11 daagse Rondreis Hoogtepunten van Paraguay Afbeelding 11 daagse Rondreis Hoogtepunten van Paraguay
11 daagse Rondreis Hoogtepunten van Paraguay
Bestemming: Rondreizen Paraguay - Rondreizen Paraguay

11 daagse Rondreis Hoogtepunten van Paraguay



11 Dagen

Rondreis Paraguay



DAG 1 ASUNCIÓN
Aankomst op de internationale luchthaven in Asunción en transfer naar uw hotel, waar u na de lange reis tijd heeft om uzelf op te frissen. 'S Middags beginnen we onze reis met een City-Tour. U krijgt informatie over het begin in 1537 van de oprichting van Asunción, de onafhankelijkheid van 1811, de hoogtijdagen onder president López en vandaag. We bezoeken het huis waar de onafhankelijkheid werd beweerd, de Casa de la independencia, de kathedraal, het treinstation, de oudste van heel Zuid-Amerika en de nationale Panteón. Je krijgt ook de kans om een ​​van de typische gerechten te proberen, de empanadas in een van de beroemdste restaurants Lido in Asunción. Aan het einde van onze tour maken we een stop bij de Mercado 4-markt, typisch voor Latijns-Amerika.


DAG 2 ASUNCIÓN - "GOUDEN RONDREIS" - ASUNCIÓN
Vandaag verkennen we de omliggende gebieden van Asunción. Beginnend met Yaguarón waar we de oudste kerk van Paraguay gaan bezoeken, gebouwd door Franciscaanse monniken in de 18e eeuw. Rijden naar Paraguarí met zijn koloniale gebouwen via Piribebuy om bij Caacupé te komen dat bekend staat als de Lourdes van Zuid-Amerika. Bij terugkomst in Asunción stoppen we in San Bernardino, de eerste Duitse kolonie, Aregua die bekend staat om zijn keramische kunstnijverheid en eindigt met Luque, de hoofdstad van zilveren sieraden. 'S Avonds keren we terug in Asunción, waar je tijd hebt om een ​​van de vele vleesrestaurants te proberen.


DAG 3 ASUNCIÓN - CHACO / FILADELFIA
We verlaten Asunción in de ochtend en rijden richting Filadelfia, de hoofdstad van het departement Boquerón. De Chaco begint na het passeren van een van de twee bruggen die het oosten en het westen van het land met elkaar verbindt. Tijdens de reis stoppen we een paar keer zodat je de kans krijgt om een ​​indruk te krijgen over het bio-reservaat Chaco. Onderweg bezoeken we de school van Paí Pukú. De school is opgericht door een Belgische missionaris en biedt nu een gebouw en een goed opgeleide timmerman aan voor ongeveer 700 kinderen uit het hele grondgebied van de Chaco. In de vroege namiddag ga je naar een van de vele Estancia's. Daar krijg je inzicht in het vee van vandaag. Ook kun je je vaardigheden als een echte Gaucho laten zien door de koeien te melken of de lasso te werpen. Tegen de avond bereiken we Filadelfia en uw hotel om de nacht door te brengen.


DAG 4 MENNONIETE KOLONIE
Na het ontbijt vertrekken we richting Neufeld. Eerst verkennen we de stad en bezoeken we een van de vele melkfabrieken. Vanuit de mennonietenkolonie gaan we verder naar Fortín Boqueron - een van deze plaatsen van de Chaco-oorlog, die plaatsvond tussen Paraguay en Bolivia in 1932-35. Na de stop in Fortín Boquerón gaan we verder naar de zoutlagune "Laguna Capitan". De lagune is een van de vele zoutmeren in deze regio. Elk jaar komen hier flamingo's om de winter door te brengen (mei - september). 'S Avonds keert u terug naar Filadelfia.


DAG 5 FILADELFIA - CONCEPCIÓN
Na het ontbijt verkennen we de stad en bezoeken we het Jakob Unger-museum dat het verhaal vertelt over het begin van de mennonitische kolonies Filadelfia, Loma Plata. Onderweg stoppen we in de Indiase nederzetting Yalve Sanga. Hierna rijden we richting Concepcion onze volgende bestemming. We hebben altijd tijd voor korte stops waarbij je tijd hebt om te genieten van de natuur en de rust van de Chaco. We komen laat in de middag aan in Concepcion, waar we de stad gaan verkennen voordat we stoppen bij het hotel.


