Individuele Rondreis Panama 10 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Panama 10 dagen
Individuele Rondreis Panama 10 dagen
Bestemming: Rondreizen Panama - Rondreizen

Individuele Rondreis Panama 10 dagen




Dag 1 - Tocumen Airport - Panama City

Welkom bij Panama!


Zeg hallo tegen het prachtige Panama City! Je komt aan op de internationale luchthaven van Tocumen waar je je chauffeur ontmoet die je naar je hotel brengt. Je moet ongeduldig zijn om in de stad rond te kijken? Waarom ga je niet op pad om wat eerste indrukken op te doen?


Dag 2 - Panama City - The Anton Valley

Vertrek naar de Anton-vallei


Sta op en schitter! 'S Morgens reis je met de auto naar de provincie Cocle, met name de Anton-vallei, genesteld in het hart van een uitgestorven krater. Ga op reis door de natuurlijke wonderen van de prachtige Anton-vallei! Onderweg zie je prachtige landschappen tussen weelderige velden en bossen.


Bij aankomst inchecken bij het hotel. Je hebt de rest van de dag vrij om te genieten van de attracties van de regio. Bewonder de flora en fauna, de aardige lokale bevolking - ze zullen je energiek maken.


Dag 3 - De Anton-vallei

Verken de verbazingwekkende Anton-vallei


Vandaag heeft u de hele dag de tijd om op uw gemak te genieten van de Anton-vallei en de verscheidenheid aan activiteiten in de omgeving. Je kunt te voet of te paard wandelen, op zoek gaan naar de perfecte Panama-hoed voor jou of het avontuur vanaf de boomtoppen proberen door langs de zip-line te glijden. Als je van vogels kijken houdt, zijn er tal van verbazingwekkende soorten die je hier kunt vinden. Bewonder gewoon de schoonheid van deze geweldige plek!



Dag 4 - The Anton Valley - Boquete Vertrek 's ochtends naar Boquete, gelegen in de provincie Chiriqui. Je neemt de Panamericana en geniet van de veranderende landschappen langs de weg. Je moet een kleine omweg maken in de provincie Veraguas, om de barokke kerk in het pittoreske dorpje San Francisco de la Montaña te bezoeken. Het is het beste voorbeeld van barokke kunst in het land en het interieur is uniek - een juweel van de barokke kunst.


Nadat je dit ongelooflijke stukje architectuur hebt bewonderd, vervolg je je reis naar Boquete, bekend om zijn bloemen en koffie.


Dag 5 - Boquete

Leer hoe koffie wordt gemaakt


Vandaag heb je de unieke kans om een ​​koffieplantage te bezoeken en meer te weten te komen over het hele proces van koffiezetten - van zaad tot kopje! Het bezoek bestaat uit een professionele uitleg van de behandeling van de plant en een kennismaking met de methoden van verbouwen, oogsten en branden van biologische koffie. Stap in de wereld van koffie, wie weet word jij een koffieliefhebber als je dat nog niet bent!


Dag 6 - Boquete

Verken Boquete en zijn omgeving


Je hebt een vrije dag om te genieten van het adembenemende Boquete en zijn omgeving. Gelegen op 1600 meter boven de zeespiegel en met een ideale temperatuur gedurende het hele jaar, zullen het dorp Boquete en zijn prachtige bergen, wegen bezaaid met bloemen, natuurliefhebbers verrukken. Boquete is een van de topbestemmingen van het land voor buitenliefhebbers, waar u tal van activiteiten kunt ondernemen, zoals wandelen in de nabijgelegen bergen, raften, vogels kijken of het bladerdak verkennen. Je kunt ook een kopje heerlijke koffie proberen en de lokale bevolking ontmoeten.


Dag 7 - Boquete - Almirante - Bocas Del Toro

Vertrek naar de Caribische archipel


Reis langs de Panamericana

Vandaag vertrek je naar de haven van Almirante, de poort naar de Caribische archipel. Onderweg kom je verschillende landschappen van Talamanca tegen aan de Caribische kust en zie je de huizen van Indianen Guayamies. Ga naar de haven van Almirante en ga aan boord van een gemotoriseerde boot richting Isla Colón. Isla Colon herbergt enkele van de beste stranden in de Bocas del Toro-archipel.


Dag 8 - Bocas Del Toro - Isla Colón

Veel plezier op de stranden van Isla Colon


Breng een vrije dag door zoals u wilt. Je kunt met je voeten in het water rusten, genieten van de Afro-Caribische sfeer van Bocas, het National Marine Park van Bastimentos verkennen, zwemmen tussen zeesterren, dolfijnen kijken, kleine rode kikkers zoeken of de Ngobe Bugle Natives ontmoeten. Je hebt zoveel mogelijkheden om er een leuke en ontspannende dag van te maken. Geniet van het kristalheldere water en het witte zand op de stranden!


Dag 9 - Bocas Del Toro - Isla Colón

Vrije dag in Bocas Del Toro


Sta op en schitter! Breng nog een geweldige dag door in Bocas Del Toro. Ga gewoon op de witte zandstranden liggen, terwijl je bruist onder de hete Panamese zon of probeer een aantal van de optionele activiteiten waar je gisteren geen tijd voor had. Laad uw batterijen op en revitaliseer uzelf.


Dag 10 - Bocas Del Toro - Albrook Airport - Tocumen Airport

Tot ziens, Panama!


Helaas is uw reis ten einde. Vandaag ga je terug naar Panama City vanwaar je je vlucht naar huis haalt. Je verlaat Panama met een glimlach op je gezicht en herinneringen aan de verbazingwekkende architectuur, keuken, koffie, natuur en stranden die je hebt gezien. Vergeet niet dat Panama altijd klaar staat om je terug te verwelkomen! Tot ziens!



Individuele Rondreis Panama 10 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203