Rondreis Romantiek en anvontuur
Bestemming: Rondreizen Panama - Rondreizen

Rondreis Romantiek en anvontuur


Romantiek en avontuur in Panama

8 dagen / 7 nachten

Panama is een geweldige plek om te bezoeken, vooral als u opzoek bent naar een unieke vakantie waarin u de beste tropische gebieden bezoekt. Waaronder: bergen in een bedekt weelderig gebied, turqoise wateren en prachtige stranden. Dit is het perfecte gebied om op een romantische avontuurlijke trip te gaan.

Dag 1 Aankomst in Panama - Anton Valley

Na uw aankomst in Panama wordt u opgewacht door onze vertegenwoordiger en naar uw hotel gebracht. De Anton Valley is bekend om zijn markten met ambachtelijk handwerk, vers fruit, verse groenten en om de prachtige inheemse planten zoals orchideeen. De Anton Valley is ontstaan door een uitgestorven vulkaankrater. De pittoreske stadjes met kleine en comfortabele Boutique hotels of Bed en Breakfast kenmerken de Anton Valley. Het lente-klimaat maakt de Anton Valley tot een uitstekend zomer resort. Naast dat Anton Valley een grote hotspot is voor vogelspotters, biedt de Anton Valley fascinerende wandel mogelijkheden. Zoals een zip line tour door de wolken en regenbossen of landschappelijke ritten op een paard.

Overnachting in het Los Mandarinos. Kamer met terras of tuinzicht, inclusief ontbijt.

Dag 2 Wandeltocht Anton Valley

Deze gecombineerde tour laat u het beste zien van de Anton Valley. De prachtige waterval Chotto Macho, de oude rotstekeningen, de vlindertuin Thermal water wells, de beroemde ambachtelijke handwerken, fruit markten en de dierentuin El Nispero.

Overnachting in het Los Mandarinos. kamer met terras of tuinzicht, inclusief ontbijt.

Dag 3 India Dormida

Deze tocht brengt u naar de India Dormida (Het slapende Indische meisje), een eeuwen oude indrukwekkende berg, waarbij u vanaf een afstand het silhouet van een slapend meisje kunt waarnemen. De tocht biedt een prachtig uitzicht over de Anton Valley en de Stille Oceaan. Bergafwaarts zult u een aantal watervallen passeren, aan het eind passeert u de rotstekeningen.

Overnachting in het Los Mandarinos. kamer met terras en tuinzicht, inclusief ontbijt.

Dag 4 Panama city

Uw gids zal u ophalen bij uw hotel in de Anton Valley en brengt u terug naar de stad waar u een kort bezoek zult brengen aan de stad zelf en aan de Miraflores locks. U begint de tour met een half uur durende autorit naar de Miraflores om te zien hoe de grote schepen het Panamakanaal passeren. De drukste tijden zijn van 09:00 tot 10:00 s ochtends en van 14:00 tot 17:00. Rond deze tijden zult u kunnen zien hoeveel schepen 16 meter opgehoogd of verlaagd worden. Vanaf dit punt heeft u een uitzicht over de sluizen vanaf een beschut terras en kunt u luisteren naar de toelichtingen van de gids. Om uw bezoek aan het Panamakanaal compleet te maken bezoekt u het museum en bezoekerscentrum op Miraflores, dit geeft u een beeld van de bouw van het kanaal. Een bouwkundig meesterwerk. U zult ook veel leren over de betekenis, geschiendenis, de gehele wereldhandel en over het huidige uibreidings project. Na het bezoek aan het kanaal zult u de tocht verder voortzetten met uw gids naar het Amador Causeway, een weg die drie eilanden in de Stille Oceaan met elkaar verbindt. Vanaf deze weg heeft u aan de ene kant een prachtig uitzicht over het kanaal en aan de andere kant over de skyline van Panama City. De tour zal zich voortzetten naar de Casco Viejo, de kloniale wijk van Panama city. In Casco Viejo voelt het of u terug in de tijd gaat, als u de mooie koloniale huizen, de smalle wegen en de indrukkende kerken bewondert. U zult een goed beeld krijgen over de geschiedenis van Panama als u door de belangrijkste atracties van dit gedeelte rijdt of loopt.

Overnachting in het Bristol Panama, Deluxe kamer, inclusief ontbijt.

Dag 5 Pearl Islands

U wordt vervoerd naar het plaatselijke vliegveld waar u een vlucht zult nemen van 20 minuten naar het Prestine San Jose Island. Dit is een deel van de parel eilanden Archipel. Een vertegenwoordiger van het hotel zal u ophalen van de landingsbaan en brengt u naar uw afgezonderde luxe resort, maar een paar stappen verwijderd van de witte zandstranden. Vanaf uw ruime balkon of vanaf het restaurant kunt u van het prachtige zeezicht genieten. De pearl Islands zijn een Archipel in het midden van de Golf van Panama die maar 90 kilometer verwijderd zijn van Panama city. Een overvloedige hoeveelheid van witte, zwarte en gouden stranden samen met baaien omringen de groene eilanden die tussen de gematigde en kalme Turquoise wateren van de Stille Oceaan liggen. Veel zoetwater rivieren stromen in de zee, waardoor een voedselbron wordt gecreeerd voor verschillende soorten vissen. Dit biedt uitstekende mogelijkheden voor opwindende kustvisserijen. Het vissen maakt de Archipel tot een paradijs voor vissersmannen. Ook zijn er op het land grote populaties van verschillende dieren, waaronder van wilde zwijnen, herten, leguanen, papegaaien en grote duiven. Er zijn tevens ook ongeveer 100 andere soorten vogels op de eilanden. Voor de Colombiaanse tijden, werden de parel eilanden geregeerd door een indische koning, die als hoofdberoep het opduiken van parels had. Toen werden parels gebruikt als decoratie en om te handelen.

Overnachting in het Hacienda del Mar Toucan. Suite of Cabin kamer, inclusief ontbijt.

Dag 6 Snorkeltour

Ontdek het San Jose eiland het best door uw norkeluitrusting mee te nemen. U zult ontdekken dat het San Jose eiland onder water net zo mooi is als boven water.

Overnachting in het Hacienda del Mar Toucan, Suite of Cabin kamer, inclusief ontbijt.

Dag 7 Vrije dag op het Pearl Island

Vandaag kunt u uw tijd vrij besteden in het Hacienda del Mar hotel. U kunt heerlijk relaxen op het strand of kiezen van een fascinerende tours over het San Jose eiland, die worden aangeboden door het resort.

Overnachting in het Hacienda del Mar Toucan. Suite of Cabin kamer, inclusief ontbijt.

Dag 8 Amsterdam

In de ochtend zult u vertrekken om weer terug keren naar Amsterdam.

Inclusief

  • 3 Nachten Los Mandarinos,suprerior room-logies ontbijt
  • 3 Nachten Hacienda del Mar,Toucan Suite-logies onbijt
  • Tours en transfers volgens het progamma
  • Lokale vluchten volgens progamma
  • Alle belastingen en service kosten

Exclusief

  • Optionele excursie
  • Fooien
  • Maaltijden buiten het progamma





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.



E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203