365 en 380, velen van hen zijn niet bewoond. Minder dan 60 eilanden zijn bewoond door een indianenstam, de Kuna. De Kuna is een van de best bewaarde cultuur van alle inheemse culturen van de Amerikas. De provincie San Blas heeft zijn eigen regering - het inheemse onafhankelijke congres - en elk eiland wordt gerund door een chef. Toerisme is beperkt tot slechts een paar van de eilanden. Maar met haar turquoise water, de witte zandstranden bezaaid met palmbomen en rieten daken, Kuna dorpen, de San Blas Archipel is absoluut een bezoek waard. Uw verblijf in San Blas bevat twee dagelijkse excursies naar de nabijgelegen stranden, onbewoonde eilandjes of Kuna dorpen.

Overnachting in Akwadup Lodge, Standaard Bungalow, drie dagelijkse maaltijden inbegrepen

Dag 3 - San Blas Islands

Geniet van een vrije dag op de San Blas eilanden. U kunt deelnemen aan een tour naar een afgelegen strand of een bezoek aan een Kuna community brengen en te genieten van de gewoonten van deze interessante stam, van de kleurrijke vrouwen jurken en de zogenoemde Molas zien. U heeft ook een kans om deze prachtige vorm van handwerk aan te schaffen.

Overnachting in Akwadup Lodge, Standaard Bungalow, drie dagelijkse maaltijden inbegrepen

Dag 4 - Halve Dag tour naar Panama City & de Miraflores sluizen.

In de ochtend zal uw gids u ophalen bij uw hotel en neemt deze u mee met een prive-tour naar Panama City en de Miraflores sluizen. De tour begint met een rit van 30 minuten naar Miraflores om de enorme schepen die in het panamakanaal liggen te zien. Dit doen we tijdens het drukste moment, van 09.00 uur tot 11.00 uur, zodat u de vele schepen 16 meter naar boven of beneden kunt zien gaan in de sluizen. U kunt hier genieten van het uitzicht boven op de sluizen, vanaf een mooi beschut terras en luisteren naar de uitleg van de gids. Om dit bijzondere bezoek te eindigen gaat u naar het museum en het bezoekerscentrum in Miraflores, welke u een goed idee geeft over de bouw van het kanaal. U zult ook veel leren over de geschiedenis van het kanaal en de betekenis hiervan voor Panama, alsmede op de huidige uitbreiding van het project. Na het bezoek aan het kanaal gaat u met de gids door naar de Amador Causeway, een weg die drie eilanden in de stille oceaan met elkaar verbindt en een prachtig uitzicht biedt over de gracht aan de ene kant en de skyline van Panama City aan de andere kant. De tour zal zich voortzetten naar de Casco Viejo, de koloniale wijk van Panama city. In Casco Viejo voelt het of u terug in de tijd gaat, als u de mooie koloniale huizen, de smalle wegen en de indrukkende kerken bewondert. Tijdens een bezoek aan het hoogtepunt van deze koloniale plaats, de kathedraal, het goeden altaar, de Franse Plaze en de Huertas Passway, zult u zeker een goed idee krijgen van de lange en interessante geschiedenis van Panama. Deze tour is inclusief vervoer, gids en alle entreeprijzen.

Draag comfortabele kleding en schoenen en vergeet niet om een hoed, zonnebrandcreme, zonnebril, camera en een fles water mee te nemen.

Overnachting in DeVille Hotel Boutique, Deluxe kamer, inclusief ontbijt.

Dag 5 - Terugreis

Na het ontbijt wordt u naar het vliegveld gebracht voor een internationale vlucht terug naar Nederland.

Inbegrepen

  • Verwelkoming op de luchthaven
  • 2 Nachten in het Bristol in Double Deluxe kamer
  • 2 Nachten in Akwadup Lodge in Standaard Bungalow
  • 2 dagelijks rondleidingen in San Blas
  • Halve dag Panama City Tour & Miraflores Locks
  • Retour vlucht naar San Blas in de economy class
  • Transfers
  • Alle belastingen en servicekosten

Niet inbegrepen

  • toeristenkaart
  • Optionele tours
  • Maaltijden niet genoemd
  • Dranken
  • Al het extras in de hotels
  • Fooien



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Caribbean Paradise Getaway 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203