Familie Rondreis Jungle and Beach Explorer Afbeelding Familie Rondreis Jungle and Beach Explorer
Familie Rondreis Jungle and Beach Explorer
Bestemming: Rondreizen Panama - Rondreizen

Familie Rondreis Jungle and Beach Explorer


De Jungle & Beach Explorer pakket combineert twee van de hoogtepunten van Panama perfect. Dit is het dichte tropische regenwoud en de prachtige Stille Oceaan stranden. De hotels in deze route bieden comfort en luxe in een authentieke omgeving. Ontdek de spectaculaire omgeving op een avontuurlijke reis en ontspan in een waar vijf sterren resort.

Rondreis o.b.v. Logies ontbijt



Jungle & Beach Explorer

7 dagen / 6 nachten

Het Jungle & Beach Explorer pakket combineert de twee hoogtepunten van panama perfect. Deze hoogtepunten zijn: het dichte tropische regenwoud en de prachtige Stille Oceaan stranden. De hotels in deze route bieden comfort en luxe in een authentieke omgeving. Ontdek de spectaculaire omgeving tijdens de avontuurlijke reis en ontspan in een waar vijf sterren resort.

Programma

Dag 1 - Aankomst in Panama City - Gamboa

Bij aankomst in Panama wordt u opgewacht door onze vertegenwoordiger en brengt u rechtstreeks naar Gamboa, een klein dorpje in het Panamese regenwoud. Gamboa is gelegen aan de oevers van Gatun Lake, een groot kunstmatig meer dat een groot deel van het Panamakanaal vormt. Uw hotel voor de komende drie nachten is het Gamboa Rainforest Resort. Vanaf dit prachtige luxe hotel heeft u direct toegang tot panamas ongerepte regenwoud en het Panamakanaal. U kunt mijlen van de Soberania National Park verkennen, u ontmoet wilde exotische vogels en apen tijdens de vakkundige rondleiding en keert vervolgens terug naar het comfort van uw luxe hotel. Gamboa Rainforest Resort brengt u luxe in de jungle.

Overnachting in Gamboa Rainforest Resort, kamer met zicht over de chagres river, inclusief ontbijt.

Dag 2 - Shared Gatun Lake Boot Tour

U reist vandaag op een klein bootje in noordelijke richting op het kanaal, dit duurt ongeveer 25 minuten, waar u in de buurt kan komen van een aantal grote schepen die op doorvaart het kanaal dagelijks over gaan. Langzaam gaat u langs de beboste oevers van Gatun Lake (een beschemd gebied). Hier ziet u wilde dieren, zoals kapucijnapen, luiaard, brulapen, diverse soorten toekans en andere vogels. Dit is een plek om de ruwe regeneratieve kracht van het bos te ervaren.

Overnachting in Gamboa Rainforest Resort, kamer met zicht over de chagres river, inclusief ontbijt.

Dag 3 - Shared Rainforest Aerial Tram Tour

De tram doorkruist een mijl lange landstreek van vochtige bossen dat binnen de grenzen van het Gamboa Resort ligt. U kunt in sommige gebieden de vogels en apen ontmoeten en horen, deze zijn via het kronendak goed te bewonderen. De tram stijgt 85.3 meter over 800 meter en eindigt bovenop een heuvel. Vanaf hier loopt u twee minuten om bij de uitkijktoren te komen. En voor de gene met een groot uithoudingsvermogen is er een klim van 30.5 meter, er ligt een hellende oprit die ook toegankelijk is voor rolstoelgebruikers. Vanuit de uitkijktoren heeft u een prachtig uitzicht op het kanaal de Chagres evenals de omliggende bosgebieden van Soberania National Park en de stad Gamboa. De toren is iets minder dan 152 meter boven de zeespiegel, de meeste van deze hoogtes worden bereikt met de tram. Op de terugweg zal de tram u de laatste 800 meter laten dalen naar het beginpunt. Na deze tram tour bezoekt u de zelfgeleide exposities in het Gamboa Resort. De middag is vrij te besteden in het resort.

Overnachting in Gamboa Rainforest Resort, kamer met zicht over de chagres river, inclusief ontbijt.

Dag 4 - Gamboa - Playa Bonita

Vandaag wordt u overgebracht van het regenwoud naar het strand, dit gebeurt in slecht een uur. U steekt de beroemde brug van Amerika over om het prachtige Intercontinental Playa Bonita Resort te bereiken. Gouden zandstranden omzoomd door een smaragd kleurige oceaan, prachtige zonsopgangen en het meest adembenemende uitzicht op de Stille Oceaan, bieden de perfecte setting voor The Intercontinental Playa Bonita Resort and Spa. Deze is gelegen op een prive-strand en wordt omgeven door weelderige tropische begroeiing van planten. Het resort is ontworpen als een betoverende enclave van oneindige zwembaden, watervallen en exotische tuinen met een indrukwekkende architectuur geinspireerd door een fusie van de Middellandse Zee. De koloniale en Panamese stijlen bieden de perfecte faciliteiten en diensten aan om gemakkelijk van dit paradijs te genieten.

Overnachting in Intercontinental Playa Bonita, Deluxe kamer, inclusief ontbijt.

Dag 5-6 - Playa Bonita

Geniet van twee vrije dagen in het Playa Bonita Resort. Ontspan in het zwembad van het hotel, maak gebruik van de sportuitrusting of boek een optionele tour bij de excursiebalie.

Overnachting in Intercontinental Playa Bonita, Deluxe kamer, inclusief ontbijt.

Dag 7 - Terugvlucht

Na het ontbijt zal u naar de luchthaven gebracht worden voor uw internationale vlucht terug naar huis.

Inbegrepen

  • 3 Nachten in het Gamboa Rainforest Resort, Kamer met uitzicht over de chagres river.
  • 3 Nachten in het Intercontinental Playa Bonita, Deluxe Kamer
  • Gatun Lake Boat Tour
  • Rainforest Tram Tour
  • Transfers
  • Alle belastingen en servicekosten

Niet inbegrepen

  • Toeristenkaart
  • Optionele tours
  • Maaltijden niet genoemd
  • Dranken
  • Al het extras in de hotels
  • Fooien



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Familie Rondreis Jungle and Beach Explorer 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203