6 daagse Ontdekking Peru Afbeelding 6 daagse Ontdekking Peru
6 daagse Ontdekking Peru
Bestemming: Rondreizen Peru - Individueel

6 daagse Ontdekking Peru




Dag 1: Puerto Montt - Puerto Octay / Cascadas (45 mijl / 73 km; 1,5 uur)


Welkom in het zuiden van Chili! Om uw vakantie hier te beginnen, moet u aankomen op de luchthaven van Puerto Montt, u moet uw Europcar-huurauto ophalen en via Puerto Varas rijden langs de prachtige oevers van het Llanquihue-meer, langs Frutillar naar het Duitse koloniale dorp Puerto Octay. Onderweg, direct aan de luchthaven, is het de moeite waard om te bezoeken, het kleine park Lahuen Ñadi, waar duizenden oude Alerce-bomen staan. Deze plek is geweldig en deze bomen zijn een belangrijk onderdeel van de natuur en de geschiedenis van het gebied.

Accommodatie in Posada El Colono


Dag 2: Puerto Octay / Cascadas - Volcano Osorno (65 mijl / 104 km; CA 2 H)


Ga vanuit Puerto Octay verder langs het Llanquihue-meer en passeer de indrukwekkende Cascadas-waterval naar de vulkaan Osorno tot Teski Refuge. Vanaf hier kunt u genieten van een uitzicht over het hele merengebied, de Stille Oceaan, en zelfs kunt u vulkanen in de verte van de regio Araucanía zien.


Vooral 's nachts, wanneer de lichten van de omliggende dorpen en steden naderen, is het een onvergetelijk spektakel als je het vanuit een van de verwarmde houten baden op de helling bekijkt. Accommodatie: toevlucht op de vulkaan


Dag 3: Volcano Osorno - Puelo (51 mijl / 83 km; 1,36 uur)


Wanneer je teruggaat van de vulkaan, heb je dit surrealistische vulkanische dominante landschap totdat je terugkeert naar het Llanquihue-meer. Je gaat verder naar de Reloncaví Fiord. Onderweg kunt u de watervallen van Petrohué, de thermale baden van Ralún en het meer Todos Los Santos bezoeken.


Wanneer u bij Puelo aankomt, verlaat u de auto en neemt u een boot naar de Puelo Mitico Lodge, die zich aan de oostelijke oever van het Tagua Tagua-meer bevindt. Ongelofelijke ervaring.

Accommodatie: Puelo Mítico Lodge


Dag 4: Puelo - Tagua Tagua Park


Een gloednieuwe dag, klaar om een ​​nieuwe ervaring te beleven tijdens uw vakantie!

Na het ontbijt kunt u een wandeling maken naar de maagdelijke Tagua Tagua-vallei. Het is ongeveer 2 uur over een goed wandelpad door een beschermd gebied totdat je bij een lagune in het midden van de bergketen komt waar je een toevluchtsoord zult zien. Onderweg zie je Alerce-bomen die duizenden jaren oud zijn.

Accommodatie: Puelo Mítico Lodge


Dag 5: Puelo - Lenca / Alerce Andino (33 mijl / 53 km; 2 uur)


Terug in de auto begin je te rijden op de zuidoever van de Reloncaví Fiords naar Caleta Puelche, waar je de veerboot neemt naar Caleta Arena.


Vanaf hier rijd je een paar kilometer langs de Carretera Austral met het oog op de Stille Oceaan en dan blijf je rijden tot je het Alerce Andino National Park bereikt.

Accommodatie: Campo Santy


Dag 6: Lenca / Alerce Andino - Puerto Montt (30 mijl / 49 km; ongeveer 57 min)


Ga vanuit het Alerce Andino National Park in noordelijke richting via Puerto Montt naar de luchthaven.



6 daagse Ontdekking Peru 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203