Individuele Rondreis Panama 15 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Panama 15 dagen
Individuele Rondreis Panama 15 dagen
Bestemming: Rondreizen Panama - Rondreizen

Individuele Rondreis Panama 15 dagen




Dag 1

Aankomst in Panama City Bij aankomst haalt een van onze tour medewerkers u op van de luchthaven en brengt u naar uw stadshotel voor uw eerste nacht in Panama. Panama City is de hoofdstad en de grootste stad van het land. Het is de thuisbasis van een diverse mix van culturen en een enorme historische sector in de oude stad. Het levendige en levendige bank district daarentegen is zeer modern en wordt vaak vergeleken met Miami. Panama City is een spannende kennismaking met dit prachtige land.


Dag 2

Halve dagtour door Panama-stad en Miraflo 's Ochtends haalt uw gids u op bij uw hotel en neemt u mee op een privé rondleiding door de stad en de Miraflores-sluizen. Je ziet de enorme schepen door het kanaal varen en schepen worden in twee verschillende stappen 18 meter gehesen of verlaagd. Bezoek het museum en bezoekerscentrum in Miraflores, waar je alles te weten komt over de aanleg van het kanaal. Later reis je naar de Amador Causeway, een weg die drie eilanden in de Stille Oceaan verbindt en een prachtig uitzicht biedt op het kanaal en de skyline van Panama City. Ga verder naar de Casco Viejo, de koloniale wijk van de stad, om de mooie huizen en indrukwekkende kerken te bewonderen.


Dag 3

Embera Indians Village Vandaag neemt je gids je mee naar het noorden richting Lake Alajuela. Daar reis je per kano door de dichte jungle de Rio Chagres op. Maak dan een korte wandeling naar een prachtige waterval in het regenwoud. Geniet van dit tropische paradijs en zwem in het verfrissende zwembad onder de waterval. De volgende stop is het dorp van de Embera-indianen, een van de zeven inheemse stammen in Panama. Ze zullen je verwelkomen en laten zien hoe ze nog steeds leven. Na een traditionele lunch met vis en bakbananen zie je een traditionele dans en heb je de mogelijkheid om te winkelen voor handwerk.

Dag 4

Panama City naar El Valle Vandaag wordt uw huurauto, een Toyota Yaris Advance of soortgelijk, bij uw hotel afgeleverd. U kunt zelf bepalen hoe laat u de auto wilt ontvangen en na een korte uitleg over het rijden in Panama bent u vrij om het land zelf te verkennen. Rijd naar El Valle de Antón, ongeveer twee uur rijden, dat zich in het midden van een uitgedoofde vulkanische krater bevindt. Hier verblijft u twee nachten in het charmante familiepension Park Eden, dat wordt omgeven door weelderige groene tuinen.


Dag 5

El Valle Vandaag kunt u het El Valle-gebied verkennen dat wordt omgeven door de caldera van de voormalige vulkaan. Er zijn veel tour mogelijkheden, zoals wandelen, paardrijden, fietsen en vogels kijken en onderweg wordt u omringd door bloeiende planten die de hele tijd bloeien in dit 'eeuwige lente'-microklimaat. Vandaag kunt u ook baden in het natuurlijke thermale water, een ontspannend modderbad nemen, de rotstekeningen bekijken (grot foto's) en de geneugten proeven van het must-see gastronomische restaurant "Los Mandarinos".


Dag 6

El Valle naar Pedasi Een goede dag vandaag om in het zuidwesten te blijven hangen op het Azuero-schiereiland in de provincie Los Santos. Deze regio is het folkloristische hart van Panama. De lokale bevolking heeft een passie voor wat zij noemen "cultura tipica". Hier naaien ze het klederdracht - felgekleurde, meerlagige, gegolfde rokken - en maken ze de talloze gekleurde maskers van papier-maché die op festivals worden gedragen. Dit is een dor cowboy regio omzoomd door lege stranden in de Stille Oceaan. Verblijf twee nachten in het centrum van Pedasi, in de mooie koloniale stijl Casita Margarita.


