10 daagse Individuele Rondreis Paraguay Afbeelding 10 daagse Individuele Rondreis Paraguay
10 daagse Individuele Rondreis Paraguay
Bestemming: Rondreizen Paraguay - Rondreizen Paraguay

10 daagse Individuele Rondreis Paraguay




Dag 1: Aankomst

Aankomst in Asuncion - uw gids verwelkomt u op de luchthaven.

Wissel veilig geld uit in het winkelcentrum.

Aankomst in het hotel.

Geniet van de voorzieningen in uw hotel of verken de omgeving op eigen gelegenheid.


Dag 2: Asunción City Tour

Centrum - De bezienswaardigheden en attracties in Asunción bieden een fascinerende kijk op de geschiedenis en cultuur van Paraguay. Downtown Asunción vertoont een samensmelting van tegenstellingen: moderne en koloniale architectuur, Spaanse en Guaraní-talen, bruisende handel en tal van plekken om te zitten, te ontspannen en mensen te kijken.


  • Het huis van onafhankelijkheid
  • Casa Viola
  • De kathedraal van Asunción
  • Museo del Cabildo
  • Het regeringspaleis
  • Het treinstation
  • Mausoleum van de National Heroes
  • Calle Palma rs
  • La Recova handwerkermarkt
  • La Costanera, baai van Asunción
  • Het nieuwe stadscentrum

Het nieuwe stadscentrum heeft de nieuwste en modernste winkelcentra, het World Trade Center en een van de best samengestelde kunstmusea in Paraguay


Dag 3: Circuito de Oro Artisan Tour

Populaire kunst is een van de belangrijkste uitingen van cultuur in Paraguay. Ervaar de unieke ervaring om de huizen en werkplaatsen van ambachtslieden te bezoeken die door de generaties heen volkskunst tradities hebben behouden.

Deze dagtour brengt je naar plaatsen die je in geen enkele gids zult vinden - naar de huizen en werkplaatsen van lokale ambachtslieden die de volkskunst tradities hebben behouden die hun moeders en grootmoeders aan hen hebben doorgegeven. Je leert over de historische context van het vaartuig, evenals de eenvoudige (low-tech), maar toch geavanceerde technieken die worden gebruikt om deze iconische Paraguayaanse ambachten te creëren. Reizigers vinden het een hoogtepunt van hun reis om uitgenodigd te worden in een lokaal Paraguayaans huis en persoonlijke interactie te hebben met de ambachtslieden en hun familieleden.

Je bezoekt ook culturele centra, winkels en galerijen die een perspectief bieden op de volledige breedte van stijlen die Paraguayaanse kunst en populaire ambachten omvatten.


Itá - bekend om zijn traditie van keramische kunst.

Itaguá - genaamd "Stad van de Ñandutí".

Areguá - bekend om zijn vervaardigde aardewerk, straatmarkt en galerijen, was ooit een stad waar rijke families uit Asunción hun zomerhuizen hadden in de buurt van het Ypacarai-meer.


Dag 4: Historische dorpen

De koloniale geschiedenis van Paraguay was er een van algemene rust, onderbroken door turbulente politieke gebeurtenissen.

Het inheemse Guaraní-volk woonde al minstens een millennium in Paraguay voordat de Spanjaarden in de 16e eeuw arriveerden en in 1580 begonnen de Franciscanen met reducties om het christendom bij de inboorlingen te introduceren.

De jezuïeten stichtten hun eerste reductie van San Ignacio Guazú in 1609. De jezuïeten vestigden ongeveer 20 reducciones in de hele regio; de verlagingen beschermden de inboorlingen tegen slavenhandelaren, sponsorden orkesten en verdeelden de winsten van de Guarani-arbeid terug aan de arbeiders. Als resultaat van hun succes werden de jezuïeten in 1767 door de Spaanse kroon verdreven.

Na de onafhankelijkheid van Spanje in 1811 werd Paraguay geregeerd door een reeks dictators. De eerste dictator van Paraguay, Dr. José Gaspar Rodríguez de Francia, in de volksmond bekend als El Supremo, werd geboren in Yaguaron; hij diende bijna 30 jaar (1811-1840) en bouwde een sterke, welvarende, veilige natie op.


