Individuele Rondreis Panama 15 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Panama 15 dagen
Individuele Rondreis Panama 15 dagen
Bestemming: Rondreizen Panama - Rondreizen

Individuele Rondreis Panama 15 dagen




Dag 1

Deze voorbeeldroute begint met de aankomst op de internationale luchthaven van Tocumen. Onze chauffeur wacht op u voor uw transfer naar hotel Bristol. De komende 2 nachten verblijft u hier in een ontspannen sfeer.


Dag 2

Vandaag is een vrije dag om Panama City te verkennen, een zeer diverse plek om te verkennen. Natuurlijk moet je het Panamakanaal bezoeken in het bezoekerscentrum van Miraflores, maar er is zoveel meer. Slenter door het koloniale deel van San Felipe, loop naar de top van Cerro Ancon voor het beste uitzicht over de stad terwijl je apen, luiaards, agouti's, toekans en veel andere tropische vogels in het centrum van Panama kunt spotten. Bezoek het ´Parque Metropolitano´ voor wat mooie wandelingen in het tropische bos, ga lunchen of dineren in het ´Calzado de Amador´, waar je niet mag vergeten om een ​​bezoek te brengen aan het Bio museum of bezoek de ruïnes van Panama la Vieja, waar Panama werd voor het eerst gesticht voordat het werd vernietigd door piraten.


U kunt dit alleen doen of we kunnen een privé rondleiding door de stad regelen.


Dag 3

Deze dag ga je naar El Valle de Anton, dat volledig in een oude vulkaankrater ligt. Na het ontbijt brengt onze chauffeur u van uw hotel naar het autoverhuurbedrijf, waar u uw huurauto ontvangt.


Vanuit Panama City is het een kleine 2 uur rijden naar El Valle de Anton waar je 2 nachten verblijft in de gezellige Park Eden B&B.


De komende dagen kunt u mooie wandelingen maken, paardrijden of een tokkelbaan maken. Daarnaast staat El Valle de Anton ook bekend om zijn 'vierkante bomen' en zijn 'gouden kikker'


Dag 4 Vrije dag om El Valle de Anton te verkennen.

Dag 5

Vandaag verlaat u El Valle de Anton en gaat u naar Pedasi op het Azuero-schiereiland. Het Azuero-schiereiland is het culturele hart van Panama en het lijkt alsof de tijd hier heeft stilgestaan. Het tempo is ontspannen, waardoor het een geweldige plek is om je batterijen op te laden. De komende 2 nachten hebben we een tweepersoonskamer voor u gereserveerd in het boetiek hotel Casa de Campo Pedasi.

Vanaf hier kunt u Iguana eiland bezoeken, duiken, (kite) surfen of een schildpad excursie boeken of in het seizoen walvissen spotten. We kunnen ook een hele leuke culturele excursie voor je boeken, vraag ons naar deze mogelijkheid.


Dag 6 Vrije dag om Pedasi te verkennen

Dag 7 De volgende bestemming is Boca Chica, dat is ongeveer 5 uur rijden. Hier boeken we een kamer in het Seagull cove boutique hotel. De accommodatie heeft een prachtig uitzicht over de Golf van Chiriqui met zijn vele kleine eilandjes net voor de kust. Het zal een genoegen zijn om hier de komende 2 nachten te blijven.

Dag 8 Vrije dag om de Golf van Chiriquí te verkennen. Het hotel biedt leuke (boot) excursies naar prachtige kleine eilanden. Wat dacht je van een picknick op een privé-eiland met gouden stranden en palmbomen die je omringen.

Dag 9 Vandaag gaat u van de Boca Chica naar het bergstadje Cerro Punta, op een hoogte van ongeveer 2000 meter boven zeeniveau. Cerro Punta ligt aan de voet van de Volcan Baru en het nationale park Amistad. Voor de komende 2 nachten reserveren we hier een mooie kamer. Het hotel is prachtig gelegen midden in de natuur. Ongeveer 220 verschillende vogelsoorten zijn hier te vinden, waaronder de Schitterende Quetzal, de heilige vogel van de Maya's.

Dag 10 Vrije dag om de omgeving te verkennen. Je kunt de enige vulkaan in Panama beklimmen, paardrijden, het Amistad National Park bezoeken (het enige nationale park dat zowel in Panama als Costa Rica ligt en daarom de speciale naam ‘Vriendschapspark’ heeft), leer daar alles is om koffie te leren kennen tijdens een koffie-excursie of om lekker te wandelen in de buurt van het hotel.

Dag 11

Na het ontbijt rijdt u naar de luchthaven van Malek in David waar u uw huurauto inlevert. Hierna brengt onze chauffeur je naar het kleine havenstadje Almirante vanwaar je met de lokale (speed) boot naar Isla Colon gaat. Het is een heel mooie reis van David naar Almirante. Het voert je door het heuvelachtige platteland waar je veel inheemse Ngobe Bugle-gemeenschappen zult zien en je zult ook de 'continentale kloof' passeren.


Wanneer u de Bocas del Toro-archipel heeft bereikt, voelt u een geheel andere sfeer die bij de Caraïben hoort. We hebben je hier 3 nachten geboekt in het Gran hotel Bahia hotel.

Dag 12 + 13

Tegenwoordig kun je de archipel op eigen gelegenheid verkennen. Een goede manier om dit te doen is door een boottocht te maken waarbij je dolfijnen probeert te spotten in Dolphin Bay, het mangrovebos bezoekt, gaat snorkelen om de spectaculaire onderwaterwereld te ontdekken en een bezoek brengt aan Red Frog Beach, genoemd naar het kleine vergiftigde strand. dart kikker.


Het is ook erg leuk om een ​​fiets te huren en het hoofdeiland, Colon Island, te verkennen. Je wordt beloond met een aantal geweldige stranden zoals Sea Star Beach, Bluff Beach en Punch Beach. Surfen en duiken worden ook veel beoefend op Bocas del Toro of u kunt ontspannen met een tropische cocktail en genieten van wat Calypso-muziek.

Dag 14 We boeken voor u de middagvlucht van Bocas del Toro naar Panama stad. Na een vlucht van een uur arriveert u in de stad Panama, waar onze chauffeur op u wacht om u naar uw hotel in Bristol te brengen voor uw laatste nacht in Panama City

Dag 15 Deze voorbeeld route eindigt met een privétransfer van het hotel Bristol naar de internationale luchthaven Tocumen.



Individuele Rondreis Panama 15 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203