Aparthotel Ondamar Afbeelding Aparthotel Ondamar
Aparthotel Ondamar ****
Bestemming: Algarve - Albufeira

Aparthotel Ondamar

****

Ondamar beschikt over een mooie lobby met receptie, huurkluisjes, liften, gratis wifi en een internethoek. Tevens is er een wasserijservice. Daarnaast beschikt Ondamar over een tuin met een zwembad en een zonneterras met ligbedden, matrasjes en parasols. Ook is er een fitnessruimte en een healthcenter te vinden. Het healthcenter beschikt over een binnenbad en jacuzzi waar u tegen betaling heerlijk kunt genieten...

Aparthotel o.b.v. Halfpension



Algemeen

Ondamar is een 4-sterren aparthotel, fantastisch gelegen aan de rand van Praia da Oura. Het aparthotel beschikt over een fitnessruimte en een healthcenter, met een binnenbad en jacuzzi.

Ondamar beschikt over een mooie lobby met receptie, huurkluisjes, liften, gratis wifi en een internethoek. Tevens is er een wasserijservice. Daarnaast beschikt Ondamar over een tuin met een zwembad en een zonneterras met ligbedden, matrasjes en parasols. Ook is er een fitnessruimte en een healthcenter te vinden in het aparthotel. Het healthcenter beschikt over een binnenbad en jacuzzi waar u tegen betaling heerlijk kunt genieten van een massage. Het gebruik van de fitnessruimte en poolbiljart is tegen betaling.

Ligging

Het aparthotel ligt aan de rand van Praia da Oura, op ca. 700 m van de Strip en ca. 1 km van het strand. Het centrum van Albufeira ligt op ca. 1 km. Tevens is er een gratis hotelbusje naar het strand en het centrum. De dichtsbijzijnde pinautomaat vindt u op ca. 50 m.

Faciliteiten

Het aparthotel beschikt over een mooie lobby met receptie, huurkluisjes, liften, gratis wifi (bar en lobby) en tegen betaling een internethoek. In de diverse bars, waaronder een pool-/snackbar, kunt u genieten van een lekker drankje. In het buffetrestaurant kunt u terecht voor een heerlijke maaltijd. Tevens is er ook een wasserijservice.

Kamers

1-Kamerappartement: 1-2 pers. Woon-/slaapkamer met airco, tv (tevens BVN), eethoek, kitchenette met o.a. 4 elektrische kookplaten, combimagnetron, afwasmachine en koelkast. Badkamer met bad met douche en fohn. Balkon of terras met zitje en zwembadzicht . 2-Kamerappartement: 2-4 pers. Als 1-kamerappartement, echter met een aparte slaapkamer . 2-Kamerappartement voordeel: 2-4 pers. Als 2-kamerappartement, echter nog voordeliger geprijsd. 3-Kamerappartement: 4-6 pers. Als 1-kamerappartement, echter met 2 aparte slaapkamers en een extra badkamer

Verzorging

Logies, ontbijt, halfpension. Ontbijt in buffetvorm. Diner in buffetvorm of keuzemenu (afhankelijk van het aantal gasten).

Overige informatie

Voor kinderen is er een apart kinderbad aanwezig.

Het aparthotel ligt circa 1 km van het strand en het centrum van Albufeira ligt op circa 850 m. In het hoogseizoen vertrekt er 3 keer per dag een gratis shuttle naar het centrum en strand en in het naseizoen 2 keer per dag naar het centrum. De dichtsbijzijnde pinautomaat vindt u op ca. 50 m.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Aparthotel Ondamar 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203