Bezoek:

Yaguaron - gesticht in 1585 als een Franciscaanse missie, de Iglesia de San Buenaventura-kerk die nu een van de mooiste en meest waardevolle voorbeelden is van Franciscaanse constructie en kunst in Paraguay. Het Francia-museum, gevestigd in het 18e-eeuwse huis van de vader van Francia, toont een verscheidenheid aan artefacten uit het leven van de eerste dictator van Paraguay.

San Miguel - zijn reputatie eer aan als de "wolhoofdstad van Paraguay", ambachtslieden blijven met de hand spinnen en met de hand geweven wollen kleding en dekens.

San Ignacio Guazu - beschouwd als "hoofdstad van de Spaans-Guaraní-barok", heeft het Jezuïeten Kunstmuseum een ​​indrukwekkende weergave van heiligenbeelden en documenten van de eerste jezuïeten missie in Paraguay.

Santa María - een heerlijk dorp in het hart van het Paraguayaanse platteland.


B, L, D


Dag 5: Santa Maria de Fe

Santa María is een prachtig dorp in het hart van het platteland van Paraguay - ooit, waarschijnlijk het mooiste van alle voormalige Guaraní-reducties, tegenwoordig is het een zeer arm dorp met enorme werkloosheid, waar de dorpelingen moeite hebben om de kost te verdienen. Ze zijn erg blij om bezoekers te ontvangen en bieden uitstekende wandeltochten door hun gemeenschap.


Museumtour

Rondleiding door het jezuïeten museum in een originele casa de indios ("huis van indianen") die prachtig is gerestaureerd en zo'n 50 gebeeldhouwde houten beelden van heiligen en heilige figuren huisvest.


Dorp en Plaza Tour

Rondleiding door het plein en het dorp, inclusief de wooncoöperatie, de kleine Calvarieberg en de historische bron van Ykuateja. Je hebt misschien ook de mogelijkheid om een ​​tuin met geneeskrachtige kruiden te bezoeken en te zien hoe de planten worden gedistilleerd en / of gedroogd om te resulteren in natuurlijke remedies tegen veel voorkomende kwalen. Ervan uitgaande dat ze honger hebben, krijgt u ook de gelegenheid om de wilde apen te voeren die in de bomen op het centrale plein leven.

Optioneel: reis door het dorp op een traditionele ossenkar.

'S Middags kunnen we op weg naar Bella Vista een van de volgende bezoeken, afhankelijk van de voorkeuren van de groep:

Carmen del Parana heeft een prachtig strand met mooi ondiep water en een prachtig uitzicht op het meer, gecreëerd door de Yacyretá-dam.

De Jesus de Tavarangue-ruïnes; de kerk zou een van de grootste kerken van die tijd zijn geweest, maar werd nooit voltooid omdat de jezuïeten in 1767 werden verdreven


Dag 6: Jesuit Ruins & Yerba Tours

Bezoek de jezuïetenruïnes

De jezuïetenmissies van La Santísima Trinidad de Paraná en Jesús de Tavarangue werden in 1993 door de UNESCO tot werelderfgoed verklaard. De jezuïetenmissionarissen in Paraguay leerden de Guarani-taal en er zijn voorbeelden van crossculturele architectuur op de locaties, waar de dominante Europese stijlen nemen iets van een Guarani-smaak aan.

Santísima Trinidad del Paraná heeft de grootste gebouwde tempel onder alle jezuïetenmissies en bijna 4.000 Indiërs woonden bij de missie. De ruïnes van Trinidad zijn een van de best bewaarde in Paraguay.

Yerba Mate Tour

U zult inmiddels begrijpen hoe belangrijk yerba mate en terere zijn voor de mensen van Paraguay! Bezoek een verba mate plantage- en verpakking fabriek en leer hoe deze traditionele Paraguayaanse thee wordt gedroogd, gekruid en verpakt om een ​​hoogwaardig theeproduct te bieden dat voldoet aan de verschillende smaken van de yerba en terere drinkers.

Reis naar Puerto Iguassu, Argentinië


Dag 7: Iguazu Falls

De hele dag doorgebracht met het zelfstandig verkennen van Iguazu Falls. (Park uren 8: 00-6: 00)

Lunch op eigen gelegenheid (niet inbegrepen) voor keuze en flexibiliteit.

