Individuele Rondreis Peru 20 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Peru 20 dagen
Individuele Rondreis Peru 20 dagen
Bestemming: Rondreizen Peru - Individueel

Individuele Rondreis Peru 20 dagen




Dag 1 - Aankomst in Arequipa

Welkom in Peru en het begin van je reis naar het Andesgebergte! Om dit avontuur te beginnen, word je begroet op de luchthaven en naar je hotel gebracht net voor een gedetailleerde oriëntatie over je reis en 4x4-voertuig. Allemaal onderdeel van een veilige en plezierige reis! Breng daarna uw eerste dag door met het proeven van de vriendelijke sfeer van de "Witte Stad" in het zuiden van Peru en verken de winkels en eetgelegenheden in deze wandelvriendelijke stad.


Dag 2 - Arequipa naar Puerto Inca - 255 mijl (410 km)

peru avontuur 4x4 Op uw eigen schema neemt deze avontuurlijke rijdag u mee langs de kronkelende en kronkelende Pacifische kust van Peru, helemaal naar Puerto Inca, langs dorpen en met adembenemende uitzichten. Gelegen op een geweldige locatie die ooit de haven van Inca was, ligt uw hotel aan een prachtige baai met ruïnes in de buurt die u gratis kunt bezoeken.


Dag 3 en 4 - Puerto Inca naar Nazca - 110 mijl (180 km)

Een korte rit door het woestijnlandschap met golven van de Stille Oceaan aan je linkerhand laat je avontuur aankomen in het huis van de beroemde Nazca-lijnen, waar je de kans krijgt om de mysterieuze historische overblijfselen te zien. Onderweg stop en bezoek het Museo Sacaco, (met een versteende walvis) of misschien de pre-Inca-begraafplaats in Chachilla. Lokale vluchten zijn beschikbaar om over de enorme Nazca-lijnen te vliegen, of als vliegen niet jouw ding is, bezoek dan de historische Paradones en Inca-aquaducten.


Dag 5 - Nazca naar Huacachina - 150 mijl (150 km)

Nazca-lijnen van Peru per vlucht Als je geen rondvlucht over de Nazca-lijnen hebt gemaakt, bezoek dan de Maria Reiche-toren; vanuit dit geweldige uitzicht kunt u drie van de beroemde figuren en tal van andere lijnen zien. Onderweg, en slechts een paar mijl verderop, stop je bij het Maria Reiche Museum. Aan het einde van de rit komt u aan in Huacachina, de mooiste woestijnoase van heel Amerika. Voor zij avonturen, hier is je kans om te sandboarden in de duinen of een ritje te maken in de zandbuggy's.


Dag 6 - Huacachina naar Paracas - 45 mijl (70 km)

Begin vroeg op de kortste etappe van uw reis, want een snelle tocht naar Paracas biedt de mogelijkheid om de Islas Ballestas of de "Poor Man's Galapagos Islands" per speedboot te bezoeken. Maak na je bootavontuur een rit door het Paracas National Reserve ... een echt bijzondere ervaring om je dag compleet te maken.

Dag 7 - Paracas naar Ayacucho - 225 mijl (360 km)

Lama in Machu Picchu


Klaar om wat bergen te beklimmen? Eindelijk, na een week in het prachtige Peru doorgebracht te hebben, bereid je dan voor om overweldigd te worden met je klim naar de Andes. Onderweg zie je lama's, alpaca's en vicuna's tijdens je kronkelende rit naar Ayacucho. Bezoek de Inca-ruïnes in Tambo Colorado als een zijreis.


Dag 8 - Ayacucho naar Abancay - 236 mijl (380 km)

Een uitgebreide, maar mooie autorit door de Hoge Andes. Stop voor een lunch in de buurt van Andahuaylas en geniet vervolgens van het sensationele uitzicht op de bergen terwijl je naar het toerisme vrije Abancay gaat voor een ontspannende nacht en terugkijkend op de ongelooflijke reiservaring die nu aan de gang is.


Dag 9 - Abancay naar Ollantaytambo - 140 mijl (220 km)

Je 4x4-avontuur gaat verder door de Andes terwijl je op weg gaat naar de "Heilige Vallei van de Inca's" en de authentieke Incastad Ollantaytambo. Zorg ervoor dat je de tijd neemt om een ​​authentiek, versleten Inca-fort te verkennen!


Dag 10 - Machu Picchu ... EINDELIJK!

Machu Picchu Overzicht Van alle belangrijke hoogtepunten tijdens deze reis of een andere in het Andesgebergte in Zuid-Amerika, staat een bezoek aan Machu Picchu bovenaan ieders lijst. Je hebt het eindelijk gehaald! Omdat er geen hoofdweg is die het mogelijk maakt om naar Machu Picchu te rijden, hebben we uw trein- en bus passage naar de stad Aguas Calientes geregeld, samen met nog een 30 minuten durende busrit naar de ingang van de citadel.


