Individuele Rondreis Peru 16 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Peru 16 dagen
Individuele Rondreis Peru 16 dagen
Bestemming: Rondreizen Peru - Individueel

Individuele Rondreis Peru 16 dagen




Dag 1 - Aankomst in Arequipa

Nadat u bent opgehaald op de luchthaven, wacht uw hotelkamer op u, samen met een gedetailleerde oriëntatie over uw reis en 4x4-verhuur; allemaal onderdeel van een veilig en plezierig avontuur! Breng de rest van de dag door met genieten van de "Witte Stad" in het zuiden van Peru.


Dag 2 - Arequipa naar Puerto Inca - 255 mijl (410 km)

Begin vroeg op deze uitgebreide autorit die je langs de Peruaanse / Pacifische kust brengt, helemaal naar Puerto Inca, langs dorpjes en met adembenemende uitzichten. Gelegen op een geweldige locatie die ooit de haven van Inca was, ligt uw hotel aan een prachtige baai met ruïnes in de buurt die u gratis kunt bezoeken.


Dag 3 - Puerto Inca naar Nazca - 112 mijl (180 km)

nazca-lijnen Een korte rit door de woestijn brengt u naar de stad Nazca, de thuisbasis van de beroemde Nazca-lijnen, waar u de gelegenheid heeft om de historische overblijfselen te zien. Geniet van een vlucht over de mysterieuze lijnen of bezoek de fascinerende Chauchilla-begraafplaats in de buurt en neem daarna de tijd om te ontspannen bij het zwembad.


Dag 4 - Nazca naar Chalhuanca - 225 mijl (361 km)

Na Nazca, maak je klaar om je te laten vernederen door de verbluffende bezienswaardigheden van de Andes, waar je een hoogte van meer dan 13.700 voet (4.200 m) bereikt en geniet van het gezelschap van lama's, alpaca's en vicuña's. Dit is een van de mooiste wegen in Zuid-Amerika voor een verbluffende rit. Onderweg passeer je het toerisme vrije stadje Puquio, een prachtig dorp in de Andes. Je rit brengt je over de bergen naar Chalhuanca, waar je je hotel bereikt.


Dag 5 - Chalhuanca naar Ollantaytambo - 200 mijl (320 km)

Geniet van een vroeg ontbijt, want je bent vandaag weer onderweg, rijdt door een onvergetelijk landschap en komt aan in de "Heilige Vallei van de Inca's" in de Incastad Ollantaytambo. Bezoek een indrukwekkend, oud Inca-fort!

Dag 6 - Machu Picchu

Van alle belangrijke hoogtepunten van deze reis staat een bezoek aan Machu Picchu absoluut bovenaan de lijst. Zonder hoofdweg naar Machu Picchu, is uw enige optie om de trein naar de stad Aguas Calientes te nemen en vervolgens nog een busrit van dertig minuten naar de ingang van de citadel. Een bezoek aan Peru zou niet compleet zijn zonder een avontuur in de wereldberoemde verloren stad van de Inca's, waar je versteld zult staan ​​van de verbluffende architectuur, artefacten en geschiedenis. Als je jezelf kunt losrukken, keer je met de trein terug naar Ollantaytambo.


Dag 7 en 8 - Ollantaytambo naar Cusco - 50 mijl (80 km)

Vertrekkend vanuit Ollantaytambo biedt u de keuze uit twee verschillende routes naar een van de mooiste steden van Zuid-Amerika: Cusco, de oude Inca-hoofdstad. Beide routes zijn elke minuut waard, dus het is aan jou. Kies maar!


Breng de volgende dag Cusco door. Wandel op en neer door de steile straten, blader door de Plaza de Armas, duik in en uit winkels en lokale markten, bewonder de kathedraal, musea, ruïnes van Sacsayhuaman en al het andere dat je kunt passen. Ervaring leert ons dat een dag in Cusco nooit genoeg zal zijn!


Dag 9 en 10 - Cusco naar Puerto Maldonado - 290 mijl (470 km)

Alsof je nog niet op een geweldig avontuur bent geweest, laat je je huurauto achter in het hotel in Cusco en maak je een rit naar de luchthaven waar je je vlucht naar Puerto Maldonado neemt. Vijfenveertig minuten in de lucht brengen je naar de Amazone-jungle. De bemanning van de Eco Lodge haalt je op en brengt je naar de rivierdokken, waar je met een sloep ongeveer 30 kilometer stroomafwaarts vaart. Uw verblijf van twee nachten begint met alle maaltijden en excursies inbegrepen.


Dag 11 - Puerto Maldonado naar Cusco - 290 mijl (470 km)

De ochtend van dag 11 vindt je terug op de boot en arriveert in Puerto Maldonado voor je vlucht terug naar Cusco. Eenmaal terug in deze bijzondere stad is dit je kans! De rest van de dag is aan jou om alles te ontdekken wat je misschien eerder hebt gemist.

Dag 12 en 13 - Cusco naar Puno - 250 mijl (400 km)

Andes 4x4-avontuur Dag 12 biedt een langere verbindingsdag, maar het uitzicht op de Andes tijdens deze reis is uitstekend! Nadat je het hoogste punt van deze etappe van de reis bent gepasseerd (14.100 ft of 4300 m), bereik je 's werelds grootste hoogvlakten van Altiplano. Als u Altiplano oversteekt, komt u op weg naar Puno, waar u de kust van het hoogst bevaarbare meer ter wereld bereikt: het Titicacameer.


Rust uit, want de volgende dag heeft u de keuze uit een boottocht van een halve of hele dag op het Titicacameer, waarbij u de 'drijvende eilanden van de Uros' verkent. Afhankelijk van uw cruise keuze en uw beschikbare tijd, maak van de gelegenheid gebruik om de stad en haar interessante omgeving te verkennen.


Dag 14 - Puno naar Colca Canyon - 200 mijl (320 km)

Klaar om naar de diepste kloof ter wereld te reizen? Colca Canyon, de thuisbasis van de Andes Condor. Deze middellange rit brengt je over het hoogste punt van je hele avontuur, een ongelooflijke 16.100 voet (4910 m) omhoog en over de Andes, waar je tijdens je afdaling naar Chivay kunt genieten van het spectaculaire uitzicht op de bergen. Neem na zo'n uitstekende reis de tijd om te ontspannen in een van de natuurlijke warmwaterbronnen.


Dag 15 - Colca Canyon naar Arequipa - 160 mijl (260 km)

Andescondor-vlucht Colca Canyon PeruVoordat u aan het laatste deel van uw reis begint, moet u zeker de 'Cruz del Condor' bezoeken, een van de beste locaties om de vlucht van de prachtige Andes-condor te zien tijdens hun ochtendvoedingssessies. Houd tijdens het passeren van deze regio op de terugweg naar Arequipa in gedachten dat deze noordelijke randen van de Atacama-woestijn de thuisbasis waren van de Dakar Rally sinds de wedstrijd voor het eerst in 2009 in Zuid-Amerika aankwam. Barreling door wijd open landschappen en ruige zandduinen , stel je voor dat alle raceauto's, vrachtwagens over land en motoren samenkomen in het volgende bivak!


Dag 16 - Arequipa naar huis

We vinden het jammer dat je weggaat, maar er zijn afspraken gemaakt om je naar de luchthaven te brengen. Je gaat naar huis om je favoriete momenten en herinneringen te delen met vrienden en familie.



Individuele Rondreis Peru 16 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203