Caribisch Er Tussen Uit
Bestemming: Rondreizen Panama - Rondreizen

Caribisch Er Tussen Uit


Een ware Carribbische vakantie, dit pakket combineert Panamas meest belangrijke bestemmingen perfect. San Blas en Bocas del Torro. Drie dagen op het wonderbaarlijke San Blas archipel, geniet van de lokale Kuna cultuur en beeld u zich de perfecte tropische eilanden in met drie dagen avontuurlijke tours in de archipel van Bocas del Torro. Het perfecte pakket voor actieve mensen op zoek naar avontuur, afzondering...

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Er tussen uit op de Caribbean

10 dagen / 9 nachten

Een ware Carribbische vakantie, dit pakket combineert Panamas meest belangrijke bestemmingen perfect. San Blas en Bocas del Torro. Drie dagen op het wonderbaarlijke San Blas archipel, geniet van de lokale Kuna cultuur en beeld u zich de perfecte tropische eilanden in met drie dagen avontuurlijke tours in de archipel van Bocas del Torro. Het perfecte pakket voor actieve mensen op zoek naar avontuur, afzondering en ontspanning.

Programma

Dag 1 Aankomst op Panama City

Bij aankomst op de luchthaven in Panama wordt u opgewacht door onze vertegenwoordiger en brengt u naar het hotel. Panama City is de hoofdstad van het land. Het is ook de thuishaven van een gevarieerde mix van cultuur en historie in de oude stad. De levendige en bruisende financiele wijk aan de andere kant is zeer modern en wordt vaak vergeleken met Miami. Panama City is een spannende locatie. U zal zeker genieten tijdens uw bezoek aan dit prachtige land.

Overnachting in het Bristol Panama hotel , Deluxe kamer , inclusief ontbijt.

Dag 2 Panama city & de Miraflores

Uw gids zal u ophalen bij uw hotel en brengt u naar Panama city en de Miraflores. U begint de tour met een bezoek aan de Miraflores om grote schepen te zien die 16 meter worden gelift of gedaald in de sluizen. In de Miraflores sluizen. U zult ook veel te weten komen over de geschiedenis en de bouw van het kanaal.

Na uw bezoek aan het kanaal vervolgt u uw tocht met de gids naar het Amador Causeway , een weg die drie eilanden in de stille oceaan met elkaar verbindt. Vanaf deze weg heeft u een prachtig uitzicht over het Kanaal en een deel van de skyline van Panama City. De tour gaat verder naar de Casco Antigo voelt het alsof u terug gaat in de tijd terwijl u de koloniale huizen bewondert. U krijgt een goed beeld van de geschiedenis van Panama door het rijden of lopen door de hoofdatracties van Panama.

Overnachting in het Bristol Panama hotel, Deluxe kamer, inclusief ontbijt.

Dag 3 Panama City, San Blas

S ochtends zult u vervoerd worden naar het vliegveld in Panama City om te vliegen naar San Blas. De mooie archipel van San Blas heeft een aantal prachtige tropische eilanden met witte zandstranden en kokosnootbomen. De hoeveelheid eilanden verschilt tussen de 365 en 380 eilanden, veel van deze eilanden zijn onbewoond. Minder dan 60 eilanden zijn bewoond door een inheemse bevolking de Kuna. De kuna is een van de best bewaard gebleven inheemse culturen uit Amerika. De bevolking van de Kuna stam zijn zo vastberaden om hun nalatenschap te beschermen dat ze hun vrijheid sinds de Spaanse oorlog van 500 jaar geleden hebben voortgezet. De San Blas provincie heeft zijn eigen regering. Het toerisme is beperkt tot een paar eilanden. Maar met zijn turquase water en witte zandstranden, palmbomen en Kuna dorpen is de reis het zeker waard.

Overnachting in het Exclusieve Crewed Jacht charter Pepita, Vol Pension.