Maak een punt om Wayna Picchu (de achtergrond van Machu Picchu) te schalen, maar doe dit voorzichtig, want de uitdagende wandeling is niet voor iedereen. Aan het einde van een geweldige dag vol ontdekkingen wacht de terugkeer naar Ollantaytambo met de trein op je.


Dag 11 en 12 - Ollantaytambo naar Cusco - 50 mijl (80 km)

Weer een relatief korte autorit, maar eentje vol belevenissen om van te genieten! Slechts 50 mijl brengt u naar de oude hoofdstad van het Inca-rijk: Cusco. Beschouwd als een van de mooiste steden in Zuid-Amerika, heeft Cusco veel te zien en te ontdekken. Steile straten. De Plaza de Armas. Kathedralen, musea en ruïnes van Sacsayhuaman, om er maar een paar te noemen. Er is hier zoveel te zien dat je twee nachten nodig hebt. En zelfs dat is niet genoeg (informeer bij ons over het uitbreiden of aanpassen van een deel van dit pakket.)

Dag 13 en 14 - Cusco naar Puerto Maldonado - 290 mijl (470 km)

amazone regenwoud avontuur aap Nog een 290 mijl vandaag, maar raad eens? Niet rijden! Je vertrekt naar het vliegveld hier in Cusco, waar je een korte vlucht naar Puerto Maldonado neemt en midden in het Amazone-regenwoud landt.


Het personeel van het hotel haalt je op bij aankomst en na een korte tocht naar de haven stap je aan boord van een kleine boot voor een rit naar je jungle lodge, waar alle maaltijden en excursies zijn inbegrepen. Twee geïsoleerde nachten in de jungle om alle bezienswaardigheden, geluiden en geuren van de Amazone te ervaren.


Dag 15 - Puerto Maldonado naar Cusco - 290 mijl (470 km)

Het hotelpersoneel brengt u naar de luchthaven voor uw vlucht terug naar Cusco. Breng de rest van je dag door met het verkennen van alles wat je de eerste keer niet hebt kunnen zien. Bezoek de Plaza de Armas, geniet van geweldige winkels en geniet van de heerlijke eetgelegenheden in de stad.


Dag 16 en 17 - Cusco naar Puno - 220 mijl (360 km)

Je verbinding van Cusco naar Puno heeft vandaag een beetje extra lengte, maar het wordt besteed aan het navigeren door de Altiplano van het Andesgebergte en zijn prachtige uitzichten. Tegen de middag trek je echter de stad Puno in, gelegen aan de oevers van het Titicacameer. Breng hier uw tweede dag door met het verkennen van het hoogst bevaarbare meer ter wereld. Een boottocht brengt je naar de "Drijvende Eilanden van de Uros" en zijn mensen, samen met het echte eiland Taquile.


Dag 18 - Puno naar Colca Canyon - 200 mijl (320 km)

Colca Canyon zonsondergang in Peru We komen aan het einde van je avontuurlijke reis, maar niet voordat je het hoogste punt van de hele tour oversteekt op 16.100 voet (4.910 m) in de Andes. Geniet van het prachtige uitzicht op de bergtoppen voordat u afdaalt naar de stad Chivay, midden in het hart van de Colca-vallei.

Dag 19 - Colca Canyon naar Arequipa - 160 mijl (260 km)

Dieper de Colca Canyon in kruisen, leidt je vandaag naar de "Cruz del Condor" en de kans om de Andes Condor, (de op één na grootste vliegende vogel ter wereld), te zien zweven op gigantische vleugels. Geniet van het kijken naar hun ochtend waanzin voordat ze terugkeerden naar Arequipa, nadat ze de cirkel rond waren op een werkelijk ontzagwekkende expeditie door een van de meest fascinerende landen in Zuid-Amerika.


Dit gedeelte geeft u een close-up van een deel van het terrein dat de Dakar Rally-deelnemers hebben veroverd sinds de beroemde internationale race in 2009 in Zuid-Amerika arriveerde. Ruw terrein en zandduinen die bedekt zijn met motorfietsen en vrachtwagens over land, zullen het landschap leiden je terug naar Arequipa voor je eigen geblokte vlag.


Dag 20 - Vertrek dag

De mensen van Peru en onze staf zullen verdrietig zijn om je te zien vertrekken, maar dit zal een avontuur zijn dat je nooit zult vergeten. Ons personeel brengt u op uw laatste dag hier in Peru naar het vliegveld, tenzij u verder gaat om meer van het Andesgebergte te verkennen? Er is zoveel meer om een ​​ervaring te doen, en we helpen je daar graag bij!



Individuele Rondreis Peru 20 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203