Do Parque Afbeelding Do Parque
Do Parque ***
Bestemming: Algarve - Olhos de Agua

Do Parque

***

Een vakantie naar Portugal is zeker een aanrader! Het populaire Algarve ligt in het zonovergoten zuidelijke deel van Portugal. De Algarve heeft een indrukwekkende kustlijn van 170 kilometer met prachtig uitgestrekte gouden stranden, rotsformaties en indrukwekkende baaien. Wilt u ook genieten van deze prachtige stranden, boek dan een vakantie naar Portugal.

Appartement o.b.v. Logies



Do Parque

Rustig gelegen appartementencomplex dat door de fraaie ligging op een klif een panoramisch uitzicht over zee biedt. Prima uitvalsbasis daar u in de buurt bent van het strand en centrum van Olhos d'Agua en het toeristische centrum van Albufeira gemakkelijk kunt opzoeken.

Ligging

Appartement Do Parque in Albufeira

Do Parque is gelegen op nog geen 100 m van het strand van Olhos dAgua die u kunt bereiken via trappen. In de directe omgeving (ca. 100 m) vindt u winkels, bars en restaurants. Een bushalte op 500 m met service naar het toeristische centrum van Albufeira dat ca. 5 km verder ligt.

Faciliteiten

Do Parque heeft 47 appartementen verdeeld over 3 gebouwen met maximaal 3 verdiepingen en biedt een receptie, lobby, internethoek (tegen betaling), bar, pool/snackbar met tv, 2 zwembaden en een geheel apart kinderbad omringd door een zonneterras met ligbedden en parasols. Verder is er een wasserette. Het complex biedt u gratis draadloos internet aan in openbare ruimtes.

Appartement

De studio, max. 2 personen, is ruim en comfortabel ingericht en beschikt over een woon/slaapkamer met sofabed, kitchenette met eethoek, 2-pits kookplaat, oventje, magnetron, koffiezetapparaat. Verder satelliet TV, telefoon, airco, kluisje (tegen betaling), badkamer met douche, toilet en fohn en een balkon met zitje. Het 2-kamerappartement, max. 3 personen, is als de studio echter ruimer en met een extra slaapkamer. Het 3-kamerappartementen, max. 5 personen, is gelijk aan de studio, echter ruimer en met 2 extra slaapkamers.

Sport & Ontspanning

Tegen betaling kunt u gebruik maken van fitness, sauna, jacuzzi en Turks bad.

Verzorging

U verblijft op basis van logies. Tegen een toeslag is logies ontbijt mogelijk.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Do Parque 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203