17 daagse Rondreis door Paraguay Argentinie en Uruguay Afbeelding 17 daagse Rondreis door Paraguay Argentinie en Uruguay
17 daagse Rondreis door Paraguay Argentinie en Uruguay
Bestemming: Rondreizen Paraguay - Rondreizen Paraguay

17 daagse Rondreis door Paraguay Argentinie en Uruguay




DAG 1 AANKOMST IN ASUNCION

Aankomst in Asuncion; welkom in Paraguay!


Asuncion werd opgericht op 15 augustus 1537 - het feest van de veronderstelling, of Asuncion in het Spaans. Doe een stap terug en je ziet sporen van de stad die ooit de koloniale hoofdstad van Zuid-Zuid-Amerika was. Asuncion is een van de oudste steden van Zuid-Amerika en het langste continu bewoonde gebied in het Rio de la Plata-bekken; om deze reden staat het bekend als "Moeder van Steden". Van hieruit vertrokken de koloniale expedities om andere steden te stichten, waaronder de tweede stichting van Buenos Aires en van andere belangrijke steden.


Overnachting in Asuncion.

Inbegrepen Maaltijd (en): Diner


DAG 2 ASUNCION: STADSTOUR

Vandaag verkennen we een van de oudste hoofdsteden van Zuid-Amerika. De stad heeft nog steeds een duidelijk koloniaal aspect met kleurrijke patio's en rode pannendaken. Vanaf de oostoever van de rivier strekt de stad zich uit over glooiende heuvels die eruitzien als grote rechthoekige blokken die uitkijken over de baai; prachtige bloeiende bomen, inheemse fauna en weelderige tuinen zijn verspreid over de stad.


We beginnen met een kijkje in de Casa de Independencia. Gebouwd in 1772, huisvestte het gebouw de geheime vergaderingen die leidden tot de 1811 onafhankelijkheidsverklaring van Spanje. Onze tour vindt plaats in het Barro Museum; deze creatieve oase herbergt een collectie inheemse kunst van wereldklasse. We stoppen bij het Government Palace voordat we het Pantheon van National Heroes bezoeken, en pauzeren om na te denken over de extreem turbulente geschiedenis van dit land. We stoppen ook bij de kathedraal van Onze Lieve Vrouw van Asuncion en het Teatro Municipal.


Overnachting in Asuncion.

Inbegrepen maaltijd (en): ontbijt en diner

DAG 3 ASUNCION - RUTA JESUITA - ENCARNACION

Vandaag gaan we naar het zuidoosten om de prachtige ruïnes van de jezuïeten verlagingen te ontdekken, christelijke nederzettingen die zijn opgericht om de inheemse Guarani-gemeenschappen te bekeren, onderwijzen en beschermen. Deze ingewikkelde en nog steeds indrukwekkende gebouwen worden weinig bezocht, maar doen denken aan het buitengewone tijdperk in de Spaanse koloniale tijd waarin de Guarani architectuur, muziek en handwerk leerden. Ze worden meestal bezocht door de nieuw ontworpen "Ruta Jesuita" te volgen.


Ruïnes van jezuïetenmissies zijn vandaag verspreid over Paraguay, Argentinië, Brazilië en Bolivia. De Spaanse en Portugese rijken hebben een strategie aangenomen om inheemse bevolkingsgroepen te verzamelen in gemeenschappen die "Indian Reduction" worden genoemd. De doelstellingen van de reducties (missies) waren het organiseren en exploiteren van de arbeid van de inheemse autochtone bewoners en tegelijkertijd het christendom en de Europese cultuur bijbrengen. De jezuïeten probeerden een theocratische 'staat binnen een staat' te creëren waarin de inheemse volkeren in de reducties, geleid door de jezuïeten, autonoom zouden blijven en geïsoleerd van de Spaanse kolonisten en de Spaanse overheersing. Een belangrijke factor die de inboorlingen tot de reducties aantrok, was de bescherming die zij boden tegen slavernij en de dwangarbeid van encomiendas.


