Honeymoon Tranquilo Bay
Bestemming: Rondreizen Panama - Rondreizen

Honeymoon Tranquilo Bay


Rustige Huwlijksreis in Panama

4 dagen / 3 nachten

Wat is er nou beter dan een huwlijksreis te hebben in een beschutte en paradijselijke jungle lodge op de Bocas del Toro eilanden. Het kristalheldere water, de mooie stranden en de magische sfeer zijn onvergetelijk.

Dag 1 Panama city

In de ochtend zult u vervoerd worden vanaf uw hotel naar het lokale vliegveld in Panama city voor uw vlucht naar Bocas del Toro. Bij aankomst zult u opgewacht worden op de landingsbaan in Bocas Town en zult u worden vervoerd per boot naar Tranquilo Bay.

Overnachting op Tranquilo Bay Panama. Eco Adventure Lodge Standaard Bungalow, drie dagelijkse maaltijden, inclusief plaatselijke dranken en tours.

Dag 2 Deserted Island

In de ochtend zult u reizen naar de Zapatilla Cays voor een heerlijke picknick lunch. U zult de hele dag op het strand verblijven in een liefdevolle saamhorigheid. U vindt er een aantal eisen waaraan wordt voldaan, er is schaduw, er zijn Kajaks en snorkeluitrustingen om een prachtige dag te creeren op deze prachtige eilanden. De Zaptilla Cays zijn twee onbedorven eilanden die beschermd worden door het National Park. Hier staat alleen een huis van een boswachter en een aantal seizoensgebonden onderzoekers die schildpadden hebben geplaats om hun beweging te meten.

Overnachting op Tranquilo Bay Panama. Eco Adventure Lodge Standaard Bungalow, drie dagelijkse maaltijden, inclusief plaatselijke dranken en tours.

Dag 3 Punta Valiente

Vandaag zult u genieten van een opwindende open-zee reis die u meeneemt langs de adembenemende rotswand, de weelderige luifel van Punta Valiente en de dramatische rotsformaties van de tijgereilanden. De inheemse Ngobe Bugle stammen bewonen dit land. De punt van Punta Valiente strekt uit in de Caribische zee, dit vormt de oostelijke rand van de Archipel en een deel van de meest spectaculaire kustlijnen in Panama. Gevolgd door een wandeling in Cerro Punta Village zult u verder reizen naar de stranden van Punta Valiente. Deze stranden zijn een van s werelds meest belangrijke nestgebieden voor verschillende zeeschildpadden.

Als het weer gunstig is zult u een stop maken in Bull Cay, waar u de kans heeft om te gaan snorkelen en de kleurrijke en mooie onderwaterwereld te ontdekken.

Overnachting op Tranquilo Bay Panama. Eco Adventure Lodge Standaard Bungalow, drie dagelijkse maaltijden, inclusief plaatselijke dranken en tours.

Dag 4 Chocolate Farm

In de ochtend zult u meegaan met een bootreis van 20 minuten door Dolphin Bay naar Green Acres Chocolate farm. U zult iets leren over het proces waarbij cacoa chocolade wordt gemaakt. Het proeven van de heerlijke organische chocolade geproduceerd op de boerderij zal uw dag perfect maken.

Later zult u vervoerd worden naar het vliegveld van Bocas Del Toro voor uw terugvlucht naar Panama city. Op de aankomstplaats zult u worden terug gereden naar uw stadshotel.

Inclusief

  • 3 Nachten op Tranquilo Bay
  • Chocolate farm tour
  • Belastingen en servicekosten

Exclusief

  • Fooien
  • Drankjes





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.



E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203