Aquamar Aparthotel Afbeelding Aquamar Aparthotel
Aquamar Aparthotel ***
Bestemming: Algarve - Olhos de Agua

Aquamar Aparthotel

***

In de bruisende omgeving van Olhos de Aqua ligt het prachtige 3 sterren aparthotel Aquamar. Met de appartementen rond het zwembad, de kleurrijke open bare ruimten, gezellige omgeving en voldoende faciliteiten bent u bij Aquamar op het goede adres voor een heerlijk ontspannen vakantie!

Aparthotel o.b.v. Logies



Algemeen

In de bruisende omgeving van Olhos de Aqua ligt het prachtige 3 sterren aparthotel Aquamar. Met de appartementen rond het zwembad, de kleurrijke open bare ruimten, gezellige omgeving en voldoende faciliteiten bent u bij Aquamar op het goede adres voor een ontspannen vakantie.

Ligging

Aquamar bevind zich in een levendige omgeving, vlakbij de hoofdweg naar het Olhos de Aqua strand. Dit strand bevind zich op zo'n 325 meter afstand en is te bereiken via een hellende weg en enkele traptreden. Ook het centrum van Olhos de Aqua is in de buurt, op 100 meter afstand.

Faciliteiten

Het aparthotel is voorzien van de volgende faciliteiten: Receptie(08-00.00 uur), lounge met zitgedeelte en tv, terras. In de vrolijke bar kunt u een drankje nuttigen of u tegoed doen aan een kleine snack. Verder is er een poolbiljart en tv aanwezig. Als het u te warm wordt, kunt u genieten van het verkoelde water van het zwembad, of lekker bijbruinen op het zonneterras waar de ligbedden (en parasols) al voor u klaar staan. Het is tevens mogelijk om dvd's te huren en gebruik te maken van het internet. Voor de kinderen is er een speciaal kindergedeelte in het zwembad en kunnen zij zich vermaken op de speeltoestellen. Er zijn tevens kinderbedjes aanwezig.

Appartementen/studio's

Elke accommodatie is voorzien van airconditioning en de volgende faciliteiten: tv, telefoon, keukentje met 2 elektrische kookplaten, aanrecht, afdruipdeel, afzuigkap, koelkast, magnetron, oven, spoelbak, en divers keukengerei. De badkamers zijn voorzien van ligbad met douche, douchegordijn, wastafel, toilet, bidet, en spiegels. De meeste accommodaties zijn voorzien van balkon of terras.

Verzorging

U verblijft in het Aquamar aparthotel in een appartement op basis van logies.

Vluchtinformatie

De chartervluchten naar Portugal zullen worden uitgevoerd door Transavia.com op maandag en donderdag.

Online stoel reservering

24 uur voor vertrek:

U kunt 24 uur voor vertrek gratis inchecken bij vluchten die worden uitgevoerd door Transavia.com via de volgende link.

U dient uw factuurnummer met een 0 ervoor in te vullen en de stappen te volgen die worden aangegeven.

Vanaf 3 weken tot 48 uur voor vertrek:

U kunt 3 weken tot 48 uur voor vertrek online een stoel reserveren voor de heen- en terugreis die worden uitgevoerd door Transavia.com via de volgende link. U dient direct een stoel voor de heen en terugreis te reserveren, de code is maar eenmalig te gebruiken. Na het invoeren van deze code wordt deze geblokkeerd.

Voor een normale stoel betaald u 7,50 per persoon per enkele reis en voor een stoel met extra beenruimte betaald u 20,- per persoon per enkele reis (indien beschikbaar). U dient uw factuurnummer met een 0 ervoor in te vullen en de stappen volgen die worden aangegeven.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Aquamar Aparthotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203