Onderweg passeren we San Cosme en San Damian, waar we de jezuïeten ruïnes bezoeken en de kerk en school zien die nog steeds in gebruik zijn.


Overnachting in Encarnacion.

Inbegrepen maaltijd (en): ontbijt en diner

DAG 4 JEZUITMISSIES, PARAGUAY - POSADAS, ARGENTINA

Toen de jezuïeten in 1767 uit het Spaanse rijk werden verdreven, stierven de verminderingen langzaam uit, werden ze het slachtoffer van slaven aanvallen of werden ze opgenomen in de Europese samenleving. Sommige van de reducties zijn nog steeds als steden bewoond, terwijl de meeste zijn verlaten en alleen als ruïnes zijn overgebleven. Op het hoogtepunt van de reducties in de 18e eeuw waren er ongeveer 40 verschillende gemeenschappen waar meer dan 150.000 indianen woonden, van wie de meesten Guaraní, Tupi, Chiquitos en leden van verschillende etnische groepen in de Llanos de Moxos waren.


Vandaag verkennen we verschillende jezuïetenmissies in de Paraná- en Itapúa-gebieden van Paraguay, waaronder de ruïnes van La Santísima Trinidad. Zelden vind je een UNESCO Werelderfgoedlocatie met zo weinig bezoekers, maar dat is slechts een deel van de attractie. Een wandeling rond de sfeervolle ruïnes van rode bakstenen heuveltop laat je een idee krijgen van wat deze 17e en 18e eeuwse kolonies ooit zo krachtig maakte dat de Spaanse kroon ze liet opheffen. De jezuïeten ruïnes van Trinidad, de best bewaarde van het land, getuigen van een vroeger tijdperk waarin de jezuïeten in deze streken aanzienlijke macht hadden.


We bezoeken ook de missie van Jesús de Tavarangue, gebouwd in 1609 en 150 jaar lang onderdeel van de jezuïeten- en Guarani-gemeenschappen. De ruïnes hebben indrukwekkend metselwerk, barokke details en uitgebreide afmetingen die verwijzen naar de voormalige architectonische glorie van deze missies.


Later op de dag steken we Argentinië over voor onze overnachting in Posadas.


Overnachting in Posadas.

Inbegrepen maaltijd (en): ontbijt en diner


DAG 5 POSADAS - APOSTOLEN & SANTA MARIA LA MAYOR - L.N. ALEM

Vandaag gaan we verder met Apostoles - ook wel bekend als de Bloemenstad - gelegen op een plateau dat is gescoord door talloze stromen die vervolgens de karakteristieke watervallen van de regio Misiones vormen. Apostoles is de thuisbasis van het Juan Szychowski Yerba Mate History Museum en een van de grootste yerba-fabrieks boerderijen in de provincie, "La Cachuera", die het merk Yerba Amanda maakt.


We bezoeken het museum voordat we verder gaan naar de jezuïetenruïnes van Santa Maria La Mayor, gesticht in 1626. In 1744 telde het 993 inwoners; het werd verlaten nadat de jezuïeten in 1767 uit de Spaanse koloniën waren verdreven.

niet zo goed bewaard gebleven als anderen op ons programma, maar charmant en pittoresk in hun geavanceerde staat van ondergang.


We eindigen onze dag terug in Leandro N. Alem, genoemd naar een Argentijnse politicus, een oprichter en leider van de Radical Civic Union.


Overnachting in Leandro N. Alem.

Inbegrepen maaltijd (en): ontbijt en diner


DAG 6 ALEM - SAN IGNACIO - WANDA - PUERTO IGUAZU

Deze (waarschijnlijk vroege) ochtend vertrekken we over de weg naar Iguazu Falls.


