Vogels spotten in Boquete
Bestemming: Rondreizen Panama - Rondreizen

Vogels spotten in Boquete


Vogels spotten in Boquete

5 dagen / 4 nachten

Deze reis is gemaakt voor natuur en vogel liefhebbers. De kleine hotels in Panama city en Boquete liggen net buiten het centrum, omringt door veel bos en natuur. U heeft de mogelijkheid om vogels en andere dieren direct vanaf uw balkon te spotten.

Programma

Dag 1 Aankomst in Panama city

Bij aankomst op de luchthaven in Panama wordt u opgewacht door onze vertegenwoordiger en brengt u naar het hotel. Panama City is de hoofdstad van het land. Het is ook de thuishaven van een gevarieerde mix van cultuur en historie in de oude stad. De levendige en bruisende financiele wijk aan de andere kant is zeer modern en wordt vaak vergeleken met Miami. Panama City is een spannende locatie. U zal zeker genieten tijdens uw bezoek aan dit prachtige land.

Overnachting in Toscanna Inn, Standaard kamer, inclusief ontbijt.

Dag 2 Bezoek aan Metropolitan

S ochtends vroeg bezoekt u het Nationale Metroplitano park, en zult u het regenwoud ervaren vanuit de hoge Canopy Crane. Later die ochtend kunt u genieten van een tour naar de Miraflores sluizen van het Panamakanaal. Bij deze prachtige sluizen ziet u enorme schepen 16 meter stijgen of dalen om hun Panamakanaal transport voort te zetten. Bij het bezoekerscentrum krijgt u informatie over de geschiedenis, de bouw en de toekomst van dit meesterwerk van techniek.

In de middag wordt u opgehaald bij uw hotel en naar het vliegveld gebracht voor een vlucht van 50 minuten naar David. Bij uw aankomst maakt u een heerlijke rit naar het bergdorpje van Boquete, waar u incheckt in uw hotel voor twee nachten in de heerlijke Finca Lerida Lodge.

Overnachting op de Finca Lerida Coffee plantage & Boutique hotel, Deluxe kamer, inclusief ontbijt.

Dag 3 Zoektocht naar de Quatzal

Vandaag gaat u op zoek naar de indrukwekkende Quatzal, dit is een van Centraal Amerikas mooiste en zeldzaamste vogels. Op een sterke 4x4 voertuig en lopend zult u met uw gids de geweldige padden bewandelen tussen Cerro Punta en Boquete. Deze regio staat bekend om de grote kans van het spotten van de Quatzal. Vooral tussen de maanden januari en mei kan deze geweldige en kleurrijke vogel gezien worden langs het pad. U zult tijdens de tour een lunch krijgen. Let op u heeft een goede conditie nodig voor deze activiteit.

Overnachting op de Finca Lerida Coffee plantage & Boutique hotel, Deluxe kamer, inclusief ontbijt.

Dag 4 Vogelspotten In Fica Lerida

S ochtends zult u vogels gaan spotten in een prive landgoed van Finca. Hier zijn verschillende soorten vogels te spotten zoals: Resplendent Quatzal, de gekleurde Trogon, de oranje gebuikte Trogon Bell vogels, de donkere pewee, de zilvernek tanager, de gevleugelde parkiet, de zwarte guan, de paarse saberwing, de gestreepte humingvogel, de witte staart vogel emerald en nog veel meer. Een hartige lunch in het restaurant van het hotel is inclusief.

Overnachting in het Toscana inn hotel, standaard kamer, inclusief ontbijt.

Dag 5 Terugvlucht

Na het ontbijt zult u naar het Tocumen vliegveld gebracht worden voor uw terugvlucht.

Inclusief

  • 2overnachtingen in het Toscana Inn hotel
  • 2 overnachtingen in het Finca lerida hotel
  • Tours en transfers volgens het progamma
  • Alle beslastingen en service kosten

Exclusief

  • Vliegveld belasting
  • Toeristenkaart
  • Optionele excursies
  • Fooien





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.



E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203