Individuele Rondreis Peru 14 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Peru 14 dagen
Individuele Rondreis Peru 14 dagen
Bestemming: Rondreizen Peru - Individueel

Individuele Rondreis Peru 14 dagen




Dag 1 - Aankomst in Arequipa

Welkom in Peru en het hart van het Andesgebergte! Je 4x4-avonturenpakket begint met je op te halen op de luchthaven en je naar het hotel te brengen, inclusief deze eerste nacht. Daarna zullen onze medewerkers een gedetailleerde oriëntatie geven over uw reis en 4x4-verhuur; allemaal onderdeel van een veilig en plezierig avontuur! Breng de resterende stilstand van uw eerste dag door met het verkennen van de vriendelijke sfeer van Arequipa, de 'Witte Stad' van Zuid-Peru met veel winkels, architectuurgeschiedenis en culinaire mogelijkheden.

 

Dag 2 - Arequipa naar Puerto Inca - 255 mijl (410 km)

Als u vertrouwd bent met uw huurvoertuig, leidt een vroege start van deze avontuurlijke rijdag u langs de Peruaanse / Pacifische kust met beukende golven aan uw linkerhand, helemaal naar Puerto Inca door kleine dorpjes en adembenemende uitzichten. Gelegen op een geweldige locatie die ooit de haven van Inca was, ligt uw hotel aan een prachtige baai met ruïnes in de buurt die u gratis kunt bezoeken.

 

Dag 3 en 4 - Puerto Inca naar Nazca - 112 mijl (180 km)

Nazca-lijnen Peru-vlucht Een korte rit door de kustwoestijn neemt je mee door de kans om de Chauchilla-begraafplaats te zien op weg naar Nazca, de thuisbasis van de beroemde Nazca-lijnen. Hier kun je genieten van een vlucht over de enorme lijnen op het aardoppervlak eronder, of de nabijgelegen toren beklimmen als vliegen niet jouw ding is. Hoe dan ook, bereid je voor om aan het eind van de dag te ontspannen bij het zwembad en bereid je voor om morgen het Andesgebergte in te gaan!

 

Dag 5 - Nazca naar Chalhuanca - 225 mijl (361 km)

Na Nazca, maak je klaar om je te laten vernederen door de verbluffende bezienswaardigheden van de Andes, waar je geleidelijk een hoogte van meer dan 13.700 voet (4.200 m) bereikt en geniet van het gezelschap van lama's, alpaca's en vicuña's. Dit is een van de mooiste wegen in Zuid-Amerika voor een spectaculaire rit met bezienswaardigheden, ook wel "The Tail of the Dragon" van Zuid-Amerika genoemd. Onderweg passeer je het toerisme vrije stadje Puquio, een prachtig dorp in de Andes. Je rit brengt je nog hoger over de bergen naar Chalhuanca, waar een schilderachtig hotel op je avond van rust wacht, of als startpunt kan dienen voor meer lokale verkenning.

Dag 6 en 7 - Chalhuanca naar Cusco - 190 mijl (300 km)

University Parade Puno Peru Geniet van het adembenemende landschap terwijl je de spectaculaire beklimmingen en afdalingen van deze route aflegt naar Cusco, de oude hoofdstad van de Inca's. Voel je vrij om wat rust in te halen, of breng je tijd door met het verkennen van de winkels, marktplaatsen, kathedralen en musea van een van de mooiste steden in Zuid-Amerika. Het stadsplein is rijp met winkel- en eetgelegenheden, en vergeet niet het gastenboek te tekenen in Norton Rat's Tavern als je toevallig langskomt voor een koude.

 

Dag 8 - Cusco naar Ollantaytambo - 50 mijl (80 km)

Uw reis vanuit Cusco brengt u naar de "Heilige Vallei van de Inca's", waar u een groot aantal Inca-ruïnes kunt bezoeken en meer te weten kunt komen over het stelen van schatten uit heilige graf graven toen werd ontdekt dat oude Inca's met hun goud werden begraven. Het einde van de dag brengt je naar Ollantaytambo en een bezoek aan een indrukwekkend, oud Inca-fort voordat je weer een ongelooflijke dag voor de boeg hebt.

 

Dag 9 - Machu Picchu

Machu Picchu-achtergrond in Peru

 

Van alle belangrijke hoogtepunten van deze reis staat een bezoek aan Machu Picchu absoluut bovenaan de lijst. Zonder hoofdweg naar Machu Picchu, en zonder 3-4 dagen wandelen op je verlanglijstje, is de enige optie om de trein te nemen naar de stad Aguas Calientes, en dan nog een busrit van dertig minuten naar de ingang van de citadel. Elk bezoek aan Peru zou niet compleet zijn zonder een avontuur in de wereldberoemde verloren stad van de Inca's, waar je blij zult zijn met de verbluffende architectuur, artefacten en geschiedenis zoals ontdekt door Hiram Bingham's expeditie in 1911. Hopelijk na het klimmen naar de Boven op Wayna Picchu (de bergtop op de achtergrond) wacht de trein op u voor een terugkeer naar Ollantaytambo.

 

Dag 10 en 11 - Ollantaytambo naar Puno - 280 mijl (450 km)

Dag 10 biedt een langere verbindingsdag, maar het uitzicht op de Andes tijdens deze reis is uitstekend! Tijdens het passeren van enkele van de hoogste punten in deze etappe van de reis (14.100 ft of 4300 m), omringt het mysterieuze gevoel en de cultuur van de Altiplano (hoge vlaktes) je. De oevers van 's werelds hoogste bevaarbare Titicacameer en de charmante stad Puno liggen vlak voor u.

De volgende dag kunt u ervoor kiezen om een ​​(optionele) boottocht van een halve of hele dag naar de "Drijvende Eilanden van de Uros" te maken of uw tijd te besteden aan het verkennen van alles wat Puno te bieden heeft.

 

Dag 12 - Puno naar de Colca-kloof - 205 mijl (330 km)

Ben je klaar voor weer een ongelooflijke site tijdens deze reis? De diepste kloof ter wereld, de Colca-kloof, en de thuisbasis van de Andes-condor, ligt iets verderop. Deze middellange rit doorkruist het hoogste punt van je hele avontuur, een ongelooflijke 16.100 voet (4910 m) omhoog en over de Andes, waar je tijdens je afdaling naar Chivay kunt genieten van het spectaculaire uitzicht op de bergen. Neem na zo'n uitstekende reis de tijd om te ontspannen in een van de natuurlijke warmwaterbronnen.

 

Dag 13 - Colca Canyon naar Arequipa - 160 mijl (260 km)

Andescondor Vliegen in Colca Canyon Voordat u aan de laatste etappe van uw reis begint, moet u even de tijd nemen om de "Cruz del Condor" hier in de Colca Canyon te bezoeken, een van de beste locaties om de vlucht van de prachtige Andes Condor te zien. Vervolgens ben je weer onderweg en glijd je terug naar Arequipa door een fantastischer Andes-landschap met onderweg kleine stadjes en dorpen.

 

Dag 14 - Arequipa naar huis

Aan alle goede reizen moet een einde komen, maar er is zoveel meer te zien in de Andes als je wilt doorgaan of terugkeren! Er worden afspraken gemaakt om u op deze dag naar de luchthaven te brengen, tenzij u meer tijd in Arequipa heeft aangevraagd. Op weg naar huis om je favoriete momenten en herinneringen te delen met vrienden en familie, gefeliciteerd met je reis door Peru!





Individuele Rondreis Peru 14 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203