Dag 4-5 San Blas

Geniet vandaag van een vrije dag op de San Blas eilanden. Doe mee met een tour naar het afgezonderde strand of bezoek de Kuna stam om meer te leren over de kleding van deze interessante stam en zie de kleurrijke jurken van de vrouwen, Molas genoemd. U heeft ook de kans om prachtige handwerken te kopen.

Overnachting in het Exclusieve Crewed Jacht charter Pepita, Vol Pension.

Dag 6 San Blas - Panama City - Bocas del Toro

S ochtends wordt u vanaf uw hotel naar het lokale vliegveld van San Blas gebracht om naar Bocas del Torro te vliegen. Bij aankomst wordt er op u gewacht op de luchthaven. Vanaf dit punt wordt u vervoerd met de boot naar Tranquilo Bay.

Overnachting op Tranquilo Bay, in een Eco Adventure Lodge, Standaard Bungalow, Drie maaltijden, Dranken en tours inclusief.

Dag 7 Deserted Island Picnick trip

In de ochtend zult u naar de Zapatilla Cays reizen voor een heerlijke picknick lunch. U zult de hele dag op het strand verblijven in een liefdevolle saamhorigheid. U vindt er een aantal eisen waaraan wordt voldaan, er is schaduw, er zijn Kajaks en snorkeluitrustingen om een prachtige dag te creeren op deze prachtige eilanden. De Zaptilla Cays zijn twee onbedorven eilanden die beschermd worden door het National Park. Hier staat alleen een huis van een boswachter en een aantal seizoensgebonden onderzoekers die schildpadden hebben geplaats om hun beweging te meten.

Overnachting op Tranquilo Bay, in een Eco Adventure Lodge, Standaard Bungalow , Drie maaltijden, Dranken en tours inclusief.

Dag 8 Punta Valiente

Vandaag zult u genieten van een opwindende open-zee reis die u meeneemt langs de adembenemende rotswand, de weelderige luifel van Punta Valiente en de dramatische rotsformaties van de tijgereilanden. De inheemse Ngobe Bugle stammen bewonen dit land. De punt van Punta Valiente strekt uit in de Caribische zee, dit vormt de oostelijke rand van de Archipel en een deel van de meest spectaculaire kustlijnen in Panama. Gevolgd door een wandeling in Cerro Punta Village zult u verder reizen naar de stranden van Punta Valiente. Deze stranden zijn een van s werelds meest belangrijke nestgebieden voor verschillende zeeschildpadden. Als het weer gunstig is zult u een stop maken in Bull Cay, waar u de kans heeft om te gaan snorkelen en de kleurrijke en mooie onderwaterwereld te ontdekken.

Overnachting op Tranquilo Bay, in een Eco Adventure Lodge, Standaard Bungalow , Drie maaltijden, Dranken en tours inclusief.

Dag 9 Chocolate farm tour

In de ochtend zult u meegaan met een bootreis van 20 minuten door Dolphin Bay naar Green Acres Chocolate farm. U zult iets leren over het proces waarbij cacoa chocolade wordt gemaakt. Het proeven van de heerlijke organische chocolade geproduceerd op de boerderij zal uw dag perfect maken. Later zult u vervoerd worden naar het vliegveld van Bocas Del Toro voor uw terugvlucht naar Panama city. Op de aankomstplaats zult u worden terug gereden naar uw stadshotel.

Overnachting op Las Clementinas, Deluxe kamer, inlcusief ontbijt.

Dag 10 Panama terugvlucht

Na het ontbijt zult u naar het Tocumen vliegveld gebracht worden voor uw terugvlucht.

Inclusief

  • 2 overnachtingen in het Bristol hotel
  • 3 nachten zeilen op San Blas.
  • 3 overnachtingen op Tranquilo Bay.
  • Belastingen en servicekosten

Exclusief

  • Vliegveld belasting
  • Touristenkaart
  • Optionele tours
  • Fooien



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.


E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203