De Paseo Garganta del Diablo is een pad van een kilometer lang dat de bezoeker rechtstreeks over de watervallen van de Duivelskeel brengt, een waterval van 70 meter waar verschillende takken van de Iguazu-rivier samenkomen en een gewelddadige waterval veroorzaken. Het pad over de rivier en het balkon aan de rand van de cascade bieden een once-in-a-lifetime ervaring.

De Upper Circuit-wandeling loopt over een pad van 1200 meter - met lage moeilijkheidsgraad en zonder trappen - dat diep de jungle in gaat. Geniet van een adembenemend uitzicht op de watervallen. Je krijgt veel dichterbij op de verschillende observatiepunten en meer panoramische bezienswaardigheden aan het einde van het pad.

Het Lower Circuit gaat helemaal naar beneden tot aan de rivier (veel trappen!), Waar de boot oversteekt naar San Martin Island, dat een prachtig bottom-up uitzicht op de watervallen biedt.


Optioneel (aanbevolen)

The Great Adventure brengt je per boot naar de voet van de watervallen - een werkelijk geweldige ervaring. Bekijk de watervallen vanuit elke hoek - zelfs van onder de watervallen!


Dag 8: Puerto Iguassu

Vrije ochtend en zelfstandig verkennen.

Activiteiten die u kunt kiezen (optioneel, entreegelden niet inbegrepen):


Vrije tijd ontspannen bij het zwembad van het hotel

Keer terug naar Iguazu Falls (bewaar je ticket van de vorige dag 50% korting op de toegang)

Verken de stad Puerto Iguassu en de vele winkels

Tour Güirá Oga Wild Animal Refuge & Rehabilitation

GüiráOga ("Huis van de vogels" in de inheemse Guarani-taal) Toeristen worden naar een door een tractor getrokken aanhangwagen geleid die hen naar de jungle leidt waar de dieren worden gehouden. Gidsen zijn tweetalig en bieden informatie over de vogels en dieren die ze verzorgen totdat ze weer in het wild kunnen worden teruggebracht.

Engelse tour om 10:00 uur (1,5 uur) $ 150 peso's

Lunch in Puerto Iguassu en vertrek vervolgens naar Paraguay.


Dag 9: Circuito de Oro: populaire cultuur

Verken verschillende aspecten van de geschiedenis, tradities en folklore van Paraguay, waaronder het mythologische museum, de basiliek in Caacupe, populaire ambachten en de populairste vakantiestad aan de oevers van het Ypacarai-meer.

Capiatá biedt een interessant mythologisch museum; de oprichter, Ramón Elías, verzamelde populaire verhalen over magische karakters die van generatie op generatie werden doorgegeven en creëerde fantastische sculpturen; hij wordt beschouwd als de vader van de afbeeldingen van Paraguayaanse mythen.

Caacupe is een centrum van aanbidding voor een groot aantal Paraguayaanse toegewijden en de enorme basiliek is de thuisbasis van het heilige beeld van Onze Lieve Vrouw van de Wonderen.

Atyrá, door de Wereldgezondheidsorganisatie gecertificeerd als de achtste gezondste gemeenschap ter wereld en uitgeroepen tot "Ecologische hoofdstad van Paraguay", staat bekend om zijn ambachtelijke leerwerk.

Altos was een van de eerste dorpen die door de Spaanse veroveraars werden gesticht. Bezoek de thuiswerkplaats van een lokale houtsnijder van vogels, bloemen, mythologische wezens, heiligen en maskers gemaakt voor de San Pedro & San Pablo-festivals.

San Bernardino, door de lokale bevolking ook wel Sanber genoemd, is een favoriete plek voor een zomervakantie aan de oevers van het Ypacari-meer. Het werd rond 1880 opgericht door Duitse immigranten na de oorlog van de Triple Alliance. Tegenwoordig is Sanber erg populair en druk tijdens de zomervakantie maanden december tot maart.


Optioneel: boottocht op het Ypacarai-meer


B, L, D


Dag 10: Vrije tijd en vertrek

Verken San Bernardino zelfstandig of geniet van activiteiten in het hotel totdat het tijd is om naar de luchthaven te vertrekken.



10 daagse Individuele Rondreis Paraguay 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203