Individuele Rondreis Peru 12 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Peru 12 dagen
Individuele Rondreis Peru 12 dagen
Bestemming: Rondreizen Peru - Individueel

Individuele Rondreis Peru 12 dagen




Dag 1 - Aankomst in Arequipa

Welkom bij PERU! Nadat u bent opgehaald van de luchthaven, wacht uw hotelkamer op u, samen met een gedetailleerde oriëntatie over uw reis en 4x4-verhuur; allemaal onderdeel van een veilig en plezierig avontuur! Breng de rest van de dag door in de charmante "Witte Stad" in het zuiden van Peru.


Dag 2 - Arequipa naar Puerto Inca - 255 mijl (410 km)

Zodra uw huurauto bij het hotel is afgeleverd, begint u vroeg op deze verlengde rijdag die u langs de Peruaanse / Pacifische kust brengt, helemaal naar Puerto Inca, langs dorpen en genietend van een adembenemend uitzicht. Gelegen op een geweldige locatie die ooit de haven van Inca was, ligt uw hotel aan een prachtige baai met ruïnes in de buurt die u gratis kunt bezoeken.


Dag 3 - Puerto Inca naar Nazca - 112 mijl (180 km)

Peruaanse woestijnreis Een korte rit door de woestijn brengt je naar de stad Nazca, de thuisbasis van de beroemde Nazca-lijnen, waar je de kans krijgt om de historische overblijfselen te zien. Geniet van een vlucht over de mysterieuze lijnen of bezoek de fascinerende Chauchilla-begraafplaats in de buurt en neem daarna de tijd om te ontspannen bij het zwembad.


Dag 4 - Nazca naar Chalhuanca - 225 mijl (361 km)

Na Nazca, maak je klaar om je te laten vernederen door de verbluffende bezienswaardigheden van de Andes, waar je een hoogte van meer dan 13.700 voet (4.200 m) bereikt en geniet van het gezelschap van lama's, alpaca's en vicuña's. Dit is een van de mooiste wegen in Zuid-Amerika voor een verbluffende rit. Onderweg passeer je het toeristenvrije stadje Puquio, een prachtig dorp in de Andes. Je rit brengt je hoog over de Andes naar Chalhuanca, waar je je hotel bereikt.


Dag 5 en 6 - Chalhuanca naar Cusco - 190 mijl (300 km)

Colca Canyon Peru 4x4 Truck Tour


Geniet van het ontzagwekkende landschap terwijl je de spectaculaire beklimmingen en afdalingen van deze route aflegt naar Cusco, de oude hoofdstad van de Inca's. Voel je vrij om wat rust in te halen, of breng je tijd door met het verkennen van de winkels, marktplaatsen, kathedralen en musea van een van de mooiste steden in Zuid-Amerika.


Dag 7 - Cusco naar Ollantaytambo - 50 mijl (80 km)

Je reis vanuit Cusco brengt je naar de "Heilige Vallei van de Inca's", waar je een groot aantal Inca-ruïnes kunt bezoeken. Je hebt misschien van sommige gehoord, maar niet van de andere, en toch zijn ze allemaal buitengewoon fascinerend. Het einde van de dag brengt je naar Ollantaytambo en een bezoek aan een indrukwekkend, oud Inca-fort.

Dag 8 - Machu Picchu ... EINDELIJK!

Condor-achtergrond Machu Picchu Peru Van alle belangrijke hoogtepunten van deze reis staat een bezoek aan Machu Picchu absoluut bovenaan de lijst. Zonder hoofdweg naar Machu Picchu, is uw enige optie om de trein te nemen naar de stad Aguas Calientes (allemaal geregeld als onderdeel van dit pakket), en vervolgens nog een busrit van dertig minuten naar de ingang van de citadel. Een bezoek aan Peru zou niet compleet zijn zonder een avontuur in de wereldberoemde verloren stad van de Inca's, waar je versteld zult staan ​​van de verbluffende architectuur, artefacten en geschiedenis. Degenen die de fysieke uitdaging aangaan, moeten plannen om de top van Wayna Picchu te beklimmen, wat de achtergrond vormt van deze ongelooflijke site. Als je jezelf kunt losrukken van deze betovering, wacht de terugkeer naar Ollantaytambo met de trein op je.


Dag 9 - Ollantaytambo naar Puno - 280 mijl (450 km)

Dag 9 biedt een langere verbindingsdag, maar het uitzicht op de Andes tijdens deze reis is uitstekend! Passeer het hoogste punt van deze etappe van de reis (14.100 ft of 4300m) en geniet van de grootsheid van de Altiplano-regio. Nu ben je op weg naar Puno, het hoogst bevaarbare meer ter wereld staat op je sites: het Titicacameer.


Dag 10 - Puno naar Colca Canyon - 205 mijl (330 km)

Na een ochtend cruise op het Titicacameer om de drijvende eilanden van de Uros-mensen van dichtbij te zien (alles inbegrepen in dit pakket) bent u klaar om naar de diepste kloof ter wereld te reizen? De Colca-kloof, de thuisbasis van de Andes-condor, is een uitgelezen kans voor fotografie en een overweldigende visuele ervaring. Deze middellange rit brengt je over het hoogste punt van je hele Peruaanse avontuur, een ongelooflijke 16.100 voet (4910 m) omhoog en over de Andes, waar je tijdens je afdaling naar Chivay kunt genieten van het spectaculaire uitzicht op de bergen. Neem na zo'n uitstekende reisdag de tijd om te ontspannen in een van de plaatselijke natuurlijke warmwaterbronnen.


Dag 11 - Colca Canyon naar Arequipa - 160 mijl (260 km)

Andescondor in Colca Canyon Voordat u aan het laatste deel van uw reis begint, moet u even de tijd nemen om de 'Cruz del Condor' te bezoeken, een van de beste locaties om de vlucht van de prachtige en enorme Andescondors te zien. Daarna weer de weg opgaan via kronkelende landelijke wegen terug naar waar dit avontuur in Arequipa begon.


Je rit door dit gebied geeft ook inzicht in het type terrein waarmee concurrenten van de Dakar Rally sinds 2009 te maken hebben. Aan de noordelijke randen van de Atacama-woestijn, over zandduinen en dergelijke, over land vrachtwagen, motorfiets, en ATV-racers veroveren de landschappen om je heen!

Dag 12 - Arequipa naar huis

De mensen van Peru en onze staf zullen verdrietig zijn om u te zien vertrekken, maar er zullen regelingen worden getroffen om u naar de luchthaven te brengen. Als je naar huis gaat om je favoriete momenten en herinneringen met vrienden en familie te delen, geweldig, maar houd er rekening mee dat er andere avonturen zoals deze in het Andesgebergte op je wachten!



Individuele Rondreis Peru 12 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203