Hotel Falesia Afbeelding Hotel Falesia
Hotel Falesia ****
Bestemming: Algarve - Albufeira

Hotel Falesia

****

Hotel Falesia ligt op ongeveer 800 meter van het Falesia zandstrand en op circa 8,5 kilometer van het gezellige centrum van Albufeira. Het hotel biedt een gratis shuttle service aan naar het strand en tegen een kleine vergoeding naar Albufeira en Vilamoura. Op circa 3 minuten loopafstand vindt u een taxi standplaats en een bushalte

Hotel o.b.v. Volgens programma



Hotel Falesia

Hotel Falesia ligt op ongeveer 800 meter van het Falesia zandstrand en op circa 8,5 kilometer van het gezellige centrum van Albufeira. Het hotel biedt een gratis shuttle service aan naar het strand en tegen een kleine vergoeding naar Albufeira en Vilamoura. Op circa 3 minuten loopafstand vindt u een taxi standplaats en een bushalte.

Faciliteiten:

Hotel Falesia is een Only Adult hotel en de minimale leeftijd van de gasten is 16 jaar. Het hotel beschikt over 171 kamers verdeeld over een gebouw met 4 verdiepingen. In de lobby met zitjes vindt u de receptie en een lift. In het restaurant worden heerlijke gerechten geserveerd. Drankjes zijn te verkrijgen bij de Show Bar met live muziek en onder de palmbomen gelegen Palm Bar. In de prachtige tuin ligt een heerlijk zwembad met zonneterras, waar u gratis gebruik kunt maken van de ligbedden, parasols en badhanddoeken. Verder biedt Falesia u roomservice, een winkeltje en een wasservice. In de openbare ruimtes kunt u gratis gebruikmaken van wifi.

Uw hotelkamer:

Uw standaardkamer (1 tot 2 personen) in Falesia is netjes en verzorgd ingericht en beschikt over airconditioning, satelliet televisie, minibar (tegen betaling), huurkluisje, telefoon, gratis wifi en een balkon met zitje. De badkamer is voorzien van een bad/douche, toilet en fohn.U kunt ook kiezen voor een Juniorsuite (2 tot 3 personen), deze kamer is ruimer dan de standaardkamer en heeft een zitje, gratis kluisje, koffie-/theezetfaciliteiten en badjassen en slippers.

Sport & Ontspanning:

Tijdens uw verblijf in Falesia kunt u gebruikmaken van de tennisbanen en het Spa Center met Turks bad, jacuzzi, verwarmd binnenzwembad en massages (sommige faciliteiten zijn tegen betaling). Op ongeveer 10 minuten rijafstand vindt u de Vilamoura Golf Courses, hier kunt u tegen betaling golfen. Het animatieteam verzorgt in het hoogseizoen een leuk dag- en avondprogramma.

Verzorging:

U verblijft in Falesia op basis van Logies & Ontbijt; ontbijt in buffetvorm. Tegen een toeslag kunt u Halfpension boeken; ontbijt en diner in buffetvorm.

Winterseizoen

In het voor/naseizoen en eventueel tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat de verzorging iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van het accommodatie complex tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Hotel Falesia 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203