Presa da Moura Afbeelding Presa da Moura
Presa da Moura ****
Bestemming: Algarve - Carvoeiro

Presa da Moura

****

Het appartementencomplex beschikt over een receptie, een internethoek, gratis draadloos internet, een kapper en wasserijservice. Buiten vindt u een sfeervolle, tropische tuin met zwembad en zonneterras met ligbedden, parasols en badhanddoekservice. Daarnaast kunt u genieten van de jacuzzi en het stoombad. Voor de sportieve gast zijn er faciliteiten voor fitness en badminton voorzien en is er een putting green.Voor...

Appartement o.b.v. Logies



Presa da Moura

Het appartementencomplex beschikt over een receptie, een internethoek, gratis draadloos internet, een kapper en wasserijservice. Buiten vindt u een sfeervolle, tropische tuin met zwembad en zonneterras met ligbedden, parasols en badhanddoekservice. Daarnaast kunt u genieten van de jacuzzi en het stoombad. Voor de sportieve gast zijn er faciliteiten voor fitness en badminton voorzien en is er een putting green.Voor eten en drinken kunt u - naast zelf te koken in de compleet ingerichte kitchenette die elk appartement te vinden is - ook terecht bij het restaurant en de bar van het complex.Voor kinderen is er een apart kinderbad en een speeltuin.

Ligging Presa da Moura

Presa de Moura is rustig gelegen, op circa 3.5 km van het centrum Ferragudo en circa 4.5 km van het centrum van Carvoeira. Het strand van Ferragudo ligt op circa 2.5 km. Meer landinwaarts ligt het plaatsje Lagoa, een van de belangrijke wijncentra van de Algarve.

Faciliteiten Presa da Moura

Receptie met gratis draadloos internet, tegen betaling internethoek, wasserijservice, bar en restaurant. Zwembad en zonneterras met ligbedden, parasols en badhandoekservice.

Sport & Ontspanning Presa da Moura

Fitness, badminton en putting green. Jacuzzi en stoombad (op aanvraag).

Kinderen Presa da Moura

Apart kinderbad en speeltuin.

Verzorging Presa da Moura

Logies.

Bijzonderheden Presa da Moura

Wij raden u aan om bij deze accommodatie een huurauto bij te boeken, deze moet echter nog apart worden bijgeboekt.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Presa da Moura 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203