13 daagse Rondreis Ontdek Paraguay Afbeelding 13 daagse Rondreis Ontdek Paraguay
13 daagse Rondreis Ontdek Paraguay
Bestemming: Rondreizen Paraguay - Rondreizen Paraguay

13 daagse Rondreis Ontdek Paraguay




DAG 1 Asuncion

Aankomst transfer van de luchthaven naar uw hotel. De met bomen omzoomde straten en koloniale pleinen maken het historische centrum van Asuncion erg aantrekkelijk, hoewel het verkeer langzaam is. Als u tijd heeft, is een bezoek aan het voetbalmuseum Conmebol wellicht interessant voor mensen met een passie voor de sport.


DAG 2 Asuncion

Stadstour van een halve dag door Asuncion langs de belangrijkste gebouwen en bezienswaardigheden van de hoofdstad, waaronder Independence House, de kathedraal, het regeringspaleis en het National Heroes Pantheon. De tour eindigt bij de kunst- en handwerkwinkels in La Recova.


DAG 3 Itagua en San Bernardino

Een volledige dag tour waarbij u een aantal van de lokale steden en dorpen rond Asuncion bezoekt om de geschiedenis, het handwerk en de cultuur van Paraguay te introduceren. De reis omvat een bezoek aan de stoomtrein workshops in Sacupai, het kantwerk centrum van Itaugua en de populaire stad San Bernardino aan de oostelijke oever van het Ypacarai-meer voordat je terugkeert naar Asuncion.


DAG 4 Chaco

Chaco vertaalt zich als 'overvloed aan dieren in het wild' en de Central Chaco, 300 mijl ten noordwesten van Asuncion, doet zijn naam meer dan eer aan. De regio omvat palm savannes, lagunes, overstroomde wetlands en bevat 701 geregistreerde vogelsoorten, 167 zoogdieren en honderd verschillende soorten reptielen.


DAG 5 Chaco

Vogels kijken in Campo Maria en bij Laguna Salada. Dit is het leefgebied van de ñandú (Zuid-Amerikaanse struisvogel), de tuyuyú (ooievaar) en tussen mei en augustus trekken flamingo's en zwanen.



DAG
6 Filadelfia - Asuncion

Er zijn ongeveer 20.000 inheemse mensen in de Chaco en grote gemeenschappen van mennonieten, wederdopers van Duitse afkomst die in de jaren twintig van de vorige eeuw arriveerden. De mennonieten produceren ongeveer 80% van de melk, boter en kaas van Paraguay en, in tegenstelling tot de Amish, omarmen ze het gebruik van technologie wanneer het de productiviteit verbetert. Na een bezoek aan Filadelfia keert u terug naar Asuncion.



DAG
7 San Ignacio Guazu en Encarnacion

Het Jezuïeten Museum in San Ignacio Guazu biedt een nuttige introductie in het leven van de stichter van de beweging, Ignatius Loyola, en hun missies in Paraguay tot hun uitwijzing in 1767. Encarnacion ligt aan de westelijke oever van de Parana-rivier, tegenover Posadas in Argentinië . De stad vindt zichzelf opnieuw uit na de bouw van de Yacyreta-dam in de jaren negentig, waarbij meer dan 1500 vierkante kilometer werd overstroomd en ongeveer 100.000 mensen werden herplaatst.



DAG
8 Santisima Trinidad

Ochtendtour door Encarnacion en middagbezoek aan de

ruïnes van de missie van La Santísima Trinidad del Parana. De missie werd opgericht in 1706 en werd voltooid in 1712, een van de 30 die door de jezuïeten in het land waren opgericht voordat ze in 1767 werden uitgezet. De missie Trinidad werd in 1993 op de werelderfgoedlijst van UNESCO geplaatst.



DAG
9 Encarnacion

Vrije dag in Encarnacion. Als je hier bent in de aanloop naar de vastentijd, komt de stad in het weekend tot leven met zijn populaire carnaval.


DAG 10 Monday Falls

De Monday Falls bestaat uit drie grote watervallen, die 120 meter (394 voet) beslaan en ongeveer 40 meter (130 voet) dalen. De Monday Falls liggen op slechts 9,6 km van Ciudad del Este.


DAG 11 Itaipu Dam

De Itaipu-dam is de krachtbron die Paraguay aandrijft en voorziet Zuid-Brazilië van schone energie. De dam is 7,9 kilometer breed en 196 meter hoog (5 mijl, 643 ft) en het reservoir dat door de dam is aangelegd, beslaat 1350 km2 (521 vierkante mijl). Elk land bezit tien turbines. Paraguay gebruikt slechts twee turbines om meer dan 70% van de stroombehoeften van het land op te wekken.


DAG 12 Asuncion

Keer terug naar Asuncion en overnacht in uw hotel.


DAG 13

Vertrek Asuncion


Vertrek op tijd naar de luchthaven om in te checken voor uw vlucht naar huis.



13 daagse Rondreis Ontdek Paraguay 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203