Individuele Rondreis Panama 9 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Panama 9 dagen
Individuele Rondreis Panama 9 dagen
Bestemming: Rondreizen Panama - Rondreizen

Individuele Rondreis Panama 9 dagen




dag 1

Welkom bij Panama!

dag 2

El Valle de Anton

Uw huurauto en een kaart worden 's ochtends bij uw hotel afgeleverd. Je roadtrip begint in westelijke richting en steekt het Panamakanaal over de Americas-brug over naar de Pacifische kust, waar je een weg opgaat die je omhoog leidt in de bergen naar de inactieve vulkaan krater van El Valle, beroemd om zijn watervallen, verjongend klimaat en hete bronnen. (B)

dag 3

Afgelegen Villa Tavida

Je roadtrip gaat verder met een mooie rit over een winderige bergweg naar de Posada Cerro La Vieja, beroemd om zijn indrukwekkende pieken en karstformaties. Je verblijft in de afgelegen berghut van Villa Tavida, gelegen in een pittoresk privé natuurgebied met een indrukwekkende waterval. (B)

dag 4

Playa Venao

Ga de berg af en ga verder naar het droge Azuero-schiereiland met zijn typische landschappen en culturele charme, beroemd om zijn historische steden, lekker eten en talloze festivals. Rijd over winderige wegen naar het zuiden in de richting van het strand stadje Playa Venao, bekend bij surfers vanwege de gestage golven. (B)

dag 5

Chitre

Rijd terug naar het noorden van het schiereiland door de bergachtige gebieden van Azuero, langs traditionele dorpen en schilderachtige berg panorama's. Bij aankomst in Chitre, check in Cubita Boutique Resort & Spa, een project dat vastbesloten is om de wortels, het erfgoed en de tradities van het Azuero-schiereiland te redden en te behouden. (B)

dag 6-7

Golf van Chiriqui

Vervolg je Panama-reis op de Pan-American Highway naar de stad Boca Chica in de provincie Chiriqui, naar je huis voor de komende dagen, een intiem en luxueus boetiekhotel. Verken de omgeving, de Golf van Chiriqui National Marine Park heeft voor elk wat wils. (B)

dag 8

Keer terug naar Panama City

Rijd naar de stad David, waar u uw auto inlevert en met een binnenlandse vlucht teruggaat naar Panama City. (B)

dag 9

Vertrek

Let op: Neem voor meer informatie contact met ons op! Dit programma kan op maat worden gemaakt voor uw behoeften en interesses. Surflessen en verhuur van surfplanken kunnen voor u worden georganiseerd en dagen kunnen op elke bestemming worden toegevoegd.



Individuele Rondreis Panama 9 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203