Hotel Riviera Inka Paracas Afbeelding Hotel Riviera Inka Paracas
Hotel Riviera Inka Paracas ***
Bestemming: Paracas - Paracas

Hotel Riviera Inka Paracas

***

Hotel Riviera Inka Paracas ligt in Paracas, op 60 m van de promenade van El Chaco. Het biedt gratis WiFi, een ticketservice en een excursiebalie. De accommodatie beschikt over een tuin en een terras. U kunt genieten van een maaltijd in het eigen restaurant of ontspannen in de bar.



Alle kamers van het hotel zijn voorzien van een bureau en een flatscreen-tv. De eigen badkamer is uitgerust met een douche, gratis toiletartikelen en een haardroger. De accommodaties zijn voorzien van een kledingkast.

Hotel Riviera Inka Paracas biedt een buffet of een Amerikaans ontbijt. In en rond Paracas kunt u diverse activiteiten ondernemen, zoals fietsen. De accommodatie beschikt over een 24-uursreceptie, een gemeenschappelijke lounge en een businesscentrum. Het Julio C. Tello Museum ligt op 5 km van Hotel Riviera Inka Paracas en de haven van Paracas ligt op 6 km afstand.

Candamo Hotel Boutique in Lima ligt op 5 km van het Museum van de Natie en biedt kamers met airconditioning en gratis WiFi. Alle kamers beschikken over een flatscreen-tv met kabelzenders en een eigen badkamer. De accommodatie beschikt over een restaurant en de kerk Las Nazarenas ligt op 5 km afstand.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.

Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

Hotel Riviera Inka Paracas 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203