Luz Ocean Club Afbeelding Luz Ocean Club
Luz Ocean Club ***
Bestemming: Algarve - Lagos

Luz Ocean Club

***

Luz Ocean Club is een prachtig 3-sterren appartementencomplex met veel faciliteiten voor jong en oud. De typisch Portugese, in Moorse stijl gebouwde appartementen zijn rustig gelegen vlakbij het strand van Praia da Luz.

Appartement o.b.v. Volgens programma



Portugal - Algarve - Lagos

Appartementen Luz Ocean Club

Luz Ocean Club is een prachtig 3-sterren appartementencomplex met veel faciliteiten voor jong en oud. De typisch Portugese, in Moorse stijl gebouwde appartementen zijn rustig gelegen vlakbij het strand van Praia da Luz.

Ligging

Rustig gelegen in Praia da Luz met het strand op ca. 500 m. In de directe omgeving bevinden zich diverse restaurants, winkels en bars. De dichtsbijzijnde pinautomaat vindt u op ca. 100 m.

Faciliteiten

Ruim opgezet complex bestaande uit 3 gedeeltes met appartementen in een groene omgeving. Lobby met receptie, minimarkt, winkeltjes, kapper, diverse bars waaronder 3 pool-/snackbars (gratis wifi), 3 restaurants waaronder een grill a la carte restaurant en een pizzeria. Verzorgde tuin met 3 zwembaden waarvan een voor volwassenen, zonneweides en zonneterrassen met ligbedden, parasols en badhanddoekservice (tegen betaling).

Kinderen: Apart kinderbad en speeltuin.

Sport & Ontspanning

Tafeltennis. Tegen betaling tennis (5 tennisbanen) en fietsverhuur. Wellnesscenter met binnenbad en tegen betaling diverse massages en schoonheidsbehandelingen.

Verzorging:

Logies, ontbijt (vanaf 3.6). Ontbijt is in buffetvorm.

Kamers

2-Kamerappartement: 1-3 pers. Verzorgd ingerichte woon-/slaapkamer met tv, eethoek en kitchenette met o.a. elektrische kookplaten, koelkast, magnetron, oven, broodrooster en koffie-/thee faciliteiten. Wasmachine. Aparte slaapkamer. Badkamer met bad met douche en fohn. Balkon of terras met zitje.

3-Kamerappartement: 2-5 pers. Als 2-kamerappartement, echter met extra slaapkamer.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Luz Ocean Club 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203