8 daagse Rondreis de Heilige Vallei van de Incas  Afbeelding 8 daagse Rondreis de Heilige Vallei van de Incas
8 daagse Rondreis de Heilige Vallei van de Incas
Bestemming: Rondreizen Peru - Individueel

8 daagse Rondreis de Heilige Vallei van de Incas




DAG 1: Calama - San Pedro de Atacama (65 mijl / 105 km; 1,5 uur)

De tour begint in het noorden van Chili in het gebied van de Atacama-woestijn! U moet een vlucht nemen naar de luchthaven van Calama. Zodra u hier bent, wordt u overgebracht of rijdt u naar San Pedro de Atacama, een kleurrijk en ongewoon dorp op 2300 meter boven zeeniveau en omgeven door een prachtige groene oase.

In San Pedro de Atacama zie je een verscheidenheid aan kleine, gezellige restaurants en is er tijd voor lunch of een snack.

Overnachting in geselecteerd hotel.


DAG 2: San Pedro - Purmamarca (280 mijl / 450 km, 6 uur)

Na een heerlijk ontbijt waar je 's morgens alle energie van krijgt, moet je via de fantastische Jama Pass naar Argentinië rijden. Aankomst in de kleurrijke Purmamarca, die voornamelijk wordt bewoond door de Inca-afstammelingen van de mensen van de Collas.

Accommodatie in hotel Los Colorados


DAG 3: Purmamarca - Iruya (142 km / 88 mijl: 31 mijl / 50 km grind, ongeveer 3 uur)

Rijd verder naar het noorden. Aangekomen in het indrukwekkende bergdorp Kolla-inboorlingen genaamd Iruya, verschijnt het dorp onverwachts midden in de eenzame bergwereld.

Overnachting in Hotel Iruya


Dag 4: Iruya

In Iruya bewaren mensen hun tradities met hun oude kostuums en huizen al meer dan 250 jaar. Het dorp heeft nog steeds zijn eigen charme, met smalle geplaveide straatjes en met gebouwen van bakstenen, stenen en stro. Tijd om een ​​van de oude Inca-forten genaamd Pukara de Titiconte te bezoeken. Overnachting in Hotel Iruya



Dag 5: Iruya - Tilcara

De reis gaat terug door het prachtige Andes-landschap naar Tilcara. Bezoek een van de vele ambachtelijke markten in dit historische stadje.

1 nacht Hostal Posada de Luz



Dag 6: Tilcara - San Pedro - Coyo (299 mijl / 481 km., 7 uur)

Via de Jama Pass rijd je terug naar Chili. Na aankomst in San Pedro, terug naar de Atacama-woestijn in Chili, gaat u verder naar het dorp Atacameño, op 5 km afstand, genaamd Coyo. Hier verblijft u bij een lokale familie: pension Haramaksi.


Dag 7: Coyo

Gelegenheid voor een wandeling van 2 uur met lama's, langs de oude Inca-paden OF voor een reis naar de maanvallei OF het zoutmeer Salar de Atacama. Accommodatie in pension Haramaksi.


Dag 8: Coyo - San Pedro - Calama (56 mijl / 90 km, 2 uur)

Het programma is ten einde! U moet naar de luchthaven van Calama rijden en de huurauto inleveren. Laat ons weten wat je hierna wilt doen.



8 daagse Rondreis de Heilige Vallei van de Incas  0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203