Terwijl we ons voorbereiden om de Misiones achter ons te laten, kan men nadenken over hun impact en de idealen die ze vertegenwoordigen. Paus Franciscus prees de reductie van de jezuïeten in 2015 inderdaad als een bijna utopisch sociaal en economisch experiment, en zei dat ze "een van de belangrijkste ervaringen van evangelisatie en sociale organisatie in de geschiedenis waren. Daar was het evangelie de ziel en het leven van gemeenschappen die geen honger, werkloosheid, analfabetisme of onderdrukking kende. Deze historische ervaring laat ons zien dat ook vandaag een meer humane samenleving mogelijk is. "


En aangezien het zo is, voegen we onze laatste geruïneerde missie toe! De San Ignacio Mini Mission, gelegen in de San Ignacio Valley, is een van de best bewaarde. De missie werd opgericht in 1632 en beschikt over schitterende barokke architectonische details. Deze ruïnes waren, net als veel van de andere, vrijwel tientallen jaren vergeten en verlaten, verloren in de dichte vegetatie, tot ze werden ontdekt in 1897. Het duurde tot een expeditie in 1903, restauratieprojecten in de jaren 40, de film van Robert Deniro ' De missie 'en de opname van de missies op de UNESCO-werelderfgoedlijst in de jaren tachtig hebben de missies wereldberoemd gemaakt.


We kunnen ook stoppen bij Wanda, beroemd om zijn mijnen van halfedelstenen zoals agaat, amethist, topaas, jaspis en verschillende soorten kwarts. Er zijn verschillende mijnbouwbedrijven die de stenen verwijderen en ook verschillende soorten producten snijden, polijsten en produceren, van sieraden tot sieraden. Mijnbouwbedrijven hebben rondleidingen waarbij toeristen de verschillende sectoren van de mijnen, werkplaatsen en showrooms kunnen waarderen (hopelijk kunnen we dit ervaren). De stad Wanda werd voornamelijk gesticht door Poolse kolonisten; het is inderdaad vernoemd naar een Poolse prinses.

We eindigen onze dag in de buurt van de Iguazu-watervallen, gelegen aan de samenvloeiing van de rivier de Iguazu en de diepstromende Parana. Deze plaats staat bekend als de "Hito de las Tres Fronteras" omdat op dit punt Argentinië, Brazilië en Paraguay samenkomen.


Overnachting in Iguazu.

Inbegrepen maaltijd (en): ontbijt en diner


DAG 7 IGUAZU VALT GEBIED

Vanmorgen hebben we een rondleiding langs de watervallen aan de Argentijnse kant.


Hier zijn we aan de samenvloeiing van de rivier Iguazu en de diep stromende Parana. Deze plaats staat bekend als de "Hito de las Tres Fronteras" omdat op dit punt Argentinië, Brazilië en Paraguay samenkomen. Het nationale park hier herbergt meer dan 21.000 plantensoorten en 400 vogelsoorten. De watervallen ontginnen 1700 kubieke meter (1.853 kubieke meter) water per seconde vanaf een hoogte van 70 m (230 voet) in 275 verschillende watervallen, waarvan de meeste in Argentinië. Aan de grens met Brazilië is er een geul - La Garganta del Diablo (de duivelskeel), die 150 meter breed en 700 meter lang is.


De middag is aan jou om de paden langs de bovenste en onderste delen van de watervallen opnieuw te bezoeken en het pad dat langs de rivier loopt vanaf het uitkijkpunt van de Bosetti-watervallen naar de kade. De stortende watervallen werpen een fijne motregen tot 30 m (98 voet) in de lucht, weven talloze regenbogen in de zon. Zorg ervoor dat u regenbestendige kleding meeneemt. De Verenigde Naties hebben de Iguazu-watervallen tot beschermd natuurgebied verklaard.

Je kunt ook een optionele boottocht maken naar de voet van de watervallen (extra kosten), of de lokale bus naar Iguazu Town, waar je kunt verkennen en observeren waar Argentinië, Brazilië en Uruguay samenkomen. Uw reisleider kan u helpen bij het plannen van uw middag.


Overnachting in Iguazu Falls.

Inbegrepen maaltijd (en): ontbijt en diner


DAG 8 IGUAZU - VLUCHT NAAR SALTA

Vanmorgen sluiten we aan op onze vlucht naar Salta (1100 m / 3.300 voet) in de noordwestelijke hoek van het land.


De stad Salta, de hoofdstad van de provincie Salta, werd gesticht op 16 april 1582. Het staat bekend als "Salta la linda" (Salta the Beautiful) en is een van de Argentijnse steden die het koloniale architecturale erfgoed heeft gewaardeerd en bewaard. In het gebouw aspect kunt u een mix van koloniale gebouwen met witte muren, rode pannendaken waarderen, ook met moderne constructies binnen een stedenbouwkundig plan met verschillende groene ruimtes. De verscheidenheid en schoonheid van de landschappen is spectaculair: de pracht van de bergen, de valleien, de kloven en de subtropische flora en fauna die in de nationale parken bewaard zijn gebleven, zijn slechts enkele van de directe attracties.


Afhankelijk van de timing kunnen we vandaag bij aankomst beginnen aan onze sightseeing in Salta.


Overnachting in Salta.

Inbegrepen maaltijd (en): ontbijt en diner


DAG 9 SALTA: STADSTOUR

De noordwestelijke provincie Salta in Argentinië staat al lang bekend om zijn spectaculaire landschap met Andes-pieken, rode-rots valleien en wijngaarden, maar de centrale metropool, de stad Salta, is pas de laatste jaren naar voren gekomen als een lichtpuntje op de toeristenkaart. Een gezamenlijke inspanning om nieuwe hotels, restaurants en winkels aan te moedigen, werpt nu zijn vruchten af ​​in een stroom bezoekers die zich aangetrokken voelt tot de bijgewerkte koloniale charme van Salta. Tegenwoordig wordt het oude stadscentrum erkend als een toevluchtsoord voor een juwelendoosje, perfect om te voet te verkennen en uiteindelijk gewaardeerd om zijn rijke culturele aanbod, grootse neoklassieke gebouwen en een bloeiend nachtleven.


Vanmorgen hebben we een begeleide wandeling door de hoogtepunten van Salta, waarvan de meeste gegroepeerd zijn rond het centrale plein: de kathedraal, de Cabildo of de gemeenteraad, waar het Museo Historico del Norte is gevestigd; het Museo Colonial en het Museo de Bellas Artes (Schone Kunsten). De kerk van San Francisco heeft een van de hoogste kerktorens in Amerika (53 m) en het Convento de San Bernardo behoort nu tot de Karmelietenorde.

Evenwicht van de dag ter vrije besteding (gezien onze vrije middag en vroege start morgen, is het diner vanavond alleen).


Overnachting in Salta.

Inbegrepen Maaltijd (en): Ontbijt


DAG 10 SAFARI NAAR DE WOLKEN - PURMAMARCA

Vandaag (vroege start!) Beginnen we aan een "Safari naar de wolken", die een unieke gelegenheid biedt om drie noordwestelijke Argentijnse routes te combineren in twee onvergetelijke dagen. * Reizend met een stevig 4x4-voertuig (de wegen kunnen behoorlijk slecht zijn), volgen we de spoorlijnen die behoren tot de beroemde Train to Clouds, die dit prachtige technische werk bewonderen dat in de jaren 20 is begonnen door de Quebrada del Toro, tot aan San Antonio de los Cobres.


Vervolgens ervaren we een oversteek van de Puna op Route 40 naar de Salinas Grandes, een open witte ruimte van meer dan 100 km omgeven door vulkanen, waar de horizon eindeloos lijkt. Als we tenslotte het hoogste punt van de route oversteken, zullen we genieten van het beste uitzicht op de oostelijke Andes-bergketen via Cuesta de Lipan, 2000 m dalen in 22 km, mogelijk condors spotten en getuige zijn van de overgang van woestijn naar de vruchtbare hooglanden van de valleien. We eindigen onze dag in het pittoreske dorpje Purmamarca aan de voet van de beroemde berg van zeven kleuren.


Maximale hoogte 4170 m / 13.680 ft; hoogte bij aankomst 2300 m / 7546 ft.


* Houd er rekening mee dat onze grotere bagagestukken rechtstreeks van en naar Purmamarca voor ons worden vervoerd in een apart voertuig, dus neem al het nodige mee voor onze reis in uw dagrugzak.


Overnachting in Pumamarca.

Inbegrepen maaltijd (en): ontbijt, lunch en diner


DAG 11 SAFARI NAAR DE WOLKEN - HUMAHUACA - SALTA

We keren terug naar Salta en sluiten onze lusroute af via het andere spectaculaire punt van Noordwest-Argentinië: Humahuaca Gorge.


Het gebied maakt indruk met zijn fel gekleurde rotsformaties en een uitgebreide productmix van mineralen en natuurlijke stoffen. We zullen de Serranía de Hornocal zien, waar eeuwen van erosie

hebben contrasterende gekleurde kalksteenbanden blootgelegd op deze zaagtandmassieven (sommigen beweren wel 33 kleuren te onderscheiden, maar we laten het tellen aan jou over). UNESCO heeft het hele bergdal hier in 1983 tot Werelderfgoed verklaard, zowel voor de wonderlijke toppen van de Serrania de Hornocal als voor de historische Inca-karavaanweg die door de regio loopt.


Overnachting in Salta.

Inbegrepen maaltijd (en): ontbijt, lunch en diner


DAG 12 SALTA - BUENOS AIRES: CITY TOURING

Vanmorgen vliegen we naar Buenos Aires en beginnen bij aankomst aan onze sightseeing in Buenos Aires (de exacte inhoud van vandaag hangt af van onze aankomsttijd).


Bijna 40% van de 33 miljoen inwoners van het land woont in Gran Buenos Aires (Greater Buenos Aires), wat de stad aanvankelijk bijna net zo indrukwekkend maakt als New York of Londen. Na een korte oriëntatie zult u echter merken dat het compacte stadscentrum toegankelijk is en gemakkelijk te voet, met de bus, taxi en metro kan worden verkend. In het begin van de 20e eeuw was Argentinië een van de rijkste landen ter wereld. De grote openbare gebouwen van Buenos Aires weerspiegelen dit weelderige tijdperk. De stad staat bekend als het "Parijs van Zuid-Amerika" vanwege de brede boulevards en architectuur in Europese stijl.


Overnachting in Buenos Aires.

Inbegrepen maaltijd (en): ontbijt en diner


DAG 13 BUENOS AIRES: WANDELTOUR

Vandaag hebben we een WALKING-tour van een halve dag.


Onze eerste stop is het Centro Naval, een van de meest exquise gebouwen van de stad en een meesterwerk van gegoten stenen architectuur. Het is over het algemeen niet toegankelijk voor het publiek, maar soms laten ze je de ronde lobby binnen.


Het Kavanagh-gebouw, ten tijde van de bouw in 1936, was het hoogste gebouw in Zuid-Amerika en stond op ongeveer 120 m (400 ft) met meer dan 30 verdiepingen. Ontworpen als een residentiële structuur, duurde het meer dan 16 jaar om de appartementen in dit Art Deco-gebouw te verkopen.


Palacio Paz is misschien wel de mooiste van de Beaux Arts-herenhuizen in Buenos Aires; de Circulo Militar lijkt geplukt uit de Loire-vallei. Het was het huis van de familie Paz en de bouw duurde bijna 12 jaar; de patriarch die de opdracht gaf stierf tijdens het wachten.

Het General Jose de San Martin-monument viert generaal Jose de San Martin, die in de onafhankelijkheidsoorlogen tegen Spanje heeft gestreden en bekend staat als de stichter van de Argentijnse natie. Het Palacio San Martin is een van de The Torre Monumental (Britse klokkentoren) is een geschenk uit 1916 van de Britse gemeenschap in Buenos Aires, samen met alle andere Britse dingen, werd hernoemd als reactie op de oorlog tegen de eilanden Islas Malvinas / Falkland Eilanden en heet de Argentijnse Big Ben door sommigen. Versierd met Britse koninklijke keizerlijke symbolen, werd de basis gedeeltelijk vernietigd door een boze menigte tijdens een herdenkingsdienst op de Islas Malvinas-Falkland Eilanden. In de toren vind je een klein toeristeninformatiebureau in Buenos Aires.


Station Retiro werd geopend in 1915 en werd gebouwd met Britse technologische hulp. Vier Britse architecten ontwierpen het en de staalconstructie werd gemaakt in Liverpool, Engeland, en voor montage naar Argentinië verscheept.


Onze tour eindigt op tijd in de Galerias Pacifico voor je lunchpauze. Dit is het beroemdste winkelcentrum van Buenos Aires, geopend in 1891. Het gebouw is ontworpen om de Galleria Vittorio Emanuele II in Milaan te herinneren, met zijn lange hallen, glazen koepel en verschillende winkelwagen.


Vraag uw reisleider naar de mogelijkheid om vanavond een optionele tangoshow te zien (om deze optie open te laten, is diner vanavond niet inbegrepen).


Overnachting in Buenos Aires.

Inbegrepen Maaltijd (en): Ontbijt


DAG 14 BUENOS AIRES, ARGENTINA - COLONIA DEL SACRAMENTO, URUGUAY

Vandaag reizen we de korte afstand naar Uruguay met de veerboot / draagvleugelboot (houd uw paspoorten bij de hand!).

Uruguay is het kleinste land dat we tijdens onze tour bezoeken - iets kleiner dan de Amerikaanse staat Washington. Het wordt omringd door de twee reuzen, Brazilië en Argentinië, en is gezegend met een lange Atlantische kustlijn. Uruguay, de thuisbasis van iets meer dan 3,4 miljoen inwoners, is een belangrijk landbouwland en de menselijke bevolking is enorm talrijker dan vee, schapen en paarden.


Colonia del Sacramento is een van de niet-gewaardeerde edelstenen van de Southern Cone. Het werd in 1680 opgericht door de Portugees Manoel Lobo en nam een ​​strategische positie in, bijna precies tegenover Buenos Aires aan de overkant van de Río de la Plata, maar het was van groot belang als smokkelwaar en ondermijnde het jaloers verdedigde handelsmonopolie van Spanje. Britse goederen vonden hun weg van Colonia naar Buenos Aires en het binnenland via heimelijke uitwisseling met de Portugezen in de Parana-delta; om deze reden belegerden Spaanse troepen decennialang met tussenpozen de buitenpost van Portugal.


De hoofdstad van het departement, Colonia, is een aangename stad met ongeveer 20.000 inwoners. De straten van de historische koloniale kern worden overschaduwd door platanen tegen de zomerse hitte. In de loop van de dag onthult de stad haar vele aspecten als zonlicht op witgekalkte koloniale gebouwen en de rivier valt; de laatste, die zijn naam eer aandoet, is 's ochtends zilverachtig, maar wordt tegen de middag bruin.


We zullen de Real de San Carlos zien, een arena met 10.000 zitplaatsen gebouwd rond de eeuwwisseling. Vervolgens begint onze wandeltocht door Colonia bij de Puerta de Campo, de gerestaureerde ingang van Calle Manoel Lobo naar de oude stad, die dateert uit het gouverneurschap van Vasconcellos in 1745. Een dikke, versterkte muur loopt zuidwaarts langs de Paseo de San Miguel naar de rivier . Later zien we Casa de Lavalleja, ooit de residentie van generaal Lavalleja, en de ruïnes van het 17e-eeuwse Convento de San Francisco en het 19e-eeuwse Faro.


Overnachting in Colonia del Sacramento.

Inbegrepen maaltijd (en): ontbijt en diner

DAG 15 COLONIA DEL SACRAMENTO - MONTEVIDEO: STADSTOUR

Vanmorgen rijden we langs de Uruguayaanse Littoral (kust) naar Montevideo. De kust is dat deel van Uruguay dat aan de Rio de la Plata en de Rio Uruguay ligt, tegenover het Argentijnse Mesopotamië. Oorspronkelijk Indiaas en Gaucho-land, is het uitgegroeid tot het belangrijkste landbouwgebied van het land, waarvan de tarwevelden en tuinen de groeiende bevolking van de hoofdstad voeden. Montevideo is een levendige, eclectische plek met een rijk cultureel leven. Het historische hart van de hoofdstad van Uruguay is een ongerept tafereel van 18e en 19e eeuwse koloniale architectuur.


Bij aankomst gaan we door de stad; de belangrijkste bezienswaardigheden zijn de oude stad, het Constitutie Plein, de kathedraal, het koloniale stadhuis, het Solis-theater, het Onafhankelijkheidsplein, met in het midden een monument gewijd aan de nationale held, Jose Gervasio Artigas en zijn mausoleum. Tegenover het plein staat het Government House (Museum of the Presidents). De belangrijkste winkelstraat, 18 de Julio, staat vol met winkels, cafés en kantoorgebouwen. We stoppen voor een foto in het congresgebouw, de trots van Uruguay. Het werd gebouwd tussen 1908 en 1925 met 52 soorten lokaal marmer en 12 houtsoorten. We rijden langs de wijk Prado, een van de oudste parken in de stad, waar het beroemde beeldhouwwerk La Diligencia (The Stage Coach) staat, en het monument voor de laatste Charruas-indianen.


De volgende is Batlle & Ordonez Park, de Obelisk, het La Carreta (Covered Wagon) -monument en het voetbalstadion. We stoppen bij Plaza Virgilio en een monument gewijd aan de gevallen soldaten van de marine, van waaruit we een prachtig uitzicht over de stad hebben. Onze terugweg brengt ons langs de kust en de stranden.


Overnachting in Montevideo.

Inbegrepen maaltijd (en): ontbijt en diner


DAG 16 MONTEVIDEO & WIJNGAARD ​​TOUR

Vandaag gaan we de stad uit en bezoeken we het charmante Pueblo Eden. Onderweg stoppen we bij Lote 8 Olive Oil Boutique Plant, waar we hun productiefaciliteiten bezoeken, gevolgd door een proeverij van hun olijfolie met een selectie van kazen. Lote 8 bevindt zich in Eden Valley, een plek van ruige schoonheid, strategisch gelegen aan de voet van de Dos Hermanos-heuvel. De talrijke natuurlijke beekjes met zeer goed water zorgen voor perfecte omstandigheden voor olijfbomen.


Vervolgens bezoeken we de rotspartijen van Pueblo Eden. Verschillende dingen trekken de aandacht van bezoekers, niet alleen de netheid van de straten, de mooi onderhouden huizen en tuinen, het eenvoudige maar mooie centrale plein en de kerk, maar het geweldige 360 ​​graden uitzicht op de velden en heuvels die Pueblo Eden omringen.

Hier proeven we de wijnen van Viña Eden Winery, waaronder een chardonnay, een typische Tannat Reserva en de Cerro Negro-wijn. Hier zullen we ook genieten van een lekkere lunch met drie verschillende wijnarrangementen - een heel ontspannende manier om ons avontuur te beëindigen!


'S Middags keren we terug naar Montevideo.


Overnachting in Montevideo.

Inbegrepen maaltijd (en): ontbijt, lunch en diner


DAG 17 VERTREK

Vertrek vanuit Montevideo.


BUEN VIAJE!

Inbegrepen Maaltijd (en): Ontbijt



17 daagse Rondreis door Paraguay Argentinie en Uruguay 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203