Vitors Plaza Afbeelding Vitors Plaza
Vitors Plaza ***
Bestemming: Algarve - Alvor

Vitors Plaza

***

In een rustige omgeving ,vlakbij een golfterrein ligt het leuke appartementencomplex Vitor's plaza. Het is de ideale uitvalsbasis om de prachtige omgeving van Portimao te verkennen en te genieten van het mooie weer en de vele goede faciliteiten die Vitor's plaza te bieden heeft.

Aparthotel o.b.v. Logies



Vitors Plaza

In een rustige omgeving ,vlakbij een golfterrein ligt het leuke appartementencomplex Vitor's plaza. Het is de ideale uitvalsbasis om de prachtige omgeving van Portimao te verkennen en te genieten van het mooie weer en de vele goede faciliteiten die Vitor's plaza te bieden heeft.

Ligging

Op 800 meter afstand ligt het mooie strand Praia do Alemao. Het centrum van Praia da Roha en Alvor liggen beiden op 2 km afstand van het appartementencomplex. Op ongeveer 200 meter afstand is er een bushalte waar de bus stopt die u in het hoogseizoen naar Praia da Rocha en het strand Praia do Vau brengt.

Faciliteiten

Vitor's Plaza is vrij recent gerenoveerd en beschikt over vele (moderne) faciliteiten: 24-uur receptie lobby met zitgedeelte, liften en internetfaciliteiten. Er is een gamesroom, minimarkt en een wasserette. In het restaurant en bij de snackbar kunt u terecht voor een hapje en een drankje. In het zwembad kunt u lekker afkoelen van het mooie weer. Rond het zwembad is er een zonneterras met ligbedden en parasols. Ook kunt u zich heerlijk ontspannen in het binnenbad met jacuzzi. Voor de kinderen is er een apart kinderbad, een miniclub voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en een speeltuin. Zij zullen zich dus zeker geen moment vervelen! Op aanvraag en tegen betaling is er een babysitservice mogelijk.

Sport en ontspanning

Sportievelingen kunnen zich onder andere vermaken met volleybal, en tegen betaling kunt u gebruik maken van de fitnessfaciliteiten, biljart, tafeltennis, tennis, minigolf en er kunnen fietsen worden gehuurd. Zowel overdag als 's avonds wordt u vermaakt door het animatieteam, zij hebben een leuk programma voor u.

Studio

De studio's zijn netjes ingericht en voorzien van de volgende faciliteiten: woon-/slaapkamer met sofabed, airconditioning, telefoon, tv, (huur)kluisje, koffie - en theefaciliteiten. In de keuken is er een kitchenette met kookplaten, koelkast, magnetron en overig keukengerei. De badkamer is voorzien van bad of douche, toilet en wastafel. Elke studio beschikt over een balkon of terras met zitje. (Fohn is aan te vragen bij de receptie.)

Appartementen

De 2-kamerappartementen zijn het zelfde ingericht als de studio, echter voorzien van een extra, aparte slaapkamer.

Verzorging

U verblijft in Vitor's Plaza op basis van logies. Het is mogelijk om tegen een toeslag op basis van halfpension of all inclusive te verblijven.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Vitors Plaza 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203