DAG 6 CONCEPCIÓN
Vandaag heb je de tijd om de stad zelf te verkennen en de bijna 300 honderd jaar oude gebouwen te zien.


DAG 7 CONCEPCIÓN - CIUDAD DEL ESTE - FOZ DE IGUAZÚ
Na het ontbijt verlaten we Concepcion richting het noorden. We passeren Yby Yáu en nemen de Route 6 naar het zuiden. Na aankomst in Ciudad del Este gaan we de vriendschapsbrug over om bij ons hotel in Foz de Iguazu, Brazilië te komen, waar we overnachten.

DAG 8 FOZ DE IGUAZÚ
Ons programma van vandaag is eerst een bezoek aan de waterkrachtcentrale Itaipú en later aan de watervallen van Iguazú. Met meer dan 275 watervallen over een lengte van ruim 2,7 km en een hoogte van 90 m valt het water in de diepte. Op verschillende manieren heb je de mogelijkheid om de watervallen en het nationale park te verkennen om foto's te maken. Je wordt omringd door duizenden vlinders, leguanen en hagedissen tijdens je wandeling in dit unieke natuurwonder. 'S Avonds kunt u eventueel uit eten gaan bij restaurant Rafain. Deze typisch Braziliaanse Churrasqerría (barbecue) biedt haar gasten een typische show met een Braziliaanse barbecue.
Optioneel - niet inbegrepen in de prijs:

Rafain Dinner Show: Samba-dansers en drummers uit Brazilië, gitaristen, zogenaamde "Mariachis" uit Mexico, fluitspelers uit Peru, flessendansers uit Paraguay of Gauchos swingende vuurballen uit Uruguay - in het waarschijnlijk meest bekende restaurant in Foz de Iguazú, the Rafain vindt plaats deze zeer bijzondere show, gecombineerd met een uitstekend buffet, staat garant voor een bewogen avond.

Macuco Safari: Rondreis per jeep door de jungle op het pad Yacaratiá naar de aanlegsteiger bij Puerto Macuco. Vanaf hier begint de boottocht in de speedboot langs de Rió Iguazú tot aan de Duivelskeel.

Vogelpark "Parque de las Aves": Direct naast de ingang van het Nationaal Park Iguazú ligt het bijna 5 hectare grote vogelpark "Parque das Aves". Hier leven meer dan 150 verschillende vogelsoorten van over de hele wereld. In grote volières hebben de meeste vogels de ruimte om te vliegen. Sommige dieren zijn niet meer verlegen en volgen de bezoekers.


DAG 9 CIUDAD DEL ESTE - BELLA VISTA
Onderweg naar Bella Vista bezoeken we de grootste watervallen van het land, de watervallen Salto Monday. Later bezoeken we de ruïnes van de beroemde jezuïetenverlagingen van Trinidad. Deze verminderingen werden in het begin van de 18e eeuw opgericht en gaven meer dan 4.000 mensen een thuis. De jezuïetenpadres lieten de Guaraní-indianen zien hoe ze in georganiseerde gemeenschappen moesten leven en hoe ze konden boeren. In 1767 werden de jezuïeten door het Spaanse koninkrijk verbannen en moesten ze Zuid-Amerika verlaten. De reducties werden opgegeven en de indianen gingen terug naar de bossen. Eindelijk aangekomen in de Duitse kolonie Bella Vista gaan we een van de grootste fabrieken voor de yerba mate bezoeken. De Yerba Mate is de nationale drank van Paraguay, je zult zien dat de mensen overal zitten met hun thermosfles daar Yerba te drinken.


DAG 10 BELLA VISTA - ASUNCIÓN
Dit is de laatste dag, maar eerst gaan we stoppen in Villa Florida, een klein stranddorpje aan de rivier de Tebicuary. In de late namiddag zijn we terug in Asunción waar we je afzetten bij je hotel.


DAG 11 ASUNCIÓN
Na het ontbijt transfer naar de luchthaven van Asunción.

Einde van de services.



Hotels
Rondreis Paraguay

11 daagse Rondreis Hoogtepunten van Paraguay 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203