Dag 7

Azuero-schiereiland Na al het reizen en opwinding is het vandaag voor u gratis om te relaxen op de stranden van het prachtige Azuero-schiereiland. Als je je echter nog steeds energiek voelt, kun je een optionele snorkeltour naar Isla Iguana boeken, een kajak maken en de mangrovemoerassen verkennen, of de verbazingwekkende aanblik van schildpadden op Isla Cañas bekijken.

Dag 8

Pedasi naar Las Lajas Verlaat de kust vandaag en ga over land via Tonosi en Macaracas naar Santiago, het bruisende commerciële centrum van de regio. Onderweg zie je de indrukwekkende, rijkelijk versierde kerk in San Francisco de La Montana voordat je verder gaat via Sona naar Santa Catalina, een klein vissersdorpje aan de Stille Oceaan. Het is de thuisbasis van zwarte zandstranden en ongelooflijke golven die surfers van over de hele wereld aantrekken. Het dorp is ook het dichtstbijzijnde toegangspunt tot Isla Coiba, wat letterlijk een tropisch paradijs is, met een overvloed aan wilde dieren om te spotten, jungle om te verkennen en zeeleven om mee te duiken of snorkelen.


Dag 9

Las Laja Vrije dag in Las Lajas. Ontspan op het strand of boek een optionele snorkel-, duik- of kajaktocht naar Coiba, probeer te surfen of volg yogalessen op het strand - de keuze is aan jou.


Dag 10

Las Lajas naar Boquete De reis van Santa Catalina naar David is een pittoreske reis met grazende paarden en vee, sprankelende rijstvelden, koffieplantages en talloze rivieren die van de centrale Cordillera naar de Stille Oceaan afdalen. Ga dan het nevelwoud in op de oostelijke hellingen van de Barú-vulkaan naar het groeiende bergdorp Boquete. Hier verblijft u twee nachten in de sfeervolle Finca Lerida, die wordt omgeven door een prachtige koffieplantage.


Dag 11

Boquete Een vrije dag vandaag om Boquete te verkennen. We raden een bezoek aan een van de hoogwaardige lokale koffieplantages aan om alles te leren over het proces van teelt tot vermaling. Er zijn tal van wandelingen, vogels kijken, wildwatervaren, zipline en warmwaterbronnen die veel lokale opwinding bieden, en er zijn een aantal buitengewone tuinen die open zijn voor het publiek.


Dag 12

Boquete naar Boca Chica Na het ontbijt bergafwaarts naar David. Zodra u David bereikt, volgt u de Panamerican Highway naar het oosten gedurende 45 minuten, ongeveer ziet u een klein bordje voor de ingang van Horconcitos, daarna moet u slechts 30 minuten rijden totdat u de stad Boca bereikt Chica. Volg de borden naar uw hotel. Boca Chica ligt vlakbij het Chiriqui Gulf National Park. Het park bevat veel afgelegen witte zandstranden. De beboste eilanden zijn de thuisbasis van brulapen, coyotes, ocelots, marges, wasberen, jaguarondis, miereneters en in de baaien en in de oceaan zijn er leerruggen en karetschildpadden, dolfijnen, walvissen en een grote verscheidenheid aan andere tropische, kleurrijke vissen. De rest van de dag staat u vrij ter beschikking.


Dag 13

Boca Chica & Chiriqui Gulf Islands Geniet van de vrije dag in uw hotel of neem contact op met uw hotel voor optionele excursies. Optionele excursies zijn lokaal beschikbaar om de archipel te verkennen (kosten niet inbegrepen in het pakket).


Dag 14

Isla Boca Brava naar David naar Panama City Vandaag reis je per boot naar Boca Chica en vervolgens over de weg naar David, waar je wordt afgezet op het vliegveld om de korte vlucht naar Panama City te halen. Bij aankomst in de stad zal een van onze reis vertegenwoordigers u ontmoeten en u naar uw stadshotel brengen. Geniet daarna van een laatste avond uit in deze levendige en levendige stad die vaak wordt vergeleken met Miami.


Dag 15

Einde van de tour Vandaag eindigt uw prachtige tour door Panama. Na het ontbijt is er misschien tijd voor wat last-minute boodschappen voor souvenirs of sightseeing voordat een van onze tour vertegenwoordigers u ophaalt bij uw hotel en u naar de luchthaven brengt voor uw verdere vlucht of om uw reis naar huis te beginnen.



Individuele Rondreis Panama 15 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203