Individuele Rondreis Panama 10 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Panama 10 dagen
Individuele Rondreis Panama 10 dagen
Bestemming: Rondreizen Panama - Rondreizen

Individuele Rondreis Panama 10 dagen




Dag 1 - Tocumen Airport - Panama City - Casco Antiguo

Welkom bij Panama!


Land in Panama City op de internationale luchthaven Tocumen. Voel, terwijl je landt, het levendige en levendige ritme van Latijns-Amerika! U wordt op de luchthaven begroet door een lid van ons team en naar uw hotel gebracht. Je hebt de rest van de dag om te ontspannen. Breng de avond door met herstellen van uw lange vlucht of ga erop uit en ontdek alle opwindende dingen die Panama te bieden heeft.


Dag 2 - Miraflores Water Locks - Panama City - Casco Antiguo

Bezoek het beroemde Panamakanaal


In de ochtend haalt uw chauffeur u op bij uw hotel. Breng de dag door met het verkennen van de stad en bekijk het beroemde Panamakanaal. Je eerste stop van de dag is in Panama La Vieja, de eerste hoofdstad van Panama totdat het werd vernietigd door de beroemde piraat, Henry Morgan. Vervolg uw tour terwijl u doorgaat om het Panamakanaal en de Miraflores-sluizen te bezoeken, een van de meest bekende bouwprojecten in de geschiedenis. Stop bij het bezoekerscentrum, dat informatie biedt over verschillende soorten schepen die het kanaal oversteken, evenals de geschiedenis en de mechanismen achter de sluizen. Ga daarna verder naar je laatste stop van de dag in Casco Antiguo, het Boheemse centrum van Panama City. Reis terug in de tijd terwijl je door de smalle straatjes loopt die zijn omzoomd met kleurrijke gebouwen richting de Plaza de Francia. Zorg ervoor dat je stopt bij de kathedraal en het Panamakanaal Museum.


Dag 3 - Panama City - Casco Antiguo

Geniet van de sfeer van Panama City


Word wakker met een heerlijk ontbijt in uw hotel. Breng vandaag de dag op uw gemak door terwijl u de beroemde hoofdstad van Panama verkent - en kies welke sites u het meest interesseren! Voor degenen die van de natuur houden, moet u zeker het Metropolitan Natural Park bezoeken, waar u een wandeling kunt maken en langs de paden tropische planten en dieren kunt ontdekken. Als je honger krijgt, ga dan naar de vismarkt. Vind allerlei smakelijke gerechten, waaronder verse rivierkreeft en tonijn die rechtstreeks uit de Caraïben komen. Loop door de oude wijk van Casco Viejo of pak een picknick en ga naar de boten kijken terwijl ze de Miraflores Locks doorkruisen. Een andere goede optie is een bezoek aan de nieuwe Biomuseo, ontworpen door de beroemde architect Frank Gehry. De dag is aan jou om te gebruiken zoals je wilt!

Dag 4 - Panama City - Gamboa

Ga naar Tropical Gamboa


Word wakker en geniet van uw ontbijt. Daarna spring je in je huurauto - het is op weg naar Gamboa. Vanwege de unieke ligging aan het Panamakanaal biedt Gamboa een geweldig uitzicht op het kanaal zelf en het meer van Gatun. Gamboa wordt begrensd door de rivier de Chagres en wordt omgeven door weelderige tropische vegetatie. Kom vroeg in de middag aan bij uw hotel en breng de rest van de dag door zoals u dat wilt.



Dag 5 - Gamboa

Kom in contact met de natuur


Breng de dag door met het verkennen van Gamboa en profiteer van de vele activiteiten die door het resort worden aangeboden. U bent vrij om te genieten van alle natuurlijke attracties in de omgeving. Maak een wandeling door de watervallen terwijl je de rijke en dichte flora en fauna observeert. Als je wilt, kun je ook een boottocht maken om het nabijgelegen kanaal en het meer van Gatun te verkennen, met een stop op Barro Colorado Island, waar je een wetenschappelijk laboratorium kunt bezoeken. Als u liever uw dag doorbrengt in de diverse cultuur van Panama, kunt u ervoor kiezen om de inheemse gemeenschap Embera te ontmoeten die in de buurt van de rivier de Chagres woont. Er is zoveel te ontdekken in Gamboa!


Dag 6 - Gamboa - The Anton Valley

Steek de Bridge of the Americas over


'S Ochtends wordt u wakker met een heerlijk ontbijt voordat u uw koffers inpakt en vertrekt vanuit uw hotel. Neem je voertuig en ga naar de provincie Coclé. Vanaf hier gaat u verder naar de Anton-vallei, die zich in het hart van een krater bevindt. Onderweg steekt u de beroemde Bridge of the Americas over, die het Panamakanaal overspant - en rijdt u van Noord- naar Zuid-Amerika! Kom op tijd bij uw hotel om te genieten van de rest van de avond.


Dag 7 - El Valle

Verken de Anton-vallei

Breng de dag door met het verkennen van de Anton-vallei en profiteer van de talloze activiteiten in de omgeving. Als je van dieren houdt, probeer dan paardrijden door de vallei. De Anton-vallei is een uitstekende plek voor vogelaars. Het resort biedt een aantal nachtwandelingen die kunnen worden geregeld. Je kunt er ook voor kiezen om een ​​wandeling te maken in het nevelwoud. Voor degenen die meer avontuurlijk zijn, probeer een wandeling naar La India Dormida - maar pas op - het is een zware! Een andere optie is om via zipline door de boomtoppen te cruisen, wat perfect is voor sensatiezoekers.


Dag 8 - Panama City - Bocas Del Toro - Isla Colón

Reis naar het Caribisch gebied


Vandaag gaat het om naar het strand gaan! Na het ontbijt begint uw rit terug naar Panama City. Wanneer je aankomt, ga je naar de luchthaven en neem je je vlucht naar Albrook Airport. Vanaf daar gaat het naar Bocas del Toro en Isla Colón. Kom aan in uw hotel en geniet van uw welverdiende rust.


Dag 9 - Bocas Del Toro - Isla Colón

Breng de dag door in een paradijselijk eiland


Je kunt geen genoeg krijgen van Isla Colón! Met zoveel geweldige activiteiten om uit te kiezen, weet je niet waar je moet beginnen. Ontspan op het strand van Playa del Drago, terwijl u geniet van de tropische zon en de Afro-Caribische sfeer van Bocas. Zet een snorkelmasker op of pak je duikuitrusting en kijk wat er onder het water is. Bij Playa de las Estrellas kun je op zoek gaan naar zeesterren en je ogen openhouden voor dolfijnen die het gebied vaak bezoeken. Andere activiteiten zijn onder meer sportvissen, surfen en andere watersporten. U kunt er ook voor kiezen om de Ngobe Bugle-inboorlingen van het eiland te ontmoeten. Zorg ervoor dat u elke seconde gebruikt in uw tropisch paradijs!


Dag 10 - Bocas Del Toro - Albrook Airport - Tocumen Airport

Zeg Panama gedag


Ga 's ochtends terug naar Albrook Airport, waar u uw vlucht naar Panama City haalt. Vanaf daar spring je aan boord van je internationale vlucht naar je verdere bestemming. Adiós Panama!



Individuele Rondreis Panama 10 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203