6 daagse Rondreis Paraguay Afbeelding 6 daagse Rondreis Paraguay
6 daagse Rondreis Paraguay Introductie
Bestemming: Rondreizen Paraguay - Rondreizen Paraguay

6 daagse Rondreis Paraguay Introductie




DAG 1: Aankomst in Asuncion

Aankomst op de internationale luchthaven van Asuncion. Asuncion, de energieke hoofdstad en grootste stad van Paraguay, is gebouwd op bescheiden heuvels boven de oostelijke oever van de Paraguay-rivier. Er zijn gelukkig maar weinig hoogbouw, in het centrum. El Centro heeft zijn intieme 19e-eeuwse uitstraling behouden met lage gebouwen met balkons en sinaasappelbomen langs de smalle straatjes. Bij het afhandelen van douane en immigratie wordt u opgehaald en naar uw accommodatie gebracht voor inchecken en overnachten.


DAG 2: Asuncion

Ontbijt en vroeg bezoek aan de stad Asuncion, met zijn kleurrijke combinatie van moderne en koloniale architectuur, waaronder het centrum, woonwijken en andere gebieden zoals Independence House, de National Cathedral, het Government Palace, het treinstation, het National Heroes Pantheon, Mariscal Lopez Avenue, naast de bekende Avenue of the Ambassades, eindigend op de populaire ambachtelijke markt, de Recova.


DAG 3: Asuncion - Encarnacion

Transfer naar Encarnacion met een privévoertuig, onderweg onderweg, Yaguaron en het San Ignacio Jesuitic Museum. Yaguaron staat bekend om zijn grote barokke kerk en mooie Franciscaanse missionaris gravures. San Ignacio Guazu, genaamd Guazu (groot) om te onderscheiden als ouder dan San Ignacio Mini (in Argentinië), werd gevonden in 1609/1610. Chief Arapizandu, nodigde de jezuïeten uit om het te bouwen. Op het centrale plein van de stad staat een standbeeld van de zalig verklaarde Roque Gonzalez, die laat zien hoe belangrijk de priester was voor de ontwikkeling van de missie. Ga verder naar Encarnación, aankomst en overnachting.


DAG 4: Encarnacion - Ciudad Del Este

Transfer (290 km) per privévoertuig naar Ciudad Del Este (drievoudige grenszone), onderweg bezoeken, de jezuïetische missies van Trinidad del Paraná en Jesus de Tavarangué, beide in 1993 door UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed. Naast hun artistieke interesse herinneren deze missies aan de jezuïetische kerstening van het Rio de la Plata-bekken in de 17e en 18e eeuw, met de bijbehorende sociale en economische initiatieven. Ga door naar Ciudad Del Este voor een overnachting.

DAG 5: Ciudad Del Este

Ontbijt en vroeg vertrek voor een bezoek van een hele dag aan Monday Falls National Park met een prachtig panoramisch uitzicht op de watervallen, 45 meter hoge en ongeveer 120 meter brede watervallen zijn werkelijk adembenemend. De naam '' maandag '' (uitgesproken als '' mon-da-ugh '') is afkomstig uit de Guarani-taal en betekent: '' beroofde rivier ''. 'S Middags bezoeken we de Itaipu Power Dam (Paraguayaanse kant), de grootste dam in Zuid-Amerika, met meer energie dan 10 kerncentrales en sinds 1984 de op één na grootste stad ter wereld van emissievrije elektriciteit voorzien. Als er tijd is, stoppen we om te winkelen in de grootste winkelcentra van de drievoudige grens en keren terug naar Asuncion. Overnachting.


DAG 6: Vertrek vanuit Asuncion

Ontbijt en vrije tijd tot het tijd is om terug te reizen naar de internationale luchthaven. Transfer per privé voertuig. Einde van onze diensten.



6 daagse Rondreis Paraguay Introductie 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203