Rondreis All inclusive Beach Retreat Playa Blanca
Bestemming: Rondreizen Panama - Rondreizen

Rondreis All inclusive Beach Retreat Playa Blanca


All-inclusive Beach Retreat Playa Blanca

5 dagen / 4 nachten

Als u wat ontspanning nodig heeft en gewoon een paar dagen op het strand wil doorbrengen, verwen uzelf dan met dit pakket. Na een nacht in Panama City en een fascinerende rondleiding door de historische delen van de stad, krijgt u alle tijd om te genieten van uw all-inclusive beach resort. Het pakket is ook goed e gebruiken als uitbreiding van een actievere route door Panama.

Programma

Dag 1 - Aankomst in Panama City

Bij aankomst op de luchthaven in Panama wordt u opgewacht door onze vertegenwoordiger en deze brengt u naar het hotel. Panama City is de hoofdstad van het land. Het is ook de thuishaven van een gevarieerde mix van cultuur en historie in de oude stad. De levendige en bruisende financiele wijk aan de andere kant is zeer modern en wordt vaak vergeleken met Miami. Panama City is een spannende locatie. U zal zeker genieten tijdens uw bezoek aan dit prachtige land.

Overnachting in het Country Inn & Suites Hotel Panama Canal, Standaard kamer, inclusief ontbijt.

Dag 2 - Panama City Tour - Transfer to Playa Blanca

In de ochtend zal uw gids u ophalen bij uw hotel en neemt u mee met een prive-tour naar Panama City en de Miraflores Locks. De tour begint met een rit van 30 minuten naar Miraflores om de enorme schepen die in het panamakanaal liggen te zien. Dit doen we tijdens het drukste moment, van 09.00 uur tot 11.00 uur, zodat u de vele schepen 16 meter naar boven of beneden kunt zien gaan in de sluizen. U kunt hier genieten van het uitzicht boven op de sluizen, vanaf een mooi beschut terras en luisteren naar de uitleg van de gids. Om dit bijzondere bezoek te eindigen gaat u naar het museum en het bezoekerscentrum in Miraflores, welke u een goed idee geeft over de bouw van het kanaal. U zult ook veel leren over de geschiedenis van het kanaal en de betekenis hiervan voor Panama, alsmede op de huidige uitbreiding van het project. Na het bezoek aan het kanaal gaat u met de gids door naar de Amador Causeway, een weg die drie eilanden in de stille oceaan met elkaar verbindt en een prachtig uitzicht biedt over gracht aan de ene kant en de skyline van Panama City aan de andere kant. Hierna gaat de tour verder naar de Casco Viejo. Dit is een koloniale wijk in Panama City. In Casco Viejo voelt het of u terug gaat in de tijd door de mooie koloniale huizen, de smalle wegen en de indrukwekkende kerken. Tijdens een bezoek aan het hoogtepunt van deze koloniale plaats, de kathedraal, het goeden altaar, de Franse Plaze en de Huertas Passway, zult u zeker een goed idee krijgen van de lange en interessante geschiedenis van Panama. Na de rondleiding door de stad zult u naar het Playa Blanca Beach Resort worden gebracht. Dit is ongeveer 2 uur ten westen van Panama City.

Overnachting in Playa Blanca Hotel & Resort, Standaard Kamer, All-inclusive

Dag 3-4 - Vrije Dagen In Het Playa Blanca Resort

Deze dagen kunt u vrij genieten van de vele faciliteiten van Playa Blanca Resort. Neem deel aan een van de vele activiteiten van het hotel of ontspan een dag aan het prachtige Pacific Beach.

Overnachting in Playa Blanca Hotel & Resort, Standaard kamer, All-inclusive

Dag 5 - Terugreis

Na het ontbijt zal u naar het vliegveld worden gebracht voor een internationale vlucht terug naar Nederland.

Inbegrepen

  • Verwelkoming op de luchthaven
  • 1 Nacht bij Country Inn & Suites Amador, Standaard Kamer
  • 3 Nachten in Playa Blanca Resort, Standaard kamer
  • Panama City & Miraflores Locks Tour
  • Transfers
  • Alle belastingen en servicekosten

Niet inbegrepen

  • Toeristenkaart
  • Optionele tours
  • Maaltijden niet genoemd
  • Al het extras in de hotels
  • Fooien